Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pipitta já taky minulý měsíc šílela… teď už jsem klidnější… tak uvidíme no…
@Eule je to v háji no… Nejlepší jsou rady nemyslet na to… Jak na to kurňa nemám myslet když už mi hormony stříkají i ušima
nečekala jsem ale že to čekání bude až tak umorne… Celý den tlak jako před menzes pak zase hodinu nic… Pak to bolí méně…
tolikrát za den jsem na WC nebyla fakt hodně dlouho ![]()
@Pipitta ahoj, tak to jsi na tom podobne jako ja, akorat ja jsem dnes 10DPO a taky premyslim, kdy zkusit tt, ale chtela bych vydrzet do nedele ![]()
@Juni18 to si mužem podat ruce
když něco chci, chci to hned
už tak jsem čekala dva roky než se na to přítel připravil.
a kolik ti je zda se mohu zeptat?
http://merenibt.xf.cz/index2.html tady můžeš studovat je tam i sekce jak být v pohodě a taky je zajímá pravděpodobnost otěhotnění… zkrátka, je zcela běžné a normální když zdravý pár otěhotní až po několika cyklech…
ale tuším po půl roce už je většinou 3/4 v tom, takže vážně nešílet první cyklus… ale, udržet „normální“ myšlení bylo pro mě nadlidský výkon… a to mi ms došla až po 44 dnech!! a měl být krátký cyklus, jsem myslela, že zcvoknu…
@Eule mrknu… Já teoreticky v klidu jsem až od včera nevím jak se blíží MS… Jinak vím že je malá pravděpodobnost otěhotnění při prvním cyklu ![]()
@Pipitta konkrétně kolem 20%
ale je mi to jasné, prostě snažilka, to je hotová diagnóza…
@Pipitta dekuji, urco dam vedet
ale zatim bych nerekla ze se povedlo. Nebo spis nechce se mi tomu verit ![]()
Holky kdyz se nedari bral vas patrner nejake vitaminy nebo neco na podporu spermii?
@Eule pekelné slovo snažilka ![]()
@Katulik29 tak ti je jasný já mám všechny příznaky (nejspíš nechtěně vsugerovane) a nejlepší moje máma… Janino ty jsi nějaká jiná, nejsi těhotná??? ![]()
@Juni18 no praaaave
mě je 27 ale chtěla bych dvě děti… Chtěla jsem stihnout do 30 obě… To už nestíhám jaksi takže ![]()
@Juni18 nevím jestli bych na dvě za sebou měla odvahu a nervy
![]()
@Pipitta prave ze me nic neni, jen se ozyva ten podbrisek a sem tam prsa, jinak nic. A vlastne jen zacinam mit takovy mirne husty vytok mlecne barvy, ale ne vyrazne mnozstvi
jinak minuly cyklus mi bylo snad taky vsechno a nic.. ![]()
@Girl. Misel SELEZIN ACE jsem mu koupila
a jinak lze i třeba Maca nebo Ra-vit
@Katulik29 přesně jako já, minulý cyklus asi 10 příznaků, teď žádný, kromě hrozného hladu, no, až mě ten duch překvapil, uvidíme, jak se to vyvine…