Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Juni18 tezko rict.. Navic u kazde je to jine. Me treba zarazila ta moje krec co me chytla v tu nedeli. Od te doby me.poboliva podbrisek obcas a vzdy na stejnem miste. Ted ku veceru to citim silneji nez pres dej, ale mozna je to tim, ze jsem v klidu a uz skoro nic nedelam. Opravdu nevim co si myslet.. ![]()
@Juni18 jak jsem uz psala, chci zkusit pockat do ty nedele pokud to pujde
to bych mela bych 14 DPO a to by uz neco mohlo byt videt jestli se podarilo ![]()
@Juni18 taky bych byla nadsena
a treba to tak bude, i.kdyz tomu u sebe moc neverim ![]()
@Juni18 tak to se urcite povedlo, to jsou „dalsi“ priznaky
me je teda porad stejne.. :-/
@Juni18 to mas pravdu
ja se chystam akorat jit spat, rano brzy vstavam do prace a jak lezim, tak vic citim ten podbrisek. Ale porad jen na te jedne strane. Pritom na ms me vzdy boli max den dva pred a vetsinou cely… Holt je to ted bud a nebo. Jen to cekani je
@Juni18 to cekani je ubijejici. A me trefi za chvilku z toho meho telefonu ![]()
Dobre rano holky
tak dnesnim dnem jsem se rozhodla, ze zacnu merit BT. Dnesni prvni namerena hodnota vsak nenapovida, ze by se u me povedlo.. Pouze 36,6. Ale je pravda, ze jsem v noci hodne spatne spala a nad ranem mi bylo docela chladno. Muze to mit vliv na tu teplotu? ![]()
@Juni18 tak spala jsem jen pod velice slabou dekou a spala jsem hodne spatne.. No uvidim, zkusim merit kazde rano do doby nez ms „prijde“. Ale chodit by nemusela ![]()
@Juni18 u me zadna vyrazna zmena, jen se trochu vic ozyva podbrisek+ten vytok. Dneska jsem diky nemu uz dvakrat letela na wc s tim, ze mrcha prisla, ale cisto, jen na kalhotkach maly mokry flicek od toho vytoku.. Ale podbrisek zacina pnout uz cely, ne jen na te leve strane.. ![]()
@Pipitta to mi povidej. Pro me o to horsi, ze se snazim vydrzet netestovat az do nedele ![]()
Mě od včera jede břicho na plný obrátky… Vždy na chvilku začne a pak zase povolí… Máte páru o tom jak vypadá v začátku tehu čípek? Dá se dle toho řídit? ![]()
@Pipitta ja ti bohuzel neporadim, nikdy jsem to neresila, proto se ani neradim vyslovene mezi „snazilky“
ale moje telo si taky dela co chce.. Pred pul hodinkou me pobolival cely podbrisek a ted zase jen na leve strane jako prevazne. A ke vsemu mi zacina byt dost divne a to dostatecne piju i jsem se docela nasnidala.. ![]()
@Juni18 tak me taky vyslovene bricho neboli, ale mam v nem zvlastni tlak a to je rozdil
me se spis zacina delat soufl, ale to muze byt tim horkem a nevyspalosti.. ![]()
@Katulik29 taky jsem to právě nějak nehrotila… Jen mě napadlo zda se podle toho dá něco poznat