Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zzzjancena píše:
@WTFF nemyslím že chlap kterej má hooodně koníčků a hodně pracovně mimo domov j podpantoflákale teorie VELICE zajímavá
![]()
![]()
![]()
Vztah je velice jednoduchý obchod „Něco za něco“
ne, podpantoflák je ten, co si nechá od ženské smazat fotky a ani nemukne. Nebo má dobře utajené zálohy
![]()
@Honza 12 píše:
Protože jste spolu prožily pěkné chvíle.. A provázel tě doprovázel životem.. Znamená snad, že když to nevišlo tak to bylo celé k prdu, nebo dokonce ztracenej čas?A co vlastně znamená, že by to vyšlo? Jako že budete mít děti a budete spolu až do smrti? To je to vyšlo?
přesně… já to prostě nepochopim
@zzzjancena to máš teda hodně zajímavej pohled na vztah - prej obchod něco za něco
![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:36
@Honza 12 píše:
Protože jste spolu prožily pěkné chvíle.. A provázel tě doprovázel životem.. Znamená snad, že když to nevišlo tak to bylo celé k prdu, nebo dokonce ztracenej čas?A co vlastně znamená, že by to vyšlo? Jako že budete mít děti a budete spolu až do smrti? To je to vyšlo?
Ty to furt bereš tak, jako že když někdo smaže fotky, tak smaže vzpomínky a jako by ten dotyčný neexistoval, ale tak to není.. Prostě jen smažu fotku, protože mi stačí vzpomínat v hlavě a aspoň těma fotkama nebudu „kazit“ nový vztah (pokud to někomu z těch dvou vadí, jako třeba mě), když tam prostě nepatří..
@zzzjancena píše:Zakladatelko, tak já sem v tomdle trochu nekompromisní…
Nestrpím v mojí domácnosti fotky ŽÁDNÉ BÝVALÉ PARTNERKY, stejně tak ani mých, jestliže se rozhodnu pro život s někým jiným a společnou domácnost, v mém životě není prostor ani pro fotky partnerů z minulosti. (u rodičů mám schovaný album z první svatby a to je asi tak všechno).Vzpomínky nám nikdo nevezme, ani já je nechci nikomu brát, ale prostě moje podmínka je že jestliže chlap chce sdílet domácnost se mnou, nebudou tam ŽÁDNÝ fotky nějakých slečen..
Jinak, když se ke mě nynější partner nastěhoval, zálohoval si fotky na náš společněj disk-měl tam fotky z dovolený, (i nahý) smazala sem, oznámila mu to a řekla že jestli mu na nich záleží ať si sbalí saky paky a tahne za ex pro vzpomínky, neměl ani vztek, ani zlobu (i když sem to čekala) porušil v mém domě, moje pravidla, a přes toleranci jeho požadavků mi tohle přišlo nefér. Nelituju a smazala bych znova! Nedej bůh něco takovýho zkusit znova- todle je jediné co nikdy nepřenesu přes srdce a buďto to partner bude respektovat, nebo s ním nebudu
takže v tom nejsi sama
Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:16
hmmmm zajimavy, kdyz to vezmu z druhy strany, tak ja bych se pristehovala k partnerovi a on - aniz by mi dal vedet a rovnou smazal moje fotky, kde jsem s byvalym, tak bych si rovnou vzala tasky a stehovala se zpet.
Jo mas podpantoflaka, i podpantoflak muze ridit nandnarocni korporaci a mit klidne konicek nebo milenku kazdy den jeden ![]()
Nestrpím v mojí domácnosti fotky ŽÁDNÉ BÝVALÉ PARTNERKY, stejně tak ani mých, jestliže se rozhodnu pro život s někým jiným a společnou domácnost, v mém životě není prostor ani pro fotky partnerů z minulosti. (u rodičů mám schovaný album z první svatby a to je asi tak všechno).Vzpomínky nám nikdo nevezme, ani já je nechci nikomu brát, ale prostě moje podmínka je že jestliže chlap chce sdílet domácnost se mnou, nebudou tam ŽÁDNÝ fotky nějakých slečen..
Jinak, když se ke mě nynější partner nastěhoval, zálohoval si fotky na náš společněj disk-měl tam fotky z dovolený, (i nahý) smazala sem, oznámila mu to a řekla že jestli mu na nich záleží ať si sbalí saky paky a tahne za ex pro vzpomínky, neměl ani vztek, ani zlobu (i když sem to čekala) porušil v mém domě, moje pravidla, a přes toleranci jeho požadavků mi tohle přišlo nefér. Nelituju a smazala bych znova! Nedej bůh něco takovýho zkusit znova- todle je jediné co nikdy nepřenesu přes srdce a buďto to partner bude respektovat, nebo s ním nebudu
takže v tom nejsi sama
Tak to bych si poťukal na čelo. Zakroutil hlavou, a šel bych najít jinou partnerku.. Co povídáš je pro mě těžce za hranou, jak já si představuji život… Nic proti tobě.. Já to mám právě naopak.. ![]()
@WTFF píše:
ne, podpantoflák je ten, co si nechá od ženské smazat fotky a ani nemukne. Nebo má dobře utajené zálohy![]()
presne, kamaradka taky mela podpantoflaka, doma ani nemukl, nosil domu penize, sluzebne cestoval, hral golf a taky se obcas vyspal s asistentkou nebo holkou z uctarny. Ta koukala jak puk ![]()
takže v tom nejsi sama
A ještě to nestpím v mojí domáctnosti… Tohle mě říct tak utíkám, až mě hoří za patama..
@Anonymní píše:
Tyjo, moc díky za tvůj příspěvek..Ráda bych to také tak měla, protože to cítím naprosto stejně…
Asi fakt záleží na každém, někdo by fotky nikdy nesmazal, někdo je na to příšerně alergický…
Záleží na tom jak si to nastavíš…
všechno je o dvou, tudíž jestliže ti na partnerovi něco vadí, musíš to sním řešit, jinak tě to začne žrát ze vnitř a postupem času začneš k dotyčnému získávat odpor.
Když sem to udělala, čekala sem že se sbalí a pude, nestála sem o život s člověkem, kterému záleží na obrázcích z minulosti, a tuplem ne o člověka který mi něco takovýho dotahl do mého domu, narušil tím mé soukromí a neměl na to žádné právo
měli sme oba na výběr a zvolili že se budeme vzájemně repsektovat
promluv si sním, řekni že ti to vadí a hlavně řeš situaci dle svého uvážení…
plně tě chápu
jsem schopná tolerovat všechno, ale todle určitě ne.. ![]()
@zzzjancena píše:
@WTFF nemyslím že chlap kterej má hooodně koníčků a hodně pracovně mimo domov j podpantoflákale teorie VELICE zajímavá
![]()
![]()
![]()
Vztah je velice jednoduchý obchod „Něco za něco“
![]()
@WTFF píše:
ne, podpantoflák je ten, co si nechá od ženské smazat fotky a ani nemukne. Nebo má dobře utajené zálohy![]()
já netvrdím že mám něco proti zálohám.
těch ať si má klidně mraky i nahejch,
ale v NAŠÍ DOMÁCNOSTI to prostě nestrpím
Ty „podpantofláku“
![]()
@Mishelka27 píše:
Ano, to je to vyšlo… ty zkrátka nechápeš, že to jsou „jenom“ fotky a že to nic pro mě a pro spoustu dalších žen vč. zakladatelky nic neznamená, když už s tím dotyčným nejsme.. Prostě vzpomínat můžem v hlavě a ne u nějakých fotek…
Neznamená… Chápu. Každý to má jinak. Tak já nebudu nutit novou partnerku aby si nechala fotky.. Když bude chtít, tak ať si ty svoje smaže… Nechápu proč některý dráždí to, že třebas pro mě mají fotky jistou citovou hodnotu.. To přeci nijak nesouvisí s tím co cítím k součastné partnerce…
@Hanka1 píše:
presne, kamaradka taky mela podpantoflaka, doma ani nemukl, nosil domu penize, sluzebne cestoval, hral golf a taky se obcas vyspal s asistentkou nebo holkou z uctarny. Ta koukala jak puk
vidíš to je právě to…
ten kdo podvádět chce, ať to dělá tak ať se to ten druhý nedozví.
V případě že o vztah s dotyčnou osobou nestojí, má se sbalit a jít
![]()
@HONZA12: jo vždycky jsem vrátila dárky co jsem dostala já prostě udělám čáru a je konec i z toho důvodu abych si nekazila další vztah…jo a pěkné vzpomínky byly ale bohužel bylo víc těch horších a neříkám že to byly vztahy k ničemu, protože ted vím že takové chlapy bych nechtěla
a říkám si že všechno zlé je pro něco dobré ( myslím že nebýt těch chlapů tak bych třeba nedokázala ocenit svého nynějšího přítele ) co z chlapem co podvádí, chlastá nebo hulí myslím že na tu dobu raději zapomenu
jinak vzpomínky zůstanou ale fotky k tomu nepotřebuju vím jak vypadají ![]()
@zzzjancena píše:
Záleží na tom jak si to nastavíš…všechno je o dvou, tudíž jestliže ti na partnerovi něco vadí, musíš to sním řešit, jinak tě to začne žrát ze vnitř a postupem času začneš k dotyčnému získávat odpor.
Když sem to udělala, čekala sem že se sbalí a pude, nestála sem o život s člověkem, kterému záleží na obrázcích z minulosti, a tuplem ne o člověka který mi něco takovýho dotahl do mého domu, narušil tím mé soukromí a neměl na to žádné právo
měli sme oba na výběr a zvolili že se budeme vzájemně repsektovat
promluv si sním, řekni že ti to vadí a hlavně řeš situaci dle svého uvážení…
plně tě chápu
jsem schopná tolerovat všechno, ale todle určitě ne..
ty brdo, tebe bych chtela mit doma - do meho domu, narusil me soukromi a nemel na to zadne pravo - takhle veta by se dala tesat, tak bacha aby z tech spoustu konicku nebyl konickem i mila empaticka nebesetredna holka ![]()
ale co cekat od cloveka, ktery napise, ze vztah je obchod, kdy je neco za neco. Zaplatkomukoliv, ze ja mela skutecny vzdy vztahy, ne obchody ![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:43
@ChZuzka píše:
@HONZA12: jo vždycky jsem vrátila dárky co jsem dostala já prostě udělám čáru a je konec i z toho důvodu abych si nekazila další vztah…jo a pěkné vzpomínky byly ale bohužel bylo víc těch horších a neříkám že to byly vztahy k ničemu, protože ted vím že takové chlapy bych nechtělaa říkám si že všechno zlé je pro něco dobré ( myslím že nebýt těch chlapů tak bych třeba nedokázala ocenit svého nynějšího přítele ) co z chlapem co podvádí, chlastá nebo hulí myslím že na tu dobu raději zapomenu
jinak vzpomínky zůstanou ale fotky k tomu nepotřebuju vím jak vypadají
a když se rozejdeš s chlapem, se kterým budeš mít dítě, tak to dítě taky dáš ex, abys udělala tlustou čáru a nekazila si další vztahy?