Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Nevim, nevim.. teď jsem si pustila podcast Petra Ludwiga s nějakou tantristkou a blekotali tam něco o tom.. jak vůbec nesouložíme oproti minulym generacím. Jsou na to nějake i snad statistiky… možna to tak chce i sama evoluce
Jako představitel mladé generace s dovolením řeknu, že soulozim ![]()
@someargue píše:
Jako představitel mladé generace s dovolením řeknu, že soulozim
A to i doma
?
@Venetia píše:
Malo ne, ale mene nez nektera dlouhodoba vzorna manzelka temer urcite
To těžko. Luxusní nebo i neluxusní společnice mívají alespoň několik klientů týdně. To by se manželka měla hodně snažit, aby udržela stejné tempo. Vždyť to je minimálně 100 chlapů ročně.
@someargue píše:
Souložíš s mladou nebo starší generací?
@Prof. Farnsworth píše:
Byl jsi rychlejší, jsem si lámal hlavu, jak se zeptat nějak taktně. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
S mladou.
25lety představitel má aktuálně nepříjemný průběh korony, bolí ho cele tělo a i tak nenecha si ujít příležitost
takže svět je ještě v pořádku
@ontarova.stara píše:
A to i doma?
Jj. Jsem nudná
a divná, ale nevěřím různým guru tantry, jak to chce příroda, evoluce a sám Buddha velí rozdávat lásku všem lidem. Osobne si myslím, že starý ošoust keca, aby mohl zasunout co nejvíce ![]()
@Venetia píše:
Malo ne, ale mene nez nektera dlouhodoba vzorna manzelka temer urcite
To bych zase neřekla, že by nějaká manželka při zařizování domácnosti a výchově děcek a ještě lítání do zaměstnání (plus vláčení těch děcek do školky a do školy a nákupech a atd.) stíhala 3-5× týdně dlouhodobě obskakovat nějaké různorodé milence.
![]()
@someargue píše:
To těžko. Luxusní nebo i neluxusní společnice mívají alespoň několik klientů týdně. To by se manželka měla hodně snažit, aby udržela stejné tempo. Vždyť to je minimálně 100 chlapů ročně.
Přesně tak.
To by ten manžel musel doma jó kmitat
v kuchyni a po baráku s hadrem v ruce a obtížen nákupy jídla pro rodinu, aby ona byla odpočatá a mohla provádět nadšený tělocvik s někým jiným.
Co je ale horší, tak řada chlapů je s prominutím tak bl. bých, že ačkoli oni doma nepřiloží ruku k ničemu, tak jsou schopni si to o té své vyčerpané manželce myslet.
@ontarova.stara píše:
Nedělej mi v těch tabulkách bugr! Vždyť ho máme v kategorii „když je nouze nejvyšší, trolda kámoš nejbližší“. Já sama jsem mu dala tři body, abych mu zmírnila tu tvou penalizaci, cos najela na Janečkův volební systém.Příspěvek upraven 21.11.21 v 15:56
@Mango_Lassi píše:
V pořádku. Vyrazuji tě z databáze.
Nebuď tak uražená, všechny vás obsloužit nestihnu, musím něco nechat i pro Norníka ![]()
@Zatrolený píše:
Nebuď tak uražená, všechny vás obsloužit nestihnu, musím něco nechat i pro Norníka
Njn. Budu muset to přežít ![]()
@ontarova.stara píše:
Nedělej mi v těch tabulkách bugr! Vždyť ho máme v kategorii „když je nouze nejvyšší, trolda kámoš nejbližší“. Já sama jsem mu dala tři body, abych mu zmírnila tu tvou penalizaci, cos najela na Janečkův volební systém.Příspěvek upraven 21.11.21 v 15:56
Brzdi
, 3 body a verš, to už zamilovanost.
@someargue píše:
Ale jo, to vsichni souloží, ale zcela jiste ne tolik prej jako dříve píchali..
@Královna Kosmíru píše:
Ale jo, to vsichni souloží, ale zcela jiste ne tolik prej jako dříve píchali..
Stačí vypnout ele. jističe a za chvíli to bude zase dupat jak v králikárně ![]()
Nedělej mi v těch tabulkách bugr! Vždyť ho máme v kategorii „když je nouze nejvyšší, trolda kámoš nejbližší“. Já sama jsem mu dala tři body, abych mu zmírnila tu tvou penalizaci, cos najela na Janečkův volební systém.
Příspěvek upraven 21.11.21 v 15:56