Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Juni18 píše:
@Katulik29 to jsem taky chtela napsat, ale @Kater90 me predbehla. Me doktorka rekla, ze kdyz se do roka nepovede, tak zacneme resit, kde je chyba.
@Kater90 ja vimasi taky kvuli veku. Brala jsem HA, ale pred 4 lety jsem prestala. Pak mi trvalo pul roku nez se telo dalo dohromady a od te doby cyklus presny jak hodinky.
A kolik ti je? jo ono je lepsi mit klid (po vysetrenich) a vedet ze jste v klidu. Js porad premyslim jestli jsem ja nebo pritel v poradku
uvidime..necham tomu jeste tento cyklus jak dopadne a pristi a pak pujdu k doktorovi… ![]()
@Katulik29 tomu rozumim, chut na sex kdyz neni tak to nema cenu lamat pres koleno
kazdopadne jestli uz byl stres zazehnan tak se urcite brzy podari ![]()
@Katulik29 píše:
@Kater90 me je 27 a manzelovi 29. Nn zatim jsme na zadnem vysetreni nebyli, protoze jak jsem psala, driv jsme oba byli hodne ve stresu a teprv zacatkem tohoto roku se vse zacalo uklidnovat. Navic jsme se nikdy vyslovene nesnazili, takze to tolik nepocitam. Navic problem mohl byt v manzelove predchozi praci, delal s asfaltem, takze byl porad v horku..
tady pisu kolik nam je
a prave diky tomu jsem vubec nic neresila, protoze jsem vedela ze to nema cenu. A proto jsem se na zacatku tohoto cyklu rozhodla, ze tomu dam cas dokonce roku a pokud nic, zacnu to resit vic ![]()
@Juni18 rada bych tomu verila, ale nejak to nejde. A kort ne po ty kreci, kterou jsem mela.. ![]()
@Juni18 a navic me ted uz asi dobry tri hodinky slabe poboliva na leve strane v podbrisku…
Snad se zadari, porad doufam
tentokrat sme se snazili a nehrotila sem to, tak bych si to tak moc prala ![]()
Na mereni ovulky uz jsem se vyprdla, zjistila sem ze me to akorat znervoznuje… ![]()
@Kater90 nadeje umira posledni
ja si porad rikam, ze by to mohlo vyjit, kdyz byl sex den pred ovulkou a v jeji den dvakrat. Ale rozum mi rika, ze je to po takove dobe snad nemozne.. ![]()
@Juni18 ja osobne si myslim, ze zrovna bolest nejde si jen tak vsugerovat.. A kort kdyz neverim tomu, ze by se mohlo povest i kdyz jiskricka nadeje tam je.. A obzvlast uz bych si tezko dokazala vsugerovat tu velkou krec v nedeli..
Jinak s testovanim chci pockat aspon do nedele nebo tak nejak. ![]()
Ja u sebe vidim snad vsechny priznaky, ale tentokrat mam takove divne nafouknuty bradavky a docela dost me bolelo bricho kolem 6-7DPO, tak snad
ja chci testovat ve ctvrtek rano..to by asi mela dorazit MS, zitra jeste zmerim BT rano a to napovi a asi i rozsekne… ![]()
@Kater90 me ted ve finale nic neni, jen ten podbrisek a prsa lehce. Predevcirem me i hodne zabolelo, kdyz se mi muzskej „prisal“ na prso. Pritom me to nikdy nebolelo a muzskej na me koukal stylem „delas si ze me srandu?“
@Juni18 ja vim, taky bych to nejradsi vedela hned uz jen kvuli moji praci, ale aspon si clovek si usetri zklamani a na gynde taky nebude nic videt ![]()
@Juni18 píše:
@Kater90 tak co teplota? Me dnes rano docela bolelo bricho, ale ted zase nic
Teplota se drzi na 37, ale nemerila sem cely mesic, vim ze den/dva pred MS mi obvykle klesa na 36,4.. nechci si ale delat zatim nadeje.
Jak te bolelo bricho? Me tam taky obcas pichne..