Najde se tu někdo, kdo také (ne)čeká MS koncem tohoto týdne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
25.7.18 17:17

@Eule a kolik ze jsi DPO? Ja nemam ani zvyseny hlad, spis asi zacinam mit zvysenou chut na veci, ktere bezne moc nejim. Ale tim si nejsem uplne moc jista.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 17:24

Já tedy hlavně pozoruji vnímání vůní… Muj parfém najednou nevoní jako můj parfém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:28

@Pipitta ja delam v domove pro sebiory na DZR a pri nocnich jsem si vsimla, ze nektere veci citim vic nez obvykle, hlavne moc u klientu, ale je to obcas, tak si rikam, ze se mi to zda. I kdyz je pravda, ze ted naposled mi strasne smrdela cibule, ktera byla nakrajena v lednici a to opravdu hodne.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:30

@Pipitta a to s tou vonavkou se mi stalo taky, ale jen jednou :lol: tak bud to tam opravdu je, nebo mi uz hrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 17:33

@Katulik29 no já se musím smát úplně… Ráno jsem si strikla parfém a úplně se mi navalilo :lol: ale tak červená ještě nepřišla tak je šance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:38

@Pipitta me ted doslo, ze me uz nejaky ten den vadi vic para z fritaku a to az tak, ze musim otvirat okno dokoran a i tak to citim jako bych stala primo u nej, i kdyz jsem vedle v obyvaku.. A to mi to nikdy nejak nevadilo.. :think: a nevim kdy presne me by mela prijit MS, protoze me ovulace prisla uz 10DC a bezne mam cykly 28-29 dni.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 17:40

@Katulik29 já měla ovu až 20dc a čekám dnes v noci nebo zítra přes den. No prý změna vnímání pachu je dost častá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:45

@Pipitta jak me prisla ovulace driv, tak pocitam s tim, ze by ms teoreticky mela dorazit tak za 4-5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.18 17:45

11-12 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
25.7.18 18:30

@Girl. Misel ja sem ho nadopovala kotvicnikem..sle zstim nic, uvazuji nad selzinkem :mrgreen: ale jestli to ted nevyjde tak jdem na konci srpna na spermio, abysme byli v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 18:31

Holky tak me uz hrabe nebo ja nevim.. Ted jsem loupala brambory, ale bylo to snad za trest, strasne mi smrdeli… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
25.7.18 18:33

Tak koukam ze uz se tu rozrustame..ja hlasim pichani vlevo, neustaly hlad a porad nafouknuty prsa :lol: zitra rano znovu merim teplotu a ldyz bude nahore, jsem odhodlana na test..i kdyz se bojim toho zklamani zas :roll: To uz bych mela byt 12-13DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
25.7.18 18:34
@Juni18 píše:
@Katulik29 ja mam tohle i bezne pred menstruaci, ze se mi ze vseho navaluje. Bricho porad boli?
Me ss udelalo pred chvili mdlo a na zvraceni, az jsem si musela chvili lehnout. Ale jsou ty horka :nevim:

Ja mam prave taky pocity jak pred MS, no jde to celkem tezce rozeznat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 18:43

@Juni18 ja tohle prave pred ms nemela. Z 99% jsem pms nemela, ms dorazila vzdy vcas bez predchoziho „ohlaseni“.. Ted me porad jemne poboliva v podbrisku na tom jednom miste, jinak nic. Teda kdyz pominu obcasne pichnuti a pnuti v prsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 19:02

@Juni18 me predevcirem bolelo, kdyz se k jednomu manzel „prisal“. Pritom mi to nikdy nevadilo. Jinak omlouvam se za popis, ale jinak to nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí