Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
4.2.25 20:03

@Margarett1975 stačí vytáhnout až tu poslední dávku, takhle stačí když půlku tak 30kliků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.2.25 20:05
@Margarett1975 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.25 23:10

Moja mounjaro cesta 4 mesiace

Ahojte. Tak sa sem pridávam a snáď vás aj poteším. Mounjaro prvú dávku 2,5 som si pichla 24.9.2024 a odvtedy stále. Som na dávke 5mg, viac nepotrebujem. Aktuálne som schudla -22kg za cca 4 mesiace. Rok predtým som už začala chudnúť sama -20kg. Cvičím 2× tyzdenne, sledujem si vitamíny, dostatok proteínov a príjem tekutín. Pred začatím brania mounjaro som mala bmi cca 32 a 105kg. Aktuálna váha 83 a stále chudnem :) doktor povedal, že veľkú rolu na tom má, že už som pred užívaním mala naštartovany metabolizmus. Vedľajšie účinky u mňa pocit smädu, zo začiatku občas nevoľno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 16:22

@Margarett1975 Vite, ze v kazdem peru jsou 4 davky, ze ano?

• Citovat
  • Upravit
462
7.2.25 05:44
@Anonymní píše: Více

Na ty bramburky a podobně máte chuť prz přes den špatně jíte, kdybyste měla opravdu dobře nastavené tabulky, takovéto chute mít nebudete.

Tady ty pera a injekce vyhodted, víte že pak může nastat jojo efekt? Nebo chcete do konce života platit penize? Zase jen byznys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 07:10

Záleží na úhlu pohledu a prioritách. Mně to zhubnutí moc pomohlo. Jsem pohyblivější, vypadám lépe a hlavně se cítím lépe. Spíš si odepřu dovolenou all inclusive a raději zaplatím tuhle berličku. Pro mě je to lék. Tak jako pro diabetiky inzulín.

• Citovat
  • Upravit
80197
7.2.25 07:55

Já chápu, že je to pro lidi berlicka. Ale nechápu tohle. Hodně žen váhá s očkováním, jak sebe, tak dětí, protože mají obavy z chemie, kterou si vpravují do těla. Přitom je to očkování dulezite, může zachránit život. A je mnoho let vyzkoušené. A co to bylo za hukot kvuli vakcine proti kovidu, že není dostatečně dlouho testována a nikdo neví. A tady se objeví úplná novinka, a ženy to bez debat platí a pichaji si ten koktejl s nadšením. Je to zajímavé uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 10:37

@inkakřivák podle me ty, ktery maji osypky jen kdyz na stole lezi paralen a vakcina je pro ne dabelsky vynalez, nebudou brat ani tohle :). Jinak tyto leky jsou kratce na ceskem trhu. Na americkem uz jsou nekolik let. Za me je relativne bezpecny a odzkouseny oboje. Jak vakcina tak tohle. Akorat jeste neni vyresene jak do budoucna pro ty co bez toho zacnou pribirat, ale zaroven jim nestaci ty davky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 19:17

@karlička84 já mám teď pero na 7,5 od lékařky, která mi ho napsala /chodím k ní na obezitologii už 20 let/, abych ušetřila, tahám si z něj 5 mg. A i lékaři někdy mezidávku doporučují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 19:23

@karlička84 Teda, abych to upřesnila - sama lékařka mi to takto nabídla, spočetla a řekla, že se to dá právě dávkovat různě. A pokud by mi po navýšení bylo špatně, mám se ozvat a upraví mi dávku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 19:26

@inkakřivák troufám si tvrdit, že bublina antivaxerů a uživatelů Mounjara se nikde neprotíná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.25 06:37
@inkakřivák píše: Více

Počkej a ty víš, že si Mounjaro aplikují ženy, které odmítají očkování?

• Citovat
  • Upravit
80197
8.2.25 07:14

Nevím, jen mi to prostě přijde legrační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 10:19
@inkakřivák píše: Více

tak tu muzeme udelat anketu at vime jak je to tady :). Ja ockuji sebe, deti, covid ocko 3 davky a ted 3 davky mounjara. Zatim mi nenarostly dve hlavy tak asi dobry :)

• Citovat
  • Upravit
462
8.2.25 14:34

@inkakřivák

Přesně, hlavně kam ty zensky daly rozum když si mysli ze je nějaká injece je zbavi tloušťky?

To je prostě kompletní změna životního stylu, uz napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková