Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denkat Děkuji za názor. Je pravda, že sex moc nemáme. Máme dvě malé děti, ty vyžadují hodně práce a manžel kromě toho, že si s nimi hraje, mi zas tak moc nepomáhá, pokud nepočítám zahradu. Takže máme sex možná jednou měsíčně… to je pravda. Nikdy jsem ale na sex moc nebyla, což od začátku věděl, no a taky jsem o sedm let starší a nemám holt už večer tolik energie, kolik by si asi představoval.
@ljepotica321 píše:
@Mar__tanka1983 No napadlo mě, že raději řekl, že jí nezná, protože ví, že občas mívám takové stavy, kdy ,,běduji," že už jsem stará a že si někde určitě najde mladší. Je to ale takové škádlení, ne že bych byla hysterka, co se nedokáže srovnat s věkem.
No a protože ona je hodně mladá a opravdu hodně hezká, i když plastová, jak někdo psal, tak raději řekl tohle, abych neměla podezření a netrápila se… nevím.
Nezlob se na mě, ale jestli se mu fakt líbí plast, ať si za bárbinou jde ![]()
@Micaella22 Ano, je to moc hezký chlap. Peníze má, ale jak už jsem říkala, miliardář to není, ale jako chlap je to opravdu velký fešák. Bohužel ale věděla, že děti máme, protože máme společné fotografie na jeho instagramu. Takže případně musela vědět i o mně.
@Anonymní píše:
Držím Vám palce! Ma tchyně podobnou situaci před 30 lety vyřešila tak, ze dotyčnou navštívila a vysvětlila ji, ze takhle ne a ze dětem se tatínek nekrade…na rozdíl od Vás ale měla důkaz, tchán ji skutečně chtel opustit a nebyly sociální sítě
No tak jít osobně za tou frajerkou mi přijde trapárna, to bych tu určitě neradila. Snad žije s chlapem a ne s ní. Co je ty barbie do nějaké ženské. Nejdřív bych si zjistila fakta a pak bych šla za manželem. Teď otázka, jak s tím zakladatelka naloží. Některé chtějí pátrat, zjistit pravdu, ala když jí zjistí, tak udělají jen bububu a tím to hasne. Chlap si pak dává větší pozor
@Sofie92 píše:
Já bych se teda takovyma věcma jako, že takové hledají jen boháči nechlacholila. Co když je bohatá ona? má vše jen ne reprezentativního přítele? Já bych to chtěla vědět i kdyz bych se pak třeba rozhodla s ním nadále zůstat tak bych chtěla vědět na čem jsem.
nebo má prachatýho partnera a k tomu milence
@vejilka Za ní určitě nepůjdu, nebudu jí ani konfrontovat, ani volat, ani psát, nic. Nějak to prostě vidím tak, že pokud někdo nese vinu, tak je to můj manžel, protože ona není se mnou vdaná, že. Můj manžel je se mnou ženatý. Takže i když k ní rozhodně sympatie necítím, nemyslím, že za to může ona.
@ljepotica321 píše:
@Mika.ella1 Bohužel fitness trenérka opravdu není.
Kdyz ctu o tom, ze moc sexu nemate, mohla by byt treba placena spolecnice. Jistotu asi opravdu ziskas jen z jeho fb. Pokud jsi mu tam doted nechodila, mozna ho ani nenapadne si neco mazat ![]()
@ljepotica321 píše:
@Kobliha51 Ano, nepsala jsem, protože to skutečně nevím. Absolutně si ani nedokážu představit, že se mu hrabu v messengeru, natož že tam zjistím, co nechci. Opravdu nevím, co bych pak dělala. Ale na druhou stranu žít v nejistotě opravdu nechci.
Musíš si to dobře rozmyslet. Kdybych tohle zjistila já a vztah by nestál za nic, tak by mi bylo úplně jedno kde se hrabu a zjistila bych si to. Kdybych s ním chtěla zůstat, nehrabala bych se nikde. To ti doporučuju. Jistotu nebudeš mít nikdy. Že je ti někdo věrný, se dokázat prostě nedá.
@ljepotica321 píše:
@denkat Děkuji za názor. Je pravda, že sex moc nemáme. Máme dvě malé děti, ty vyžadují hodně práce a manžel kromě toho, že si s nimi hraje, mi zas tak moc nepomáhá, pokud nepočítám zahradu. Takže máme sex možná jednou měsíčně… to je pravda. Nikdy jsem ale na sex moc nebyla, což od začátku věděl, no a taky jsem o sedm let starší a nemám holt už večer tolik energie, kolik by si asi představoval.
tak sex jednou měsíčně stačí málokterému třicátníkovi
@Russet Pokud bych se dozvěděla, že je v tom víc než sex, tak ano, ať opravdu jde, pokud se mu tyhle typy líbí. Pokud je v tom ale jen sex… ![]()
No sex jednou měsíčně je teda tragédie
Neříkám, že sex musí být denně, ale alespoň jednou za týden by se mel čas najít aspoň na rychlovku. Každopádně tohle není řešení měl se tedy ozvat, že mu něco nevyhovuje a ne si najit milenku. Každopádně držím palce ať je to jen velké nedorozumění a manžel je věrný.
@ljepotica321 píše:
1× měsíčně ??? OMG - 31 letý chlap to má vydržet měsíc ?
Ničemu se nediv. Divila bych se, kdyby neodešel. To jako je fakt.
Takhle se pasuješ do pozice staré ženy, která se hodí pouze k plotně a k vychování dětí. Měním názor, už neplatí, co jsem napsala a chápu ho. Jen by měl ty vlasy posbírat.
Horší je, pokud si o sex s Tebou neříká více než 1× za měsíc. Pokud stále ještě ano, máš šanci, pokud to slábne, připrav se na samotu. Je moc mladý, bude chtít žít.
@rozand To že lhal že dotyčnou nezná ještě není na rozvod. Psala sem že toho moc ještě na něj nemá…něco málo jo ale dle mě to nestačí. On to beztak zapře.Tak ji řekne: OK no tak ji znám, ale nechtěl sem abysis něco domýšlela, nebo abys byla naštvaná proto jsem to takhle řekl…No a zakladatelka je tam kde byla. ![]()
@LaPaloma píše:
Pokud s ním chceš zůstat, nemohla by sis najít nějakého chlapa, ze kterého bys doma třeba NĚCO odložila, že by třeba zapomněl kapesník, diář, pero, cokoliv?
Vlasy by asi nebyly vidět.
Ono hodně záleží na tom, zda manžel stojí o Vaše manželství. Po 3 letech hledat jinou ženu se mi zdá strašně brzo, jako, že mu stojím za hodně málo, když mi tak brzo zahýbá. Že ani nemá zodpovědnost a strach z rozbití rodiny s malými dětmi. Vidím to na samolibý charakter. Je to špatná vlastnost, ale NEŠKODILO BY JI TROCHU ROZVINOUT I NA TVOJÍ STRANĚ.
Pokud někoho znáš, dovol mu se o Tebe ucházet. Udělá to dobře minimálně Tvému sebevědomí a když to zjistí manžel, tak uvidíš.
Pokud o Tebe zabojuje, stojíš mu za to a mohl by minimálně lépe zametat stopy.
Pokud je mu všechno šumák, tak to uvítá, bude mlčet a jen koukat, nechá Tě být a uvidíš v jeho očích něco jako : jo , užij si, já si taky užívám - a skončíte to. Když budeš jenom diskutovat, tak Ti vždycky něco nabulíkuje, ale když bude stát čelem k situaci, tak se bude rozhodovat více impulsivně a odkope se.Nevím, co je lepší, ale pokud to skončí, tak budeš sama nebo s tím uchazečem. Je to hra, která rozkrývá karty. Záleží na Tvém odhodlání to hrát.
Jistý totiž je, že manžel se té krasotinky nepustí a ještě do ní bude cpát prachy. Když bude s Tebou i s ní a Ty budeš do něj rýt, tak budeš špatná a bude s ní trávit ještě víc času.
Já bych nikdy chlapa nenutila se mnou být - měl by to buď - anebo. Ale nesedět v koutě je dost důležitý faktor, jak to potom zvládnout lépe.
Já se právě uklidňuji tím, že pokud je to jen o sexu, trvá to tak maximálně 3/4 roku a časem ho to zase pustí. Jinak bohužel nevím o nikom, kdo by se o mě chtěl ucházet… asi nejsem zas taková kráska. Každopádně děkuji za radu.