Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kessynkaa píše:
To vážně nevím… furt pokračujeme v tý konverzaci a je to čím dál horší a čím dál víc ho začínám nesnášet.. Láska a nenávist, stačí tak málo…
@Kessynkaa píše:
On nerad něco řeší, když se mu to nelíbí a nechce se o tom bavit… aspoň přes ty esemesky všechno napíše na plnou pusu… už jsem si říkala že mu nebudu psát, jenže to nějak nejde když mě to nutí mu odepsat…
a je to produktivní vede to k něčemu?
normálně bych napsala že pro ted tu komunikaci končím, že je mi z toho zle se takto hádat po sms že je to vážné a chci s ním mluvit až osobně a pak bych jela do města a koupila bych si třeba nějakej hezkej šátek nebo bižu zkrátka něco fajn pro radost..prostě bych vypadla z domu at se zklidním
@zvědavá borůvka píše:
Asi chtěla aby si s ním ostatní holky nic nezačínaly aby ho mohla mít pro sebe
@jdukolem píše:
a je to produktivní vede to k něčemu?
normálně bych napsala že pro ted tu komunikaci končím, že je mi z toho zle se takto hádat po sms že je to vážné a chci s ním mluvit až osobně a pak bych jela do města a koupila bych si třeba nějakej hezkej šátek nebo bižu zkrátka něco fajn pro radost..prostě bych vypadla z domu at se zklidním
Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenku
už jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…
@Kessynkaa píše:
Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenkuuž jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…
@Kessynkaa píše:
Přemýšlím, že si zajdu do kina a koupím si nějakou halenkuuž jsem mu napsala něco co mi poradila Terinka… o tom že mě to vyděsilo a že mě mrzí že tozašlo tak daleko atd…
supr reakce od tebe..a on už napsal?
a k tý halence se bude hodit jistě nějakej doplněk..jen jdi udělej si hezkej den na co sedět doma a přemítat ![]()
@Kessynkaa píše:
Děkuju… ono nebude těžké to usát, těžší bude se k tomu už nevracet a opravdu se s tím smířit a neřešit to nikdy víc…
@Kessynkaa píše:
Děkuju… ono nebude těžké to usát, těžší bude se k tomu už nevracet a opravdu se s tím smířit a neřešit to nikdy víc…
když se chce, všechno jde… časem.. minulost nezměníš a budoucnost je na vás - to je oč tu běží
@jdukolem píše:
supr reakce od tebe..a on už napsal?
a k tý halence se bude hodit jistě nějakej doplněk..jen jdi udělej si hezkej den na co sedět doma a přemítat
Nn ještě nenapsal
a přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka
śkoda že nemám kamarádku
tak by mi to bodlo…
@Kessynkaa píše:
Nn ještě nenapsala přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka
śkoda že nemám kamarádku
tak by mi to bodlo…
Mrkla jsem a na mě jsi daleko.. Zdraví Morava ![]()
@Kessynkaa píše:škoda..ale kamarádky se dají najít.. neboj
Nn ještě nenapsala přinejhorším se zajdu najíst, z těch nervů co jsem měla jsem nebyla na obědě a už začínám mít hlad… ve 4 končím pak směr šestka
śkoda že nemám kamarádku
tak by mi to bodlo…
@sissi79 píše:
Mrkla jsem a na mě jsi daleko.. Zdraví Morava
Ju na Moravu jedu za 2 týdny
už jsem tam nebyla 3 měsíce, mám tam rodinu a slaví se narozky, tak se moc těším..
@jdukolem píše: škoda..ale kamarádky se dají najít.. neboj
Jasně, až bude malá/ej na světě, tak se budu nudit a předpokládám že po Praze jsou nějaké srazy maminek na vození a tak ![]()
@Kessynkaa pyšná bys na sebe měla být kdybys to vyřešila s grácii mezi 4 očima v reálu, ne hádky po sms.. Mysli na to dítě, vy jste rodiče, oba, vy to dítě budete vychovávat ať už spolu bo bez sebe.. Na vztazích mezi vámi hodně záleží ať už to dopadne jakkoliv. Pokzd chceš vztah zachránit udělej první krok a sejděte se na půlce cesty