Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
23.1.16 13:30

@kvaček Tak, kolik chlapů třeba rádo jde do řeznictví, protože z toho mají zážitek, dostanou chuť na něco dobrého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.1.16 13:30

@Litta A co mají dělat chlapy bez ženy? Nezadaní, homosexuálové nebo ti, co mají třeba zrovna ženu na služební cestě? Pojdou hlady? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 13:31
@kvaček píše:
@enyf třeba u nás manžel když jede z práce tak občas jde nakoupit - sám od sebe. Věřím, kdybych mu řekla co tady píše článek, že by se naštval, že neni blbec, aby nedokázal nakoupit do lednice :mrgreen:
U nás nevaří, a le zase když to má někdo jako koníček tak proč ne..
Horší je takový model fakt, že nakupuje, vaří - pořádPříspěvek upraven 23.01.16 v 13:29

A proč by nemohl pořád nakupovat a vařit? To je špatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.1.16 13:32
@enyf píše:
@Litta A co mají dělat chlapy bez ženy? Nezadaní, homosexuálové nebo ti, co mají třeba zrovna ženu na služební cestě? Pojdou hlady? :-D

Proboha, ten článek je o soužití v rodině, ne o ostatních případech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
@enyf píše:
@Litta A co mají dělat chlapy bez ženy? Nezadaní, homosexuálové nebo ti, co mají třeba zrovna ženu na služební cestě? Pojdou hlady? :-D

Pak přebere roli maminka? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@bigl jo jo s tím souhlsím..My to máme přesně jak popisuješ.. taky bych chlapa nehnala vařit, ale zase si myslím, že dkyž někde jede a má možnost nákupu, tak je jedno, jeslti pracuje okolo domu nebo ne…
A taky záleží na dobrovolnosti.. Je jasné, že nebudu chlapa nutit vařit nedělní oběd, ale kdyby se nebídl, tak kašlu na nějaké role a odpočinu si a nech vaří :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.01.16 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.1.16 13:33
@Maty1989 píše:
Tam to bude myšleno, že má na to ženskou. A ta se má starat o tu obživu. Styl chlap uloví mamuta, ženská ho připraví…

Průšvih je, že my taky lovíme mamuty, že? Kdybychom nechodily do práce, tak nemáme důchod a žádnou praxi. Takže to úplně nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
23.1.16 13:33

@Litta není zajímavé, jak absurdní může být výklad celkem jednoduchého textu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
23.1.16 13:34
@Maty1989 píše:
A proč by nemohl pořád nakupovat a vařit? To je špatný?

Může. Pokud si ho budeš jako chlapa vážit a on tebe jako ženy, tak proč ne? Mně chlap doma dost pomůže, ale kdyby se z něho stala domácí hospodyňka, co pořád nakupuje a vaří, tak už to pro mě nebude chlap. Každý to má jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
@enyf píše:
Průšvih je, že my taky lovíme mamuty, že? Kdybychom nechodily do práce, tak nemáme důchod a žádnou praxi. Takže to úplně nejde. :think:

A to je přesně ono. Ženská taky chodí do práce, takže pěkně rozdělit fifty fifty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@Maty1989 neni, ale takového neznám :) pokud neni třeba na mateřské místo ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.1.16 13:35

No protože je takhle vychovávaly matky.. přesně chlap je svatej a nemůže dělat doma nic, jenom chlapský práce.. ale k tomu je někdo zapomněl ty chlapský práce naučit..
Ráda se budu starat o chlapa, kterej se bude starat o mě..Ale nebudu posluhovat ničemu co hlídá gauč a ovladač sorry.
Nechci paušalizovat.. ale neni i tady každá druhá diskuze o tom „manžel mi nepomáhá“ a ani nevydělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 13:36
@bigl píše:
Může. Pokud si ho budeš jako chlapa vážit a on tebe jako ženy, tak proč ne? Mně chlap doma dost pomůže, ale kdyby se z něho stala domácí hospodyňka, co pořád nakupuje a vaří, tak už to pro mě nebude chlap. Každý to má jinak. :nevim:

Tak pro mě to špatný není. Nakupujeme s manželem společně - nebo nakoupím já, ve vaření se střídáme. Já to nemusím a manžela to prostě baví. Ve volnu automaticky vaří. Teď máme oba atb, já jsem na MD, on má nemocenskou bez vycházek. Dá se říct, že celý ten týden bude v kuchyni on. Já teda nakoupím, pač on nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.1.16 13:38

Já souhlasím pouzes výchovou dětí, cose týče soužití ženy a muže, to teda opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 13:39
@ntkv píše:
No protože je takhle vychovávaly matky.. přesně chlap je svatej a nemůže dělat doma nic, jenom chlapský práce.. ale k tomu je někdo zapomněl ty chlapský práce naučit..
Ráda se budu starat o chlapa, kterej se bude starat o mě..Ale nebudu posluhovat ničemu co hlídá gauč a ovladač sorry.
Nechci paušalizovat.. ale neni i tady každá druhá diskuze o tom „manžel mi nepomáhá“ a ani nevydělává.

Jo, podobně byl na to ex. Když jsme spolu byli, bylo mu 18-22 a bydlel s mamkou. Vařila ona, ráno vstala, aby mu nachystala čaj a tak, hrůza.

Manžel je naopak takovej, že spíš sám chodil každýmu za zadkem, dělal jak kolem baráku, tak doma. Vařil s babičkou, žehlil s ní a tak. Pak hodně nosil košile a mamka mu je odmítla žehlit. Takže zvládne doma vše, když je to potřeba a stejně budeme vychovávat i syna. Žádný je to kluk, tak bude venku, ne v kuchyni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí