Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fenny píše:
Tak třeba má strach, že když se bude mejt moc často, smyje si ochrannou vrstvu a sežerou ho berberky
Protoze az mi skončí materská a pujdu makat tak jako co? Budu vodit malou do skolky, pujdu do prace, pak ji vyzvednu, prijdu domu kde budou poházený fusky a bordel, prijde pritel smradlavej z prace, sedne si k Wowku a jako nic??? Tak to ne, to se musí sakra rychle změnit tohle!!!
@Anonymní píše:
A mmchm o dítě se nepostará, nějaká pomoc v domácnosti také nehrozí, u všeho milion keců..ale chodí do práce a zastává názor, že vše ostatní má zastat ženská( v mém případě těhotná, která chodí do práce a k tomu se stará o 3leté dítě)..fakt strašný!!
jako nezlobte se na mě..ale jestli si takovýho chlapa dobrovolně vezmete, nebo snim máte dokonce dítě..tak je to váš problém..pokud si tohle necháte líbit..dítě je společné a tak se oba prostě o práce kolem budou dělit..když si to necháte několik let líbit a chlapovi posluhujete tak se pak nedivtě, že nic nedělá a jde to těžko změnit..je to hodně o sebeúctě..
tak buďto jsem tak zamindrákovaná, že chci chlapa za každou cenu i za tu že ze mě bude onuce a služka a budu se mu bát říct např, že smrdí..a nebo si určim jasný pravidla asi jako rovným dílem povinnosti a zábava..a pak je vztah schopnej něco vydržet..podle mě to co popisujete nemá moc šanci na dlouhodobé trvání, pokud ze sebe nebudete dál dělat blbky
je jasný, že třeba, když je ženská na mateřský tak se přes den o dítě stará uklízí vaří atd..ale to neznamená, že když chlap přijde z práce domu hodí nohy na stůl a rejpe se v nose
![]()
@G12 píše:
Tady to otevření očí a prozření na emiminu mě nepřestane fascinovatPříspěvek upraven 18.04.13 v 12:02
Nebo je to způsob, jak smírně a pozvolna ukončit diskuzi a názory ostatních si pak v klidu přebrat a zhodnotit svou situaci. ![]()
@Drovers píše:
Nebo je to způsob, jak smírně a pozvolna ukončit diskuzi a názory ostatních si pak v klidu přebrat a zhodnotit svou situaci.
Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovná
Přitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.
@ivulk píše:
jako nezlobte se na mě..ale jestli si takovýho chlapa dobrovolně vezmete, nebo snim máte dokonce dítě..tak je to váš problém..pokud si tohle necháte líbit..dítě je společné a tak se oba prostě o práce kolem budou dělit..když si to necháte několik let líbit a chlapovi posluhujete tak se pak nedivtě, že nic nedělá a jde to těžko změnit..je to hodně o sebeúctě..![]()
tak buďto jsem tak zamindrákovaná, že chci chlapa za každou cenu i za tu že ze mě bude onuce a služka a budu se mu bát říct např, že smrdí..a nebo si určim jasný pravidla asi jako rovným dílem povinnosti a zábava..a pak je vztah schopnej něco vydržet..podle mě to co popisujete nemá moc šanci na dlouhodobé trvání, pokud ze sebe nebudete dál dělat blbky
![]()
je jasný, že třeba, když je ženská na mateřský tak se přes den o dítě stará uklízí vaří atd..ale to neznamená, že když chlap přijde z práce domu hodí nohy na stůl a rejpe se v nose
![]()
![]()
![]()
To jsme nepsala já, to psal jinej anonym ![]()
@Anonymní píše:
To jsme nepsala já, to psal jinej anonym
já vim, právě proto to píšu…takovejch žen je hodně a jsou všechny děsně udivený…to prostě není v chlapovi spíš jako v tom co všchno si od něj necháte líbit… ![]()
A má třeba nějaké dobré stránky??
Nejsi jen prostě právě v tuto chvíly na něj prostě naštvaná??
@G12 píše:
Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovnáPřitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.
Protože u mě to prostě štve tohle…Když tady vidím jak ženský píšou že se jejich chlapi koupou a pečujou o sebe, já chci taky voňavýho chlapa sakra ![]()
@Prcek88 píše:
A má třeba nějaké dobré stránky??
Nejsi jen prostě právě v tuto chvíly na něj prostě naštvaná??
Tak každý v sobě má něco špatného, ale i dobrého, ale tohle už je vážně přehnaný..
@G12 píše:
Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovnáPřitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.
Je tady nekolik temat, u kterych mam dojem, ze si zakladatel/ka spis dela pr.el…
P.
@Anonymní píše:
Protože u mě to prostě štve tohle…Když tady vidím jak ženský píšou že se jejich chlapi koupou a pečujou o sebe, já chci taky voňavýho chlapa sakra
Tak můj chlap o sebe zrovna nepečuje a koupe se až když vyloženě smrdí a málokdy je to každej den. Je mi mnohem sympatičtější, když voní jako chlap a ne jako mejdlo… ale to záleží na každým, co kdo snese
(mimochodem voňavku třeba používá např. na plesy nebo podobné akce, jindy ho to naštěstí ani nenapadne)
A jaké dobré stránky kvůli kterým ho máš ráda a chceš s ním zůstat má on? Z toho co jsi tu o něm zatím napsala jsem žádný nenašla.
@Anonymní píše:
Tak každý v sobě má něco špatného, ale i dobrého, ale tohle už je vážně přehnaný..
Tak mu to řekni, nespi sním..
Nebo vem hadici a pořádně ho spláchni..
Tady to otevření očí a prozření na emiminu mě nepřestane fascinovat
Příspěvek upraven 18.04.13 v 12:02