Nedovolí mi styk s dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
11.7.12 14:12

Zitrafatko: tak to se dá ještě snést. slyšela jsem o případech co se táhly roky. Já doufám, že to pochopí, protože odejít s ní by byl únos :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
11.7.12 14:13
@Terý Van píše:
Zitrafatko: tak to se dá ještě snést. slyšela jsem o případech co se táhly roky. Já doufám, že to pochopí, protože odejít s ní by byl únos :/

aha, to nevím :hug:

tak snad ti to vyjde, hlavně pevný nervy, mě ty soudy stály snad deset let života :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.7.12 14:13

Arankac.: Děkuju :) hlavně musím sebrat odvahu a sílu a dojít na tu socialce, i
když se bojím, že na me budou koukat skrz prsty:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.7.12 14:16

Zirafatko: No já se toho docela bojím, protože jsem jak vybusna, tak citlivá povaha, která hned brečí. Takže jsem zvědavá :// nejhorší je, že moje rodina snad není moje, protože od otce až po babičku jsou všichni proti me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.7.12 14:20

Nemohla bychnevidět svoje dítě ani pár dní natož tolik měsíců :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
11.7.12 14:21

@Terý Van Hlavně se seber a jdi hned na sociálku, jsi matka a máš svá práva, vůbec ničeho se neboj, ale připrav se na otázky proč to řešíš až teď a ne hned po tom co jsi od nich odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.7.12 14:24

Zítra je sice čtvrtek, ale na socialce být musí alespoň dopoledne ne? nemusim se tam předtím volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
11.7.12 14:25

@Terý Van Měli by tam dopoledne být každopádně. ;)

• Citovat
  • Upravit
5215
11.7.12 14:25

@Terý Van mno rozhodně tam jdi zítra máma mého partnera je sociální pracovnice a pracuje každej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.7.12 14:27

Super :) asi jsem potřebovala, aby me k tomu někdo prostrčil, ale me přijde strašné divně, že třeba ani není soud o alimenty nebo tak:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.7.12 14:38

Vím, že je to mimo téma, ale kde zakl. píše o druhém dítěti, nebo to máte z jiné diskuze? Přečetla jsem to 2× a nikde jsem nenašla :(.
Jinak zakl.-určitě na sociálku, oni ti poradí, možná si vyslechneš, ale za dcerku to určitě stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.7.12 15:05

@1024 Taky mi to přišlo divný a chtěla jsem se zeptat, ale nechtěla jsem být za blbce :mrgreen: Já v příspěvku o druhým dítěti taky nic nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
11.7.12 15:10

@1024 @mahdalka byla myšlena tato diskuse https://www.emimino.cz/…ivky-115400/

Mě to připadá hrozně zamotaný :think:.

Terý Van ve snažilkovské diskusi jsi psala, že už jsi prodělala i jeden spontální potrat. To bylo s bývalým přítelem (otcem dcery) nebo s tim stávajícím? Ikdyž to je asi jedno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16557
11.7.12 15:15

@DevilAjka Aha,díky za vysvětlení. Tu diskuzi jsem nečetla. Spíš bych se snažila dostat zpátky do péče dcerua až potom uvažovala o mimču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
11.7.12 15:18

@mahdalka tak bych to udělala taky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat