Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zitrafatko: tak to se dá ještě snést. slyšela jsem o případech co se táhly roky. Já doufám, že to pochopí, protože odejít s ní by byl únos :/
@Terý Van píše:
Zitrafatko: tak to se dá ještě snést. slyšela jsem o případech co se táhly roky. Já doufám, že to pochopí, protože odejít s ní by byl únos :/
aha, to nevím ![]()
tak snad ti to vyjde, hlavně pevný nervy, mě ty soudy stály snad deset let života ![]()
Arankac.: Děkuju
hlavně musím sebrat odvahu a sílu a dojít na tu socialce, i
když se bojím, že na me budou koukat skrz prsty:/
Zirafatko: No já se toho docela bojím, protože jsem jak vybusna, tak citlivá povaha, která hned brečí. Takže jsem zvědavá :// nejhorší je, že moje rodina snad není moje, protože od otce až po babičku jsou všichni proti me.
Nemohla bychnevidět svoje dítě ani pár dní natož tolik měsíců ![]()
@Terý Van Hlavně se seber a jdi hned na sociálku, jsi matka a máš svá práva, vůbec ničeho se neboj, ale připrav se na otázky proč to řešíš až teď a ne hned po tom co jsi od nich odešla.
Zítra je sice čtvrtek, ale na socialce být musí alespoň dopoledne ne? nemusim se tam předtím volat?
@Terý Van mno rozhodně tam jdi zítra máma mého partnera je sociální pracovnice a pracuje každej den.
Super
asi jsem potřebovala, aby me k tomu někdo prostrčil, ale me přijde strašné divně, že třeba ani není soud o alimenty nebo tak:/
Vím, že je to mimo téma, ale kde zakl. píše o druhém dítěti, nebo to máte z jiné diskuze? Přečetla jsem to 2× a nikde jsem nenašla
.
Jinak zakl.-určitě na sociálku, oni ti poradí, možná si vyslechneš, ale za dcerku to určitě stojí ![]()
@1024 Taky mi to přišlo divný a chtěla jsem se zeptat, ale nechtěla jsem být za blbce
Já v příspěvku o druhým dítěti taky nic nenašla ![]()
@1024 @mahdalka byla myšlena tato diskuse https://www.emimino.cz/…ivky-115400/
Mě to připadá hrozně zamotaný
.
Terý Van ve snažilkovské diskusi jsi psala, že už jsi prodělala i jeden spontální potrat. To bylo s bývalým přítelem (otcem dcery) nebo s tim stávajícím? Ikdyž to je asi jedno ![]()
@DevilAjka Aha,díky za vysvětlení. Tu diskuzi jsem nečetla. Spíš bych se snažila dostat zpátky do péče dcerua až potom uvažovala o mimču