Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zrofka hlavně že vše dopadlo dobře to je důležité ono je jedno kde se nakonec porodí když to dopadne dobře
já se Mostecké tenkrát taky docela bála ale nakonec jsem byla mile překvapená
proto do toho půjdu ještě jednou tak snad to dopadne zase na jedničku
![]()
Holky máte kámošky na kočárkování, nebo je tu taky někdo sólo?:D ![]()
@liliannoel píše:
Holky máte kámošky na kočárkování, nebo je tu taky někdo sólo?:D
já se hlásím do klubu… soooloo
Mě už to solo přestává bavit:D:D:D mám kámošku ta má dvouletou pipku, jenže to je divoch už, a nemá moc času… a já se silně začínám nudit:D a s kámoškama co mimi nemaj je to fajn, ale taky si snima nemužu furt povídat o mimi věcech, co maj kde za akce a tak:D:D:D
nedáme někdy prochajdu?:D:D:D
Mám ten samý problém..jen já jsem se přistěhovala kdysi do Mostu za přítelem..a mam tu pár spolužaček jednu kamarádku, co bydlí daleko a je bez dítěte,
Ráda bych se šla projít..samotnou s MP3 mě to neba..jak máš staré miminko?
@zrofka píše:
Mám ten samý problém..jen já jsem se přistěhovala kdysi do Mostu za přítelem..a mam tu pár spolužaček jednu kamarádku, co bydlí daleko a je bez dítěte,
Ráda bych se šla projít..samotnou s MP3 mě to neba..jak máš staré miminko?
zítra nám sou dvA měsíce, takže to mezi těma našema neni zas až takovej rozdíl, máš asi půlroční že,?
No super:) tak to jste jen o 4měsíce, to je fajn:D Tak to se mužeme domluvit určo na náký kafe prochajdy bo něco:))) stačí říct kdy:)
si na FB?
Já teda do Mostu určitě nejdu… Jen snad, že to opravdu nestihnem do Chomutova. Bavila jsem se minulý týden s jednou osobou co dělá v Mostecké nemocnici a jako řekla mi, že do Mostu určitě ne.
@Michaela1982 píše:
Já teda do Mostu určitě nejdu… Jen snad, že to opravdu nestihnem do Chomutova. Bavila jsem se minulý týden s jednou osobou co dělá v Mostecké nemocnici a jako řekla mi, že do Mostu určitě ne.
njn každýho názor:)) já tam rodila před dvouma měsícema, máme tam čtxři známí a nemohla sem si na nic stěžovat, všechno super jak u porodu tak na šestinedělí a jen chválim:)))
Hahaaa tak se nám to poveldo:D vyfotit úsměv:))) včera sme slavili dvouměsíční narozky:D:D:D:D
@liliannoel píše:
njn každýho názor:)) já tam rodila před dvouma měsícema, máme tam čtxři známí a nemohla sem si na nic stěžovat, všechno super jak u porodu tak na šestinedělí a jen chválim:)))
já tam známé nemám, takže lepší přístup mít nebudu, takže raději ne e… Ale nechci strašit ostatní. To vůbec ne
@Michaela1982 píše:
já tam známé nemám, takže lepší přístup mít nebudu, takže raději ne e… Ale nechci strašit ostatní. To vůbec ne
no já bych taky řekla, že je to i o přístupu tý ženský. jestli je histerická a dělá scény, tak se občas ani nedivim že ty sestry nejsou moc příjemný…:) ale u porodu jsem ty známí taky neměla, a byla sem spokojená:)))