Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenkas322 To by bylo drsny, uhodit na nej timto zpusobem
…
Zakladatelko, moc drzim palce, mam taky dve male deti a nechtela bych neco podobneho zazivat
..Hlavne si vaz sama sebe, zadny mobil a socialni site bych mu nelustrovala, to je pod uroven. Furt existuje moznost, ze s ni nic nema a pak bys mela psi hlavu ty. Vyckavej a poradne si vse promysli, nam se leho radi, kdyz my toto resit nemusime. Drz se ![]()
Spousta tady pise o odchodu, ale…mate dve male deti, mozna hypoteku, do toho rozvod, tahanice o deti, snizeni zivotni urovne, hledani noveho bydleni a popr. i partnera..jako bezdetna jsem byla taky pro radikalni reseni. Se tremi malinkymi detmi a hypotekou se na to uz divam jinak.
Onehdy jsme s manzelem resili takovou stupidni zalezitost s jeho podrizenou a zaroven moji byvalou zakyni (ucim na stredni a ona je ode mne jen o 7 let). Nic v tom nebylo, ale stejne jsem si neodpustila, ze kdyby ho chtel nekdy strkat jinam, at si uvedomi, ze po prodeji domu a splaceni hypoteky mu nezbyde ani na 1+1, soud mu na 3 deti vymeri alimenty jak krava, ktery bude platit 20 let, a mlada bezdetna je nejen narocna na udrzbu, ale taky se chce bavit a do budoucna by mozna chtela i svoje deti. At si v pripade, ze by mel nejaky choutky, tohle promysli.
Tak bych, byt Vami, sdelila neco podobneho manzelovi. Napul zertem, napul vazne…ukazala mu jednou ten blondaty vlas a tohle mu neadresne rekla. Urcite bych mu nic neprohledavala…ja osobne bych nechtela vedet konkretne.
Jedna znama, kdyz prisla manzelovi na neveru, zase poslala milence informacni email na stejne tema. Kolik manzel vydelava, kolik maji hypoteku a jine splatky, kolik by platil na deti a ze ona by zadala stridavou peci, takze deti by byly tyden u tatinka. Milenka vycouvala, aniz chlapovi rekla duvod…
@Lucy75 píše:
Na rovinu!!??? kdyby tam nebyla ta poslední věta o psaní po večerech s „kámošem“ tak bych se ho možná zastala.. ALE JE MI DOST LET NA TO (a pracuji 25let v mužském kolektivu) ABYCH VĚDĚLA, ŽE MUŽI SI FAKT PO VEČERECH SPOLU NEPÍŠÍ!!!
Viditelně věk není všechno. My jsme si třeba se svým nejlepším kámošem pronajali server a založili diskusní fórum. Něco jako tady, ale má jen dva uživatele. Registrace tam není možná a ani Google o něm neví. No, a občas si po večerech píšeme s řešíme všechno možné.
Tím neříkám, že milenku nemá.
Příspěvek upraven 27.09.18 v 21:31
@salamio píše:
Viditelně věk není všechno. My jsme si třeba se svým nejlepším kámošem pronajali server a založili diskusní fórum. Něco jako tady, ale má jen dva uživatele. Registrace tam není možná a ani Google o něm neví. No, a občas si po večerech píšeme s řešíme všechno možné.Tím neříkám, že milenku nemá.
Příspěvek upraven 27.09.18 v 21:31
MUŽI MEZI SEBOU.. jsem psala
s ženskou dokáží samozřejmě propsat hodiny (a nemusí to být zrovna milenka) … že by si psali hoši mezi sebou hodiny po večerech - tak to leda ti 4% nebo zcela absolutní vyjímky
![]()
@Lucy75 píše:
MUŽI MEZI SEBOU.. jsem psalas ženskou dokáží samozřejmě propsat hodiny (a nemusí to být zrovna milenka) … že by si psali hoši mezi sebou hodiny po večerech - tak to leda ti 4% nebo zcela absolutní vyjímky
![]()
![]()
Koukám, že nesmysly vždycky píšeš velkými písmeny (neboli podle netikety je křičíš), to usnadňuje jejich identifikaci ![]()
@Lucy75 píše:
MUŽI MEZI SEBOU.. jsem psalas ženskou dokáží samozřejmě propsat hodiny (a nemusí to být zrovna milenka) … že by si psali hoši mezi sebou hodiny po večerech - tak to leda ti 4% nebo zcela absolutní vyjímky
![]()
![]()
To by sed divila,kolik si toho chlapi zvladnou napsat behem vecera ???? A jsenm si jista,ze neni gay a ti,s kym si pise, nejsou zeny. Jen maji jina temata ????
Zkusila jsi zvýšit frekvenci sexu, nebo ho aspoň častěji orálně uspokojit?
@Podzemka píše:
@ljepotica321Zkusila jsi zvýšit frekvenci sexu, nebo ho aspoň častěji orálně uspokojit?
Já myslim že když chlap má doma normální ženskou a dělá co má byť i bez oralu, tak musí přemýšlet ptákem a nemá cenu se snažit pro takovýho fujtablu.. Snad má ta ženská nějakou svoji hrdost a nebude se přeci tak ponižovat.. ![]()
@Lenkas322 píše:
Já myslim že když chlap má doma normální ženskou a dělá co má byť i bez oralu, tak musí přemýšlet ptákem a nemá cenu se snažit pro takovýho fujtablu.. Snad má ta ženská nějakou svoji hrdost a nebude se přeci tak ponižovat..
1. chlap dělá co má - jestli i orál to nevíme.
2. proč musí přemýšlet ptákem?
Chlap se prostě chce povozit ve Ferrari, ne ve škodovce, co má doma,no ![]()
@Burj Chalifa píše:
Chlap se prostě chce povozit ve Ferrari, ne ve škodovce, co má doma,no
Nevíme, jak vypadá která žena… Ale ta druhá je o hodně mladší, to je fakt. Nicméně s tím rizikem musela zakladatelka počítat, když se brali.
@Burj Chalifa píše:
no jo, jenže to chlapům evidentně nevadí a vyhledávají to.
Asi jak kdo, můj bratranec, když vidí takovouhle vyumělkovanou barbínu, řekne fujtajbl
, prý ho takovéhle úplně odpuzují.
Jasněěěěě. Doma si nepostěžoval, protože mu spíše vyhovuje mít obě.
Něco řešit...... to on tááák nechce. Pohodlíčko v pééérdeli, nějaký nervy, třeba stěhování…Takhle je to přece nejlepší.