MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
7.2.13 18:54

@Eveny myslím, že většinou si holky píchaj od toho 4tt, můžu se zeptat jesli jsi dostala injekce (koukám dole na ten podpis)? mě na leidna přišli když jsem předčasně porodila 35tt naštěstí zdravou holčičku. dr. sice říkal že to byla náhoda, ale test mi nechal udělat a buch ho :cert: no a ted na hematologii mě jenom sledujou, a pokud budu mít d-dimery v pořádku, tak injekce nedostanu, byla bych klidnější s něma, ale bohužel :zed: tobě moc přeju, aby se letos zadařilo a vše dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.2.13 18:56

Já jsem si v tom mém posledním těhotenství píchala hned po zjištění dvou což bylo na začátku 5tt a stejně to bylo houby platný, ale asi to u nás bylo ještě něčím jiným :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
8.2.13 10:20

@marketa612 mě na těhu došli 19.12 a injekce mě dali ani až 3.1.2013 - taky nevíme jestli to ZT způsobil leiden… máme jít ještě na genetické testy (jen doufám, aby to bylo v pohodě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
8.2.13 10:22

@marinka5 vidíš, a mě řekli na gyndě (ne v caru), že jsem to měla začít brát hned. tak nevím… vidíš, u tebe to nezabralo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.2.13 11:11

Mě teda ta nejednotnost lékařů rozčiluje…člověk neví, komu co věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.2.13 20:29

Ahoj holky jak se jmenuje test na srážlivost krve nevíte:..?jsou to nejake zvysene hodnoty krvinek nebo tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.2.13 21:03

@cvana test na trombofilie. s krvinkama to nemá myslím co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.2.13 21:09

@marketa612 no ja mam Mthfr c677t heterozygotní formu..jím femibion…bojim se po porodu ze mi nedaj na redeni krve neco a umru :d :mrgreen: ach jo…nebo to neni asi potreba…radeji se jeste jednou zminim gyndari jsem ve 22+2tt a vse probíha ok :)byla jsem totiz kdysi na operaci a tam automaticky davali na redeni krve leky tak nevim kde na to prisli nebo vysledky mutaci mi delali pul roku az potom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.2.13 21:15

@cvana jestli víš že máš mthfr, tak už leidenskou mutaci mít nebudeš, neboj :mrgreen: to se zjištuje zároven. při porodu neumřeš :mrgreen:, mthfr je spíš že se neštěpí listovka. pokud jí bereš bude vše o. k. porad se s dr. ale mutace mthfr tu co máš ty má každej čtvrtej ;) ber listovku a bud v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.2.13 21:19

@marketa612 leidena nemam to vím…jen nevim proc mi redili trosku krev po te operaci asi preventvine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
16.2.13 19:43

@cvana laicky řečeno - jde o test na trombogenní mutace, v krvi se zkoumá několik faktorů - kompetentní doktor nebo pracoviště už budou vědět, jaké testy krve udělat. :palec:
Po operaci se dneska ředí krev preventivně všem, byla jsem loni na operaci s cystou a slepákem, všechny spolupacientky dostaly injekci, no a já protože mám Leidena dostávala dvojitou dávku po celou dobu hospitalizace. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.2.13 23:28

@jarka2011 moc děkuji tak po porodu uvidi asi sami :D kazdopadne se jich jen na to zeptám :kytka: dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
17.2.13 20:06

@cvana není zač :-), určitě se připomínej, já to taky všude hlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
5.3.13 19:59

@Johanka.9 nic moc, ale neštěpíš listovku, a v těhotenství je to zapotřebí. proto těhule s mthfr berou obvykle femibion. někdo ne, ale já jsem se bála to riskovat 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
5.3.13 22:51

@Johanka.9 mám to samý, brala jsme femibion a anopyrin a teď v těhu jsem si začala píchat injekce do břich. Tak uvidíme jestli to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí