Myslím, že manžel spí s "barbínou"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2917
27.9.18 16:27

každopádně to dost smrdí,neřeknu jednou dvakrát vlas,ale když jsi ho našla na tolika místech, a k tomu voní jak baba,tak v tom něco bude,nejdříve bych shromaždila důkazy,všechno a cokoliv o tom,že to tak fakt je a něco spolu mají,prostě se ujistit,pak bych to řešila dál,ted je to „jen“ nápadný bud a nebo,každopádně se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
27.9.18 16:30
@Čičorečka píše:
Já ti neporadím a asi to ode mě bude znít zle… ale strašně bych chtěla ten její parfém! :D Jinak budeš muset stejně čekat a sbírat důkazy, sám se ti nepřizná. Pokud budeš střílet naslepo, vždycky budeš za hysterku.

nevím jaká kontrétně to bude,je jich více,ale taky jsem po něm toužila,nebo po takové vůni a měla jsem tuhle,je vanilková,voní krásně,vydrž taky super,za dobré peníz z Avonu.
 https://www.avon.cz/…far-away-edp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 16:39

Jo to známe.taky mi věčně chlap vykládal,jak mu píše kámoš,jak mu pořád posílá nějaký odkazy apod. Jenže to bylo 24/7. Kdyby aspoň ti chlapi uměli lhát. Samozřejmě,že v tom byla ženská. A takhle se to opakovalo několik let, jen ženský se měnily. Pokaždý měl ještě tu drzost na mě vylitnout,že proč by si psal s ženskou a že jsem paranoidní. No tak to asi teda jsem,ale vím proč. Nikdy to nebyl kámoš. Dělal ze mě pitomce, dokud jsem si neuvědomila,že musím mít taky nákou svoji hrdost. A nechala ho žít vesele s tim jak mu to vyhovuje,ale už bez mé asistence.

• Citovat
  • Upravit
salamio
27.9.18 17:12
@neila píše:
to možná jo, no… každopádně každý člověk má i svou specifickou vůni, takže na každém může ten samý parfém vonět trochu jinak :think:

To je jasné, chtělo by to Bárbínu očichat.

• Citovat
  • Upravit
27.9.18 17:13

@ljepotica321 Záleží, co chceš. Budeš chtít manžela i potom, co budeš mít oficiálně potvrzené, že s ní spí? V takovém případě to neřeš, protože když ti to potvrdí a ty s ním zůstaneš, budeš za blbku, co zůstává s nevěrníkem a on bude vědět, že do budoucna mu vždycky všechno odpustíš. Když si to potvrdíš z jiných zdrojů - budeš třeba blondýnu sledovat, a uvidíš ji s manželem, ale manžel nebude vědět, že jsi je viděla, tak stejně neudržíš kamennou tvář. Muži z podstaty nejsou monogamní a je spíš vzácnost narazit na někoho, kdo je věrný. Kdybych byla na tvém místě, viděla bych 3 řešení: 1) nechat to být a být ráda, že ti manžel projevuje lásku, náklonnost, pomáhá, a evidentně i kdyby s ní spal, tak víc pro něj znamenáš ty (často se totiž chlapi do milenek zamilují a tady je evidentní, že jde případně jen o úlet) 2) zkusit nějak pozměnit svou vizáž. Jestliže ho „rajcuje barbína“, tak co zkusit třeba začít se výrazněji malovat, jít na solárko nebo opalovací nástřik, lakovat si výrazně nehty, začít nosit vyzývavější oblečení. podle mě by zbystřil a místo prohánění Barbíny by začal zkoumat, proč jsi najednou jiná. 3) sledovat, slídit, vlézt do mobilu nebo sledovat Barbínu a kdyby se viděla s tvým mužem, tak jít za nimi a udeřit ve vhodný moment - ale tenhle krok bych podnikla jen, kdybych věděla, že to chci pak ukončit a manžela opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
27.9.18 17:17

Já teda si myslím, že asi jádro problému nebude, že je záletník. Ale ono ty evidentně nejsi se sebou moc spokojená. Jen za pár stránek fora jsi tady několikrát nezapoměla zmínit, že jsi už starší, že už nemůžeš, že sex tě nikdy nebavil, že co by na tobě kdo viděl, nikoho nepřitahuješ jiného.

Trochu bych zapracovala na přístupu k sobě a nejdřív našla sama pro sebe sovjí cenu. Protože jinak ji nebudeš mít ani pro nikoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
27.9.18 17:39

Na rovinu!!??? kdyby tam nebyla ta poslední věta o psaní po večerech s „kámošem“ tak bych se ho možná zastala.. ALE JE MI DOST LET NA TO (a pracuji 25let v mužském kolektivu) ABYCH VĚDĚLA, ŽE MUŽI SI FAKT PO VEČERECH SPOLU NEPÍŠÍ!!! Oni si zavolají, nebo pokud je něco akutního, tak si napíšou sms nebo jinak, ale určo to není nějaké hodinové či dvouhodinové psaní!! Manžel má na 99% milenku a teď je otázka CO S TÍM.. Já osobně /není to žádné doporučení/ bych si okamžitě zašla ke kadeřnici, koupila si kvalitní parfém (ale asi ne vanilkový :mrgreen: ) a pak začla přemýšlet, zda uhodit/neuhodit, jak to řešit, zda dát nějaké ultimátum - musíte to promyslet.. šmírování-brečení a ponižování se Zásadně nedoporučuji.. spíš si sama dodat sebevědomí, zajděte si na solárko, zacvičit, kupte si nové šminky - ono to sexuálno doma holt s dětmi vyprchává, že… Moje ego by mi rozhodně nedovolilo slečnu Blonďákovou nějak kontaktovat, bylo by to akorát Ponížení…

I když - přidám Příhodu své kolegyně : Takhle nějak taky přišla muži na nevěru. Dnes už je jí přes 50, ale tehdy ani ne 30 a dvě malé holčičky. Tak mi říká (cituji i s nářečím) :

Tož já sem ty svoje holky načesala, nastrójila, sedla na bus, zazvonila na milú drahú a řekla jí, že gdyž tá KRASAVA chce mojého chlapa, tož se vším všade, sice sem byla nervózní, ale normálně sem jí tam ty děcka nechala a odešla pryč. Čekala sem venku. Za pár minut dojel můj chlap autem, vzal cérky a první co bylo, tak mně začal hledat 8) :mrgreen: "…
Přidávám to spíš na pobavení, že v tom nejste sama, já bych takové koule neměla a už vůbec ne do toho tahat děti, ale jako gesto - to jsem tu kolegyňku fakt obdivovala :oops: :potlesk: :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.09.18 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.9.18 18:01
@Lucy75 píše:
Na rovinu!!??? kdyby tam nebyla ta poslední věta o psaní po večerech s „kámošem“ tak bych se ho možná zastala.. ALE JE MI DOST LET NA TO (a pracuji 25let v mužském kolektivu) ABYCH VĚDĚLA, ŽE MUŽI SI FAKT PO VEČERECH SPOLU NEPÍŠÍ!!! Oni si zavolají, nebo pokud je něco akutního, tak si napíšou sms nebo jinak, ale určo to není nějaké hodinové či dvouhodinové psaní!! Manžel má na 99% milenku a teď je otázka CO S TÍM.. Já osobně /není to žádné doporučení/ bych si okamžitě zašla ke kadeřnici, koupila si kvalitní parfém (ale asi ne vanilkový :mrgreen: ) a pak začla přemýšlet, zda uhodit/neuhodit, jak to řešit, zda dát nějaké ultimátum - musíte to promyslet.. šmírování-brečení a ponižování se Zásadně nedoporučuji.. spíš si sama dodat sebevědomí, zajděte si na solárko, zacvičit, kupte si nové šminky - ono to sexuálno doma holt s dětmi vyprchává, že… Moje ego by mi rozhodně nedovolilo slečnu Blonďákovou nějak kontaktovat, bylo by to akorát Ponížení…I když - přidám Příhodu své kolegyně : Takhle nějak taky přišla muži na nevěru. Dnes už je jí přes 50, ale tehdy ani ne 30 a dvě malé holčičky. Tak mi říká (cituji i s nářečím) : Tož já sem ty svoj holky načesala, nastrójila, sedla na bus, zazvonila na milú drahú a řekla jí, že gdyž chce mojého chlapa, tož se vším všade, sice sem byla nervózní, ale normálně sem jí tam ty děcka nechala a odešla pryč. Čekala sem venku. Za pár minut dojel můj chlap autem, vzal cérky a první co bylo, tak mně začal hledat 8) :mrgreen: "…
Přidávám to spíš na pobavení, že v tom nejste sama, já bych takové koule neměla a už vůbec ne do toho tahat děti, ale jako gesto - to jsem tu kolegyňku fakt obdivovala :oops: :potlesk: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: husta kolegyně :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.9.18 18:06

Já bych mu řekla… Ty hovado tak vanilkový rohlíčky se ti zachteli ty prase.. Pak ho poslala za ni když si myslí že taková barbina si ho ponecha na celej život a bude se o něj starat.
Buď by šel nebo by nevěděl o co jde a nebo by si to rozmyslel :nevim: kazdopadne se zalekne a třeba všechno přizná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
27.9.18 18:08
@tlustyhrosik píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: husta kolegyně :potlesk:

Jj, já bych to nedokázala.. ale „milá drahá“ se asi divila řádně a je fakt, že od té doby byl s milenkou utrum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… každopádně je to prekérka a nikomu to nezávidím.. u nás doma jsou jiné problémy než nevěra, taky občas těžké, ale kdyby měl ještě babu, tak ho asi vyhodím z okna i po těch 15 letech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.9.18 18:49
@tlustyhrosik píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: husta kolegyně :potlesk:
hodně hustá :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
27.9.18 19:00

:-DD jsem to musela zeditovat, protože jsem si úplně živě vzpomněla, že použila pro tu (samozřejmě mnohem mladší a atraktivnější) milenku svého manžela název : KRASAVA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.9.18 19:11
@Russet píše:
Tak to je hustý :oops: Vyčkávala bych. Řekla bych, že je to ten typ, který se rozbrečí, až mu na to fakticky přijdeš :nevim: A fakt té silikonce nemusíš závidět. Je umělohmotnější než petka.

no jo, jenže to chlapům evidentně nevadí a vyhledávají to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.9.18 19:16
@Pucalkovic Amina píše:
@ljepotica321 Záleží, co chceš. Budeš chtít manžela i potom, co budeš mít oficiálně potvrzené, že s ní spí? V takovém případě to neřeš, protože když ti to potvrdí a ty s ním zůstaneš, budeš za blbku, co zůstává s nevěrníkem a on bude vědět, že do budoucna mu vždycky všechno odpustíš. Když si to potvrdíš z jiných zdrojů - budeš třeba blondýnu sledovat, a uvidíš ji s manželem, ale manžel nebude vědět, že jsi je viděla, tak stejně neudržíš kamennou tvář. Muži z podstaty nejsou monogamní a je spíš vzácnost narazit na někoho, kdo je věrný. Kdybych byla na tvém místě, viděla bych 3 řešení: 1) nechat to být a být ráda, že ti manžel projevuje lásku, náklonnost, pomáhá, a evidentně i kdyby s ní spal, tak víc pro něj znamenáš ty (často se totiž chlapi do milenek zamilují a tady je evidentní, že jde případně jen o úlet) 2) zkusit nějak pozměnit svou vizáž. Jestliže ho „rajcuje barbína“, tak co zkusit třeba začít se výrazněji malovat, jít na solárko nebo opalovací nástřik, lakovat si výrazně nehty, začít nosit vyzývavější oblečení. podle mě by zbystřil a místo prohánění Barbíny by začal zkoumat, proč jsi najednou jiná. 3) sledovat, slídit, vlézt do mobilu nebo sledovat Barbínu a kdyby se viděla s tvým mužem, tak jít za nimi a udeřit ve vhodný moment - ale tenhle krok bych podnikla jen, kdybych věděla, že to chci pak ukončit a manžela opustit.

to je na nic.Zakladatelka být na barbínu není zvyklá, byla by to jen křeč.Večer stejně bude stát u plotny,hra na vampa je hloupá.Vědět přesně, kde slečna bydlí, zvážím postup ala paní Kučerová z filmu Dáma na kolejích (starý ale poučný film).Kufr, fusekle a strčit ho barbině za dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
27.9.18 19:17
@Tajemny muz píše:
Chápu pocity zrady a zklamání, ale reálná situace je složitá. Mladý muž si našel starší ženu, zplodil s ní dvě děti a sexu má doma málo. Domů se vrací, manželku má rád a v jeho chování není nejmenší problém. Dokonce vaří - což je zvláštní.

Na manželku netlačí a respektuje její potřeby. Vyjděme z nepotvrzené hypotézy, že „spí s barbínou“. Nepálí mosty, není na ženu hnusný, diskrétně doplnil chybějící potřebu, kterou mu manželka, které sex nic neříká, nemůže dát.

Za této situace bych postupoval opatrně, zejména s obviněním, a hledal problém uvnitř rodiny. Tam totiž vznikl, barbína je jen druhotný produkt nastalé situace.

Ale kdepak. Nejsou v tom žádné takové složitosti - hledat problém v rodině… Prostě může být v chlapovi až moc života a nevyčerpané energie, kladný vztah k ženám, a to vše k občasné nevěře stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí