Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to jediné odvětví, které nezažívá tu šílenou inflaci. Ceny víceméně stagnují či mírně klesají a jsou velmi příjemné. Finančně gramotný muž by měl s péčí řádného hospodáře tyto služby využívat.
@Klopotkova píše:
Zdravím všechny dámy a pány.
Téma přidávám k zamyšlení.
Mnoho žen si myslí, že jejich partner by nikdy nevyužil služeb placených společnic, ať už v night clubu nebo někde na privátu.
Přitom prostituce je nejstarší lidské řemeslo a night clubů a privátů je všude mnoho.
Kde není poptávka, tam není nabídka.
Dámy, myslíte si, že zrovna ti vaši muži by tam nikdy nevkročili?
A co vy, muži, přemýšleli jste někdy nad službami placených společnic, lákají vás nebo už máte s těmito službami nějakou zkušenost - ať už vy nebo vaši přátelé, kteří se těmito zkušenostmi netají?
Je mi líto těch peněz za něco co mám k dispozici doma. Ovšem kdyby si člověk chtěl vydělat něco navíc, kolik platíš páchnoucímu traktoristovi s měkkýšem? Pozoruji, že je vás čím dál víc…
@Královna Kosmíru píše:
Cože? A vy si vybírat nemůžete? Co je to za blbost? My třeba nemame zájem hledat v neprověřených vodách. Neboť péče o rodiny nás vyčerpává a náš čas je drahý. Hrabat se seznamkamaa pak natrefit na nějakýho blbečka. Kdo na to má nervy a čas
Určitě víš že co se týče nezávazného sexu je nabídka genderově nesymetrická.
Vy máte plné regály amatérů a nejspíš kvůli tomu téměř žádné profesionály.
My máme dostatečný počet profesionálek a poloprazdné regály amatérek
Jak zde bylo podotknuto, že tu má každá doma modela co za to platit nemusí. Na to nemusí být krasavec. Soused je vzhledově průměrný chlap, ale milenek má asi 5 a k tomu manželku. Má charisma. Dvě ty milenky znám
A s ním jsem se bavila o upřímné nechápavosti, že by nechtěl ženu, která by ho nechtěla. Vášeň za peníze prý není vášeň.
@Altavista Osobně si myslím, že tyto služby využívají ti, co na ty milenky buď v reálu nemají, nebo na ně nemají čas. Ono s milenkou se očekává, že tam bude nějaký kontakt i mimo-káva, večeře, smsky, telefony atd., tohle do toho třeba každý nechce investovat.
Priváty a bordely jsou záruka jistoty, že ten sex bude a kromě prachů nic víc investovat nemusíš (čas, emoce atd.).
Navíc riziko provalení je minimální.
Osobně si myslím, že je to lehce návykové, stejně jak PC hry, automaty apod., prostě jednou zkusíš, zjistíš, že na odreagování a puštění páry dobré, dá se to stihnout v polední pauze a příště jdeš zas. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ano, už si taky na to šetřím. Potažmo investuju do krypto, abych v důchodu mohla mít svou zajíčkovou armádu.Anebo dřív, dle toho, jak se vyvine trh.
@bigl píše:
@Altavista Osobně si myslím, že tyto služby využívají ti, co na ty milenky buď v reálu nemají, nebo na ně nemají čas. Ono s milenkou se očekává, že tam bude nějaký kontakt i mimo-káva, večeře, smsky, telefony atd., tohle do toho třeba každý nechce investovat.
Ano, znám jednoho, který je tak citově plochý, že to chce mít odbyto bez jakýchkoliv cavyků okolo, jde mu prostě opravdu „jen o to“. Peněz nelituje, času ano. Bezcitný, spotřební.
@ElenPásková píše: . Byla jsem tedy zvědavá, jak jsou na tom ostatní „dámy“ v této profesi u nás ve městě a už podle fotek, to musí mít ten zákazník velkou touhu nebo být zoufalý když na toto vleze. Skutečně hezká byla snad jen jedna a to ještě na foto, realita může být jiná i u ní.
Dovolím si nesouhlasit. Krása pro to chlapovo požadované tělesno není zas až tak podstatná. Rozhodně nemají „šanci“ jen ty krasavice. Vždyť se rozhlídni, kolik žen se vdá a jsou snad všechny krásné? A to se na ně chlap musí dívat denně. ![]()
Navíc, jak známo, každý má jiný vkus. Že Ty nějaké holky nepovažuješ za krasavice, neznamená to, že stejně to vnímá ten „sexuálně vyhladovělý“ chlap. Samozřejmě se nebavíme o výzoru smažek.
@Altavista píše:
@Cimada uf, z toho mám husí kůži. Zajímavý to tvor
Taky jsem o bezcitnosti dříve jen četla v psychologických učebnicích. Ale oni fakt existují.
@Kutil Tom píše:
Jo jo, tenhle „vtip“ zpravidla vykládá jedna taková určitá sorta „mužů“, pro které to určitě platí. Ani moc nepřekvapí, že u toho než vtipně působí spíš poněkud zoufale![]()
![]()
Jenže to není vtip ale prostá realita:)
No zoufale spíše působí ta sorta,,mužů,, kteří mají doma jednu jetou a zoufale závidí ostatním. Jenže nějak na to nemají…
@Tom-One píše:
No zoufale spíše působí ta sorta,,mužů,, kteří mají doma jednu jetou a zoufale závidí ostatním. Jenže nějak na to nemají…
Ale prosím Tě, když chlap chce a tak po placené službě touží, rozhodně si na to dokáže peníze odložit.
A promluvil jsi teda jako inteligentní empatický muž, jakou „jetou“? Takhle se vyjadřuje normální člověk o své životní partnerce, kterou si vybral? Ty, za které utrácíte v bor. delech, jeté nejsou? A navíc kdovíkým? Ony jsou jako nějaké terno?
No pěkně Ty. ![]()
Myslím, že hlavně i tady na emiminu jde vidět, jaký chlapy jsou schopny si najít partnerku aniž by ji museli platit a kolikrát je ještě živí ona. Kdo hledá najde, kdo nechce problémy zaplatí…
Mě nejvíc fascinují bohulibé výmluvy na nevěru a to se vždycky zasměji. Jak se zdá, ať už je to žena nebo muž jenž podvádí partnera, nikdo nedokáže upřímně říct podvádím, protože chci a mám tu potřebu. To je samé, chci anál, ale svou ženu bych tak nikdy nezneužil. Má to teď po porodu těžké a tak ji nechci přitěžovat tím, že po ní budu chtít sex. Manžel pracuje od nevidím do nevidím na baráku, abysme to měli hezký, tak ho přece nebudu vyčerpávat a navíc v noci, když přijde, se mi už chce spát ![]()
@Cimada píše:
Taky jsem o bezcitnosti dříve jen četla v psychologických učebnicích. Ale oni fakt existují.
Pak je to nejlepší řešení.
@Tom-One píše:
Zatimco ta v bordelu je zcela nejeta. 😂