Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Juni18 tak nebyt ovulacnich bolesti, tak adi nevim kdy by mela byt ovulace ![]()
@Juni18 zajimave teda
takze ted ktere ovulaci verit vid?
Ja mela ted pred pul hodinkou slabsi telak v podbrisku, ale ted zase nic.. Ale jsem smirena s tim, ze to ani ted nedopadne..
@Katulik29 píše:
@Juni18 zajimave tedatakze ted ktere ovulaci verit vid?
Ja mela ted pred pul hodinkou slabsi telak v podbrisku, ale ted zase nic.. Ale jsem smirena s tim, ze to ani ted nedopadne..
Teda tlak.. Ten telefon me porad opravuje a me to uz stve ![]()
@Juni18 ja bych zase nejradeji skocila do bazenu.. Prave v praci koupu a v tomhle horku je to sileny.. Me se na to zatim dari celkem nemyslet, protoze doresuju darek pro manzela, ktery by mi mel.doraz
@Juni18 tak muj muzskej miluje hady (mame doma minizoo
), tak jsem mu poridila jednu barevnou mutaci krajty kralovske
takze jsem resila prepravu, nove terarium a vse okolo toho ![]()
@Juni18 tak to radsi ani nebudu vypisovat, co vsechno mame jeste doma
pejsek to snasi dobre, s nekterymi zviratky je kamadka ![]()
tak uz nevim holky co si mam myslet. Podbrisek jako takovy me neboli, ale ted jsem vstavala z kresla u pocitace a jakoby u leveho vajecniku, jen trochu niz, mi projela ostra bodava bolest, jako by mi tam vrazil tu jehlici co je na pleteni.. A nehlede na to, ze me zase zacala silene palit zaha, stejne jako vcera.. ![]()
@Juni18 zacinam se toho taky bat, ze je to cysta…
holka, tak ty jsi jasne tehu
![]()
@Juni18 na gyndu se zatim nechystam. Uvidim jestli mrcha prijde bud ted nebo v „pravem“ terminu, popripadne jestli se nahodou neobjevi //(cemuz prestavam verit) a podle toho se k nemu pak kdyztak objednam…
@Juni18 je i neni.. Ted mi to prijde, ze se drzi spis u cipku. Ale tezko rict, v tom horku hodne piju a tudiz vic litam na malou a papir nesleduju ![]()
@Juni18 Snaz se tolik nepozorovat
jinak nemusi to byt na nic, plno holek melo popripadne odpoledne o trosinku silnejsi carku nez rano. Klidne ho zkus a kdyztak v nedeli treba muzes zkusit druhy rano ![]()
Tak holky, u me asi nic nebude.. Ten „muj“ hlen mi pomalinku mizi a slabne, mam ho uz jen spis kolem cipku, takze asi nastava „obdobi sucha“, jako minuly cyklus pred ms… ![]()