Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
10.7.14 14:10

@Kessynkaa pyšná bys na sebe měla být kdybys to vyřešila s grácii mezi 4 očima v reálu, ne hádky po sms.. Mysli na to dítě, vy jste rodiče, oba, vy to dítě budete vychovávat ať už spolu bo bez sebe.. Na vztazích mezi vámi hodně záleží ať už to dopadne jakkoliv. Pokzd chceš vztah zachránit udělej první krok a sejděte se na půlce cesty :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
10.7.14 14:10
Já že mám udělat vstřícný krok…propadá te se hlouběji do bahna. Napiš mu to, můžeš to zastavitm napiš mu přesně to co tady, že jsi mu to muselo říct a vyděsila tě jeho minulost a děsí tě stále, že to prostě potřebuješ vstřebat a budeš na to potřebovat čas, ale ale na druhou stranu se s ním nechci rozcházet a lituju toho všeho hnusnýho co si píšem… moudřejší ustoupí, je to pravdivé. Zahodit rodinu jde rychle a jednoduše, složitější je být ten rozumější
@Kessynkaa píše:
To vážně nevím… furt pokračujeme v tý konverzaci a je to čím dál horší a čím dál víc ho začínám nesnášet.. Láska a nenávist, stačí tak málo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.7.14 14:12
@Kessynkaa píše:
On nerad něco řeší, když se mu to nelíbí a nechce se o tom bavit… aspoň přes ty esemesky všechno napíše na plnou pusu… už jsem si říkala že mu nebudu psát, jenže to nějak nejde když mě to nutí mu odepsat

a je to produktivní vede to k něčemu?
normálně bych napsala že pro ted tu komunikaci končím, že je mi z toho zle se takto hádat po sms že je to vážné a chci s ním mluvit až osobně a pak bych jela do města a koupila bych si třeba nějakej hezkej šátek nebo bižu zkrátka něco fajn pro radost..prostě bych vypadla z domu at se zklidním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 14:13
@zvědavá borůvka píše:
Asi chtěla aby si s ním ostatní holky nic nezačínaly aby ho mohla mít pro sebe :think:
:mrgreen: no když budu hnusná tak chodila pak na kožní s oparama od nosu po bradu bo neuměl neslintat u líbání :lol: :lol: nikdo ho nechtěl.. asi prevence či co :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 14:19
@jdukolem píše:
a je to produktivní vede to k něčemu?
normálně bych napsala že pro ted tu komunikaci končím, že je mi z toho zle se takto hádat po sms že je to vážné a chci s ním mluvit až osobně a pak bych jela do města a koupila bych si třeba nějakej hezkej šátek nebo bižu zkrátka něco fajn pro radost..prostě bych vypadla z domu at se zklidním

Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenku :) už jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.7.14 14:20
Jsi chytrá holka, držím ti palce, ať to nějak ustojíte :hug:
@Kessynkaa píše:
Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenku :) už jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.7.14 14:21
@Kessynkaa píše:
Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenku :) už jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…

supr reakce od tebe..a on už napsal?
a k tý halence se bude hodit jistě nějakej doplněk..jen jdi udělej si hezkej den na co sedět doma a přemítat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 14:21
@Kessynkaa píše:
:palec: skvělý začátek :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 14:22

Děkuju… ono nebude těžké to usát, těžší bude se k tomu už nevracet a opravdu se s tím smířit a neřešit to nikdy víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.7.14 14:23
@Kessynkaa píše:
Děkuju… ono nebude těžké to usát, těžší bude se k tomu už nevracet a opravdu se s tím smířit a neřešit to nikdy víc…

když se chce, všechno jde… časem.. minulost nezměníš a budoucnost je na vás - to je oč tu běží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.7.14 14:24
@jdukolem píše:
supr reakce od tebe..a on už napsal?
a k tý halence se bude hodit jistě nějakej doplněk..jen jdi udělej si hezkej den na co sedět doma a přemítat 8)

Nn ještě nenapsal :( a přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka :) śkoda že nemám kamarádku :( tak by mi to bodlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 14:28
@Kessynkaa píše:
Nn ještě nenapsal :( a přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka :) śkoda že nemám kamarádku :( tak by mi to bodlo…

Mrkla jsem a na mě jsi daleko.. Zdraví Morava :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
10.7.14 14:29
@Kessynkaa píše:
Nn ještě nenapsal :( a přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka :) śkoda že nemám kamarádku :( tak by mi to bodlo…
škoda..ale kamarádky se dají najít.. neboj :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.7.14 14:32
@sissi79 píše:
Mrkla jsem a na mě jsi daleko.. Zdraví Morava :kytka:

Ju na Moravu jedu za 2 týdny :) už jsem tam nebyla 3 měsíce, mám tam rodinu a slaví se narozky, tak se moc těším..

@jdukolem píše: škoda..ale kamarádky se dají najít.. neboj :hug:

Jasně, až bude malá/ej na světě, tak se budu nudit a předpokládám že po Praze jsou nějaké srazy maminek na vození a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 14:33

@Kessynkaa kterej směr? 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat