Můj chlap je blbej a pohodlnej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
19.8.12 15:47
@terinka4444 píše:
No tak já nevím, koukni na sebe, mluvíš jak dlaždič o někom, u koho zdarma bydlíš, kdo chodí do práce a živí tě, lítáš kolem úklidu a jsi sedřená 8o tak to děláme my všechny při dětech a při práci.
Zkus se zamyslet nad sebou, začni vždycky u sebe. By mě docela zajímalo podání z jeho strany, možná nic nedělá, protože chodí do práce, zatím co ty dřepíš doma a děsně se dřeš :think: :think: ve 21 letech jsou nedospělí všichni a podle tvých příspěvků i ty. Osobnost a dospělý život se teprve utváří.

Asi tak nějak.

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 16:07

Proste nemam uz me boli huba mu rikat napr jestli ma dat poklicku na hrnec atd. a kdyby jsme meli deti tak asi kdybych mu neco nerekla tak asi nic naznamena ze chlap chodi do prace ze nebude nic delat co mame delat my navic neustale triska dverma dusa jak buran clovek furt aby neco po nem uklizel a kdyz se pekne oblecu nebo neco tak ze se jdu predvadet nevim asi se dam na starsi aspon vic rozumu

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.8.12 16:12

@kiki123 rozum bys měla vzít do hrsti ty. A je nechutné, že tam bydlíš, jen proto že nemáš kam jít. Rozhodně ho nemiluješ, jen ho využíváš

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 16:15

To neni tak ze tam bydlim jen kvuli tomu ja nevim, doufam ze to bude lepsi ale asi uz nebude uz jsem psala nasledovne nahore par slovicek o tomhletom kdyby neco!;)

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 16:16

Ani nevim za co bych ho mela vyuzivat jaj nauc se cist pak neco pis

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.8.12 16:16

@kiki123 jako že když se změní začneš ho milovat? Protože vyjadřovat se o milovaném člověku jako ty…nedovedu si to představit :roll:

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 16:21

Ne ze me odpuzuje timhle chovanim proste nevoim to balim nema to cenu a jak vis ze ho nemiliuju jenom jak tu pisu protoze jsem nastvana

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.8.12 16:23

@kiki123 protože si ho nevážíš, nerespektuje ho a tak ho nemůžeš ani milovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 16:30

A za co bych si ho mela vazit ze je zarlivka apod. Do prace nastoupil v cervenci takze vyplata bude ted nebo v zari a dal ze kdyz s necim potrebuju pomoct tak to musim rict nekolikrat nebo za co tak ty asi budes vlezdoprdelka nebo tak protoze ja chlapovi do zadku nepolezu a ze mi nadava a dovoluje si fyzicky s tim ze mi rozbije hlavu tak promon jako psala jsem tady normalne a normalne odpovidaly nevim proc se vzdycky objevi nejaky rypoun a rype ;)

• Citovat
  • Upravit
2638
19.8.12 16:30

No já teda vubec nechápu na co tady vzniká takova debata…myslela jsem, ze je to tu o maminkach a dětech!!! Snad každy v mladí zažil trápení s láskou, ale tohle je na mě moc. Sbalit se a odejít je jedine řešení, takže nevím co by chtěla zakladatelka slyšet?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 16:36

Tak jenom jsem se chtela vypovidat vis kolik je tady nesmslnych temat co jsem cetla apod. nevim proc bych nemohla tady psat i neco jineho podivej se na jine temata takze nejsem sama a tohle neni pubertacka laska na 2 mesice to bych tu nepsala

• Citovat
  • Upravit
26833
19.8.12 17:16

@Danylea ale oni dítě nemají :nevim: Takže na jejím místě bych šla, než si nějaké pořídí a pak vznikne to, o čem píšeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.8.12 19:14
@Reinka píše:
@Danylea ale oni dítě nemají :nevim: Takže na jejím místě bych šla, než si nějaké pořídí a pak vznikne to, o čem píšeš :nevim:

Vsak ja jsem ji uz pred tebou psala, at od nej odejde, postavi se na vlastni nohy a stara se o sebe sama. Ta dalsi reakce byla primo na tebe a na to, jak pises o vas :) Ne na zakladatelku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.8.12 19:15

To já vím, že je tu spousta temat, ale já nevím, podle mě tu neni co řešit. Je jasny že klapat to nebude tak na co čekat. Ve 20 jsem si taky myslela, že se mi kvůli nešťastné lásce zborti svět. Ale jsou na světe horší věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 19:20

Jsou to mas pravdu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat