Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bamba píše:
Abych pravdu řekla, nechápu tě. Ty seš ochotna pro něco, co se stalo v době, kdy jste se neznali zahodit jak tvrdíš hezký vztah, vzít dítěti tátu? To je tak těšké se nad to povznést? Škoda, že nechceš napsat kolik je vám let, ale to je šumák. I kdybys nakrásně odešla, tak bys měla podle svých zásad zůstat navždy s dítětem sama.
Já nechci nic ničit.. Jen chci mít pohodovej život, bez stresu, bez nějakých hnusných myšlenek, na to mám snad právo ne?
@kessynka no nezavidim ti… bud budes s chlapem co se ti hnusi nebo kvuli blbosti z minulosti vezmes diteti tatu.. ![]()
@Kessynkaa píše:
Já nechci nic ničit.. Jen chci mít pohodovej život, bez stresu, bez nějakých hnusných myšlenek, na to mám snad právo ne?
Ano, to máš, ale napíšu to drsně. V tom případě nestrkej nos, kam nemáš.
Můžu mít dotaz? Tvůj přítel je tvůj první?
Ještě jedno ti napíšu. Pohodový život bez stresů mít určitě nebudeš. Život je boj a ty máš za sebou zřejmě první bitvu.
Příspěvek upraven 10.07.14 v 11:32
@bamba píše:
Abych pravdu řekla, nechápu tě. Ty seš ochotna pro něco, co se stalo v době, kdy jste se neznali zahodit jak tvrdíš hezký vztah, vzít dítěti tátu? To je tak těžké se nad to povznést? Škoda, že nechceš napsat kolik je vám let, ale to je šumák. I kdybys nakrásně odešla, tak bys měla podle svých zásad zůstat navždy s dítětem sama.
přesně tak
vám to klape, máte se rádi, čekáte mimino a ty chceš balit kufry?
pročti si tady pár diskuzí, ať víš co stojí za balení kufrů, jak se chlapi dokážou ve vztahu chovat. Vsadím se že toho tvýho si mileráda nabalí nějaká jiná, zato na tebe jsem zvědavá jak najdeš prince který má sněhobílou minulost, bude k tobě 100% upřímný a nikdy tě ve vztahu nezklame.
@Kessynkaa píše:
takovej ale život není, je to věčný boj. Pohodovej ho budeš mít ve chvíli, kdy budeš řešit jenom důležitý věci. Neuraž se, ale přijdeš mi hrozně naivní. Možná je to věkem, možná tím že nemáš moc zkušeností, ale život ti ještě naloží, stejně jako všem ostatním a pokud se budeš takhle ve všem babrat, tak ho budeš mít přesně opačnej než jakej ho chceš.
Tak manžel není takové extra prase, ale pamatuju si našeho otce že ten tomu taky dával. Asi bych ho nepustila do postele, kdo to má čuchat…a do kalhotek stoprocentně ne. Myslím že na chlapy nejlíp platí tvrdá upřímnost, snáší ji líp než my. A myslím že ten tvůj určitě víí že zrovna nevoní, jen je líný. Prostě mu to řekni a trvej na tom:)
@Kessynkaa píše:
@jdukolem Mě kdysi můj přítel říkal, že jsem zblblá červenou knihovnou, že v životě to chodí jinak. Měl pravdu.Je to už 40 let a dost často si na to jeho konstatování vzpomenu.
@bamba píše:
@jdukolem Mě kdysi můj přítel říkal, že jsem zblblá červenou knihovnou, že v životě to chodí jinak. Měl pravdu.Je to už 40 let a dost často si na to jeho konstatování vzpomenu.
ale tak já nevím no..mám pocit, že takto přesvědčený - mám právo na štěstí a snadný život bez stresů měl snad každý
přijde mi přirozené kor když je člověk hodně mladej…
No…jak tak čtu reakce zakladatelky, aby ji nakonec neopustil chlap první…se mnou by teda taková reakce zamávala…jako budiž nějakou zvědavost, odhalení mojí minulosti, nerespektování soukromí..budiž, to bych ejště pochopila… a to že by najednou nějaké aférky z dávné minulosti měly zanmenat to, že vše pěkné ve vztahu a to, co na mě partner do této doby ocenoval, bude tímto smazáno…hmm…tak to by mi asi spadly růžové brýle a ten, kdo by přemýšlel o tom, zda sbalit/nesbalit kufry bych teda byla já
![]()
@jdukolem píše:
ale tak já nevím no..mám pocit, že takto přesvědčený - mám právo na štěstí a snadný život bez stresů měl snad každýpřijde mi přirozené kor když je člověk hodně mladej…
Jasně, kdo by nechtěl celý život plout na růžovém obláčku. Jenže život je o něem jiném. Fakt by mě zajímalo, kolik je zakladatelce a i jejímu partnerovi let. Typuju ji tak na max. 18.
Tvrdím jedno. V mládí si má člověk užít do sytosti, aby mu posléze něco nechybělo. No co, zkusit se má všechno, třeba i ten grupáč. Nejsem k nikomu vázaná, tak proč ne. Lepší, než začít až ve vztahu a s dětma.
Kessy, je mi tě fakt líto. Zkouším se do tvé situace vžít a je to fakt běs. Sem asi moc hrdá, protože tohle bych asi skousávala hodně těžko. Každopádně bych mu řekla že to vim, protože mě když něco trápí, tak to musí ven. Jinak sem jak tělo bez duše a nedokázala bych vedle něj žít a dělat jakože nic. To já prostě ne. Ale to je pak otázkou subjektivního pocitu každýho z nás. Sem taky těhotná, a kdyby se mi tohle nedejbože stalo v mojem momentálním stavu, tak bych se nerozcházela, ale asi bych ho pár dní nechtěla vidět…musela bych se s tim srovnat, protože si svýho přítele moc vážim, toho jakej je člověk. A tohle by můj pohled na něj asi úplně obrátilo. To je to nejhorší. ![]()
@Kessynkaa píše:
Abych pravdu řekla, nechápu tě. Ty seš ochotna pro něco, co se stalo v době, kdy jste se neznali zahodit jak tvrdíš hezký vztah, vzít dítěti tátu? To je tak těžké se nad to povznést? Škoda, že nechceš napsat kolik je vám let, ale to je šumák. I kdybys nakrásně odešla, tak bys měla podle svých zásad zůstat navždy s dítětem sama.