Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
10.7.14 12:08
To je přesné, aby to nebyl on, kdo rozhodne. Ječet na chlapa, že je prase a hnus, to je krajně nedomyšlené a hysterické.
@zolycka píše:
No…jak tak čtu reakce zakladatelky, aby ji nakonec neopustil chlap první…se mnou by teda taková reakce zamávala…jako budiž nějakou zvědavost, odhalení mojí minulosti, nerespektování soukromí..budiž, to bych ejště pochopila… a to že by najednou nějaké aférky z dávné minulosti měly zanmenat to, že vše pěkné ve vztahu a to, co na mě partner do této doby ocenoval, bude tímto smazáno…hmm…tak to by mi asi spadly růžové brýle a ten, kdo by přemýšlel o tom, zda sbalit/nesbalit kufry bych teda byla já :think: :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.7.14 12:10
@terinka4444 píše:
Ale teď je to jen na tobě, dobře si promysli každý další krok. Buď nebudeš brát zřetel na jeho minulost a psát, mu že je prase. Můj chlap by praštil dveřma. Ve vztahu musí být elementární slušnost. Takže buď to zkousneš a budeš mít rodinu, nebo to nezkousneš a nechceš s ním rodinu a zůstaneš těhotná a posléze s prckem sama. Dobře zvažuj, co chceš. Pohodový život bez sresu je vzletné heslo. Teď máš dvě možnosti, dosavadní život tak, jak ho znáš s tím, že víš jeho minulost a přestaneš ji řešit style, že ho budeš nazývat prasetem. Nebo sama s dítěteme bez chlapa, co se ti hnusí. Zvaž to dobře. Pokud s ním být nechceš, fajn, řekni mu, že se ti hnusí a je prase. Pokud ovšem s ním být chceš, kontroluj velmi dobře svůj vztek a svůj jazyk, dobře promýšlej, co ve vzteku řekneš. Jsou vyřčené věci, ketré zůstávají a nejdou vzít zpět. Mně můj manžel říct, že jsem prase a hnusím se mu, těžce by to pošramotilo můj vztah k němu. Takže zvažuj dobře ve své hlavě.

Přesně tak a řekla bych, že chlap to neskousne jen tak.Aby se po této přehnané reakci nevrhl na svůj minulý život. Nedivila bych se.

• Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 12:14
@pokymata píše:
Kessy, je mi tě fakt líto. Zkouším se do tvé situace vžít a je to fakt běs. Sem asi moc hrdá, protože tohle bych asi skousávala hodně těžko. Každopádně bych mu řekla že to vim, protože mě když něco trápí, tak to musí ven. Jinak sem jak tělo bez duše a nedokázala bych vedle něj žít a dělat jakože nic. To já prostě ne. Ale to je pak otázkou subjektivního pocitu každýho z nás. Sem taky těhotná, a kdyby se mi tohle nedejbože stalo v mojem momentálním stavu, tak bych se nerozcházela, ale asi bych ho pár dní nechtěla vidět…musela bych se s tim srovnat, protože si svýho přítele moc vážim, toho jakej je člověk. A tohle by můj pohled na něj asi úplně obrátilo. To je to nejhorší. :(

Mluvíš mi z duše. Přesně tak to cítím..

No konverzace mezi námi pokračuje a chce jít za nějakou Lucinkou, že ona ho bude milovat i s tím jaký je… tak ať si táhne, já mu nemůžu napsat že je prase a on mi klidně napíše, že bude radši milovat někoho jiného, když mě se zhnusil?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.7.14 12:15

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.7.14 12:17
@Kessynkaa píše:
Mluvíš mi z duše. Přesně tak to cítím..No konverzace mezi námi pokračuje a chce jít za nějakou Lucinkou, že ona ho bude milovat i s tím jaký je… tak ať si táhne, já mu nemůžu napsat že je prase a on mi klidně napíše, že bude radši milovat někoho jiného, když mě se zhnusil?? :zed:

Nedivím se mu.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.7.14 12:23

Nemám náladu dočítat.. ňákej posun někam?

• Citovat
  • Upravit
bamba
10.7.14 12:23

Mám ještě jeden dotaz. Proč jste to neprobrali mezi 4 očima? Proč to řešíš SMS, když je v práci?

• Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 12:30
@bamba píše:
Mám ještě jeden dotaz. Proč jste to neprobrali mezi 4 očima? Proč to řešíš SMS, když je v práci?

Nemohla jsem to vydržet a normálně si přes den píšeme, když si chcem něco říct… oba dva jsme v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.7.14 12:55
@Kessynkaa píše:
Mluvíš mi z duše. Přesně tak to cítím..No konverzace mezi námi pokračuje a chce jít za nějakou Lucinkou, že ona ho bude milovat i s tím jaký je… tak ať si táhne, já mu nemůžu napsat že je prase a on mi klidně napíše, že bude radši milovat někoho jiného, když mě se zhnusil?? :zed:

a ty si čekala jak bude dolejzat s pugétem a kát se viď. Ty pořád nechápeš, že on neudělal nic špatnýho, takže já jeho reakci chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.7.14 12:56
@sissi79 píše:
Nemám náladu dočítat.. ňákej posun někam?

jo, do ři. i, pán už o tom ví a na rozdíl od zakl. neví kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 12:59
@terien píše:
jo, do ři. i, pán už o tom ví a na rozdíl od zakl. neví kde je problém.

Už jsem dočetla :mrgreen: viděla bych to ve finále rozchodem ze strany partnera. Nač si nechat slìdit v soukromí, neuznávat minulost a ještě se nechat veřejně urážet.. ego je sviňa.

• Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 13:03
@terien píše:
a ty si čekala jak bude dolejzat s pugétem a kát se viď. Ty pořád nechápeš, že on neudělal nic špatnýho, takže já jeho reakci chápu.

To ne, ale aspoň jsem čekala, že mi řekne že mi to nechtěl říkat, protože bych s ním nebyla nebo že je to minulost a není na ni pyšný.. prostě cokoli jiného než to že mi bude vyhrožovat že půjde za nějakou jinou jestli s tím nepřestanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.7.14 13:07
Podívej, už ti to píšu podruhé, když tě budu litovat, nijak ti nepomůžu. Ano, chápu, zjištění jeto pekelné, ale nějaké soucítím s tebou je to děsné, to tě nikam neposune. Musíš si ujasnit, co chceš. Teď jsi vzteklá a neovládáš se, jenže by se ti to mohlo vymstít. Můj manžel je kliďas, kdybych na něj vystartovala, že je prase a hnusí se mi, pravděpodobně by se sebral, otočil by se a odešel by.Chci věřit tomu, že by se jen sebrala nechal mě vychladnout. Takový hysterický výlev nneustojí téměř žádný chlap. Skutečně musíš přemýšlet a srovnat si v hlavě, co chceš. jestli se chceš pokusit to ustát a pokusit se zachránit vztah, přemýšlej, 5×rozmysli každé slovo vyřčené a i napsané. Jeho je to jen obraná reakce. Nechci ho omlouvat, to vůbec. pro radu sis přišla ty, pokud s ním nechceš být a nebudeš, vybij si na něm vztek, nakydej na něj špínu a konec. Pokud s ním chceš být, musíš se uklidnit a vážit slova, pak to můžete v klidu probrat.
@Kessynkaa píše:
Nemohla jsem to vydržet a normálně si přes den píšeme, když si chcem něco říct… oba dva jsme v práci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.7.14 13:11
V dřívějších dobách bys dostala jednu po puse, aby ses vzpamatovala. Ono mu skutečně nic jiného nzbývá, což ty teď nechceš nebo nemůžeš vidět. Útočíš na něj a to sprostě, tohle je obranná reakce ve stylu nejlepší obrana je útok. Nepíšeme ti to zle, to vůbec, chápu, že se ti nelíbí, co píšeme. Nicméně my nejsme plné vzteku a hnusoty, my to vidíme nezaujatě okem pozorovatele zvenčí. Alespoň se zkus zamyslet ve svém vzteku nad tím, co ti píšeme. nepíšeme to za účelem kopnout si do tebe, ale trochu uklidnit tvé emoce. Tak jen nad tím přemýšlej, než hodíš pár neuváženýma řečma v afektu do kopru případnou budoucnost.
@Kessynkaa píše:
To ne, ale aspoň jsem čekala, že mi řekne že mi to nechtěl říkat, protože bych s ním nebyla nebo že je to minulost a není na ni pyšný.. prostě cokoli jiného než to že mi bude vyhrožovat že půjde za nějakou jinou jestli s tím nepřestanu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 13:12
@Kessynkaa píše:

Tohle je váš první problém? :think:
Přijde mi že začínáš na celou věc pohlížet jinak ;)
Je to chlap, spoustu věcí neřeší bo řeší úplně jinak.. a jestli děláš scény, nadáváš a kopeš bývá tohle první reakce..A pokud odejde, tak je mi to líto ale ať jde..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky