Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@karlička84 Co jsem vyčetla tak je to lék k dlouhodobému užívání u nás je pár měsíců tak možná ještě brzy na zkušenosti. Co ale psali že pokud nedojde k trvalé změně stravy a přidání pohybu tak se 90 % váha opět navýší. Rozhodně nestačí brát lék pár měsíců. A k ukončení je nutné postupně dávky snižovat což celkově vyjde hodně draho aibto by mohla být motivace.
@karlička84 píše: Více
v CR moc lidi po lecbe jeste nebude. Predepisuje se to tady kratce. V zahranici je s tim vic zkusenosti a jojo efekt u drtive vetsiny nastane. Doporucuje se nejaka udrzovaci davka. Neni to jen o „zdravych navycich a pohybu“. Vi se, ze tukove bunky maji pamet a pro obezni lidi je tezsi si zdravou vahu udrzet. Stejne tak si jen ciste osobne myslim, ze zalezi i jak ten clovek zhubnul. Na tech lecich nemas potrebu hladu, tak spousta lidi ji brutalne malo kalorii. Pak kdyz vysadi a zacnou jist normalni zdravy prijem, tak stejne pribiraji. Je to veda
Ale me to za to stoji zkusit. Doufam, ze budu stastlivec a nebudu muset navysovat davku a zustanu na te nejmensi
@Tessa224 v UK je hodne lidi na te nejnizsi a hubnou dobre. V USA je pojistovny tlaci do zvysovani davky dle schematu, takze jsou tam prispevky, ze jim je zle na nejake davce, ale ze je dr. tlaci vys. No jiny kraj, jiny mrav
Ahoj, a jak se k němu dostat, když nesplňuji BMI? Poradí někdo?
@Pett-17 pravdepodobne zadny. Indikace jsou jasne. Je to lek na obezitu a diabetes, ne na hubnuti do plavek ![]()
Dámy, zítra si jdu vyzvednout lék z lékárny
Je rozdíl v ceně pokud to vezmu v Benu nebo maxovi? Případně jste rozdíl nezaznamenaly
Berete k tomu i nějaké léky na zácpu nebo nevolnost?
V maxu je levnejsi, kdyz mas kartu maxe, tak je za 6900,–, ale potrebujes jeste jehlicky a kup si jednorazove polstarky s dezinfekci.
Ahoj holky, díky za tuhle diskuzi. Mám 160 cm a 75 kg a bohužel u praktické doktorky ani u gynekologa jsem s předepsáním Mounjara nepochodila:( Doktorka je už hodně stará, prý to ještě nikomu nepředepisovala a že zas tak tlustá nejsem 🙈 Gynekolog mi řekl, že přibírám, protože jsem v přechodu a chtěl mi napsat hormony. Já ale ještě nechci hormony, je mi 47, menstruaci mám pravidelnou, sice slabší, ale mám. Chtěla bych hlavně přestat mít ty šílené chutě, mohla bych jist pořád, navíc ráda vařím a hlavně peču 🙈 Nemáte prosím některá pro mě radu, jak se k tomu peru dostat? 🙈 Omlouvám se za anonym, je mi to trapný, protože jsem ve snaze přijít k peru naletěla podvodníkovi a přišla o prachy, jsem fakt nemožná 😒
Dobrý den
BMI mam 29.4 ale nikdo nechce předepsat. Pokud by měl někdo navic, vezmu. Děkuji
Hlasim aktualni ceny jednoho pera 7,5mg - v Benu 8790,– a v Maxovi (s jejich kartickou) 8590,–. Ceny se opravdu dost lisi, v jedne lekarne na Praze 1 ho maji za cenu pres 10 000 Kc🙄