Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4216
12.9.12 10:11

@zrofka hlavně že vše dopadlo dobře to je důležité ono je jedno kde se nakonec porodí když to dopadne dobře :pankac: já se Mostecké tenkrát taky docela bála ale nakonec jsem byla mile překvapená :lol: proto do toho půjdu ještě jednou tak snad to dopadne zase na jedničku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
12.9.12 10:52

@Melounek budu ti držet palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
12.9.12 10:54
@zrofka píše:
@Melounek budu ti držet palce.. :hug:

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 11:45

Holky máte kámošky na kočárkování, nebo je tu taky někdo sólo?:D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
23.9.12 11:49
@liliannoel píše:
Holky máte kámošky na kočárkování, nebo je tu taky někdo sólo?:D :jazyk:

já se hlásím do klubu… soooloo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 12:00

Mě už to solo přestává bavit:D:D:D mám kámošku ta má dvouletou pipku, jenže to je divoch už, a nemá moc času… a já se silně začínám nudit:D a s kámoškama co mimi nemaj je to fajn, ale taky si snima nemužu furt povídat o mimi věcech, co maj kde za akce a tak:D:D:D
nedáme někdy prochajdu?:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
23.9.12 16:40

Mám ten samý problém..jen já jsem se přistěhovala kdysi do Mostu za přítelem..a mam tu pár spolužaček jednu kamarádku, co bydlí daleko a je bez dítěte,
Ráda bych se šla projít..samotnou s MP3 mě to neba..jak máš staré miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 17:38
@zrofka píše:
Mám ten samý problém..jen já jsem se přistěhovala kdysi do Mostu za přítelem..a mam tu pár spolužaček jednu kamarádku, co bydlí daleko a je bez dítěte,
Ráda bych se šla projít..samotnou s MP3 mě to neba..jak máš staré miminko?

zítra nám sou dvA měsíce, takže to mezi těma našema neni zas až takovej rozdíl, máš asi půlroční že,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
23.9.12 18:22

@liliannoel až příští týden nám bude půl roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 20:39

No super:) tak to jste jen o 4měsíce, to je fajn:D Tak to se mužeme domluvit určo na náký kafe prochajdy bo něco:))) stačí říct kdy:)
si na FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
23.9.12 21:09

Já teda do Mostu určitě nejdu… Jen snad, že to opravdu nestihnem do Chomutova. Bavila jsem se minulý týden s jednou osobou co dělá v Mostecké nemocnici a jako řekla mi, že do Mostu určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.9.12 22:00
@Michaela1982 píše:
Já teda do Mostu určitě nejdu… Jen snad, že to opravdu nestihnem do Chomutova. Bavila jsem se minulý týden s jednou osobou co dělá v Mostecké nemocnici a jako řekla mi, že do Mostu určitě ne.

njn každýho názor:)) já tam rodila před dvouma měsícema, máme tam čtxři známí a nemohla sem si na nic stěžovat, všechno super jak u porodu tak na šestinedělí a jen chválim:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.9.12 12:29

Hahaaa tak se nám to poveldo:D vyfotit úsměv:))) včera sme slavili dvouměsíční narozky:D:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.9.12 20:05
@liliannoel píše:
njn každýho názor:)) já tam rodila před dvouma měsícema, máme tam čtxři známí a nemohla sem si na nic stěžovat, všechno super jak u porodu tak na šestinedělí a jen chválim:)))

já tam známé nemám, takže lepší přístup mít nebudu, takže raději ne e… Ale nechci strašit ostatní. To vůbec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.9.12 20:17
@Michaela1982 píše:
já tam známé nemám, takže lepší přístup mít nebudu, takže raději ne e… Ale nechci strašit ostatní. To vůbec ne

no já bych taky řekla, že je to i o přístupu tý ženský. jestli je histerická a dělá scény, tak se občas ani nedivim že ty sestry nejsou moc příjemný…:) ale u porodu jsem ty známí taky neměla, a byla sem spokojená:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová