Najednou k nám nechce chodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
2.12.17 20:57

V tomhle věku stačí i pár narážek na kluka, dvojsmysly, rádoby vtipné řeči. Jestli má k tobě důvěru, jednou ti to řekne. Já bych tedy vědět chtěla. Moc by mě to mrzelo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3681
2.12.17 21:03

Nemusi byt techtle mechtle, treba ji jen sahl na zadek nebo tak. To je mzik, toho sis vubec nemusela vsimnout. :think: :nevim: Pozvi ji a samy mezi 4 ocima si otevrene promluvte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.12.17 21:09
@Anonymní píše:
Navíc má na manžela i nevhodné poznámky když o něm mluví. Takové ponižující. V té bundě vypadá jak bezdomovec, nebo narážky, že je neschopný a nic neumí. Což by si ve svém věku dovolovat na o 20 let staršího chlapa neměla.

Měla neměla, já si o manželovi mojí tety myslela něco podobného ;) Jenže já byla dost stará a dost vychovaná na to, abych držela hubu, a hlavně měla srovnáno, že dokud je s ním teta šťastná - a že to bylo dlouholeté spokojené manželství - tak je to hlavně její věc. Pointa je, puberťáci takhle neuvažujou… a ještě i o moc později vidí svět jako buď a nebo. Kompromisy, nebo nechávat si něco v hlavě a neubližovat? To nefrčí a frčet nebude. Nebo spíš, je dost dobře možné, že to prostě ještě nedokáže :nevim: Jo, může to š..at, je to „dospělý“, ale dospělý člověk schopný kritického myšlení (i vůči sobě) to není ani náhodou.

Ona odpověď může být dost dobře v tomhle, no, že jí manžel nějak čím dál víc nesedí. Mimochodem dnešní mládež je na „úroveň“ prudce háklivá - já ještě na vysoké zažila neskutečnou šikanu ze strany studentů, kteří normálně psali petice za odvolání kantora - jen proto, že běhal po škole rozcuchaný a v pracovních hadrech, a to si bohužel nedělám srandu. Jo a jako ne, nepřišlo jim to ani blbé, ani nemístné. A podotýkám, že ano, víceméně byl koncem roku odejit „pro neshody s vedením“. Vedení si totiž řeklo, že spokojenost studentů je jaksi důležitější, než to, co se naučí… Neskutečný příběh :nevim:

Být tebou, tak se s ní zavřu někam mezi čtyři stěny, protože jinak než na férovku z ní to prostě nedostaneš, co se děje. Otázka je, jestli jsi připravená slyšet všechny možné alternativy :think:
Protože dám krk na to, že kdyby ti řekla, že se jí manžel hnusí, že je jak vandrák, tak ho začneš okamžitě bránit a ona za svoje pocity a dojmy - na které má svaté právo, je to tvůj chlap, ne její - dostane vynadáno.
A kdyby hypoteticky přišla s něčím horším? Co bys jí s tím „na milion procent“ jako řekla?
Takže jestli si s ní chceš promluvit, tak se být tebou připravím na to, že bys ji měla spíš poslouchat, než mluvit.

A rodinu bych do toho fakt netahala… úplně si umím představit ten pranýř, na kterém by skončila, kdyby se celá rodina ztotožnila s vaším názorem, a ne jejím.
Ostatně už teď jsou ty její pocity absolutně irelevantní a měly by se napravit, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
2.12.17 21:18
@Anonymní píše:
Ahoj. Moje sestra k nám hodně často chodila si hrát s naší malou. Malá jí zbožňuje, furt se po ní ptá, protože se jí opravdu věnuje a dělá takový blbiny u kterých bych si já asi zlámala natřikrát všechny kosti. :lol: Opravdu skoro každý víkend odpoledne, občas v týdnu… A teď najednou nevím co se jí stalo, ale nechce k nám když je doma manžel. Než napíšete, že spolu něco techtle mechtle, tak to na milion procent ne, sestra je ještě pod zákonem s povinnou školní docházkou. Když je u nás tak jsme furt tak nějak pohromadě, máme malý byt takže vím, že se ani nepohádali a ani jí nic blbého neřekl. Měli jsme jít společně na náměstí se podívat na stromeček tak mi řekla, že půjde jedině když půjdeme samy. Pak jí volám jestli další den co k nám normálně chodila příjde tak se mě ptala, jestli bude manžel doma. A bylo vidět, že když je doma tak k nám nechce. Když jsem se jí zeptala co se děje tak mi řekla, že nic a docela se odpovědi vyhýbala a pak jen řekla, že má svoje výhrady. Ptala jsem se i manžela, ale ten na mě zůstal překvapeně koukat, že vůbec nechápe co se děje a je z toho zaražený. Tak já teď nevím… Mám se v tom začít šťourat a zeptat se i mámy a rodiny, jestli neví co se děje nebo to nechat být? Vím, že je to prdlej puberťák, ale jsem z toho zaražená a mrzí mě to. Navíc má na manžela i nevhodné poznámky když o něm mluví. Takové ponižující. V té bundě vypadá jak bezdomovec, nebo narážky, že je neschopný a nic neumí. Což by si ve svém věku dovolovat na o 20 let staršího chlapa neměla. Tak já nevím zda to nějak řešit nebo to nechat být jestli jí to nepřejde samo.

Možná už spolu dávno spí ;) tvoje „jistota“ je na to krátká. A vyjadřuje se tak o něm jen aby tě nevedla na naprosto opačné myšlenky. Ale taky možná ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.12.17 21:37

Vzala bych ji na holčičí nákupy (teď před Vánoci se to i hodí) a někde s ní poseděla. Zeptala bych se jí, co se OPRAVDU stalo. Počítala bych s nejhorším a doufala, že je to fakt jen puberta. Mohl ji nějak hrubě okřiknout, aby neublížila malé a jí se to dotklo. Nebo hloupě okomentoval její nedokonalost. Já každou otčímovu výtku nesla dvakrát hůř a pak už jsem ho nemusela v tom věku jako je tvá sestra vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.17 21:43

Zapřemýšlela jsem nad všemi vašimi příspěvky… K tomu poslednímu… Že spolu nespí je jasné na beton, chodí do osmé třídy, takže to opravdu ne. S milenkou ho Také vidět nemohla, protože je buď v práci nebo s námi doma. Nechodí ani na pivo. Z práce jde rovnou domů, celé víkendy je s náma. Návrhy by jí v životě nedělal a ani by neměl kdy, protože když je u nás tak je buď s malou v pokoji, nebo jsme všichni v obýváku a koukáme na televizi nebo jsem já s holkama a manžel je třeba u kompu. Ptala jsem se jí na to co se děje, řekla že nic, jen že má svoje výhrady a bylo vidět, že se o tom nechce bavit. Kdyby jí něco udělal tak moc dobře ví, že bych se postavila za ní a manžel by něco zažil. Ale fakt se k ní vždycky choval hezky, naposledy co byla u nás bylo vše v pohodě a pak z ničeho nic začalo toto. Opravdu to nechápu a i manžel by rád věděl co se děje. Samozřejmě k nám může chodit když nebude doma, může přijít kdykoliv, ale přeci nejde to, že někam máme jít a ona řekne, že půjde jen když budeme samy. Samozřejmě můžeme chodit spolu samy ven, ale když to bude rodinná akce třeba i s mámou nebo někým jiným z rodiny tak přece nejde, aby řekla půjdu jen když tam nebude. To ho jako mám o Vánocích nechat doma a říct ty se mnou k rodině nechoď? Nebo pojedeme někam na výlet i s mamkou a to mu řeknu ty zůstaň doma? To přeci nejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.17 21:48
@Russet píše:
Vzala bych ji na holčičí nákupy (teď před Vánoci se to i hodí) a někde s ní poseděla. Zeptala bych se jí, co se OPRAVDU stalo. Počítala bych s nejhorším a doufala, že je to fakt jen puberta. Mohl ji nějak hrubě okřiknout, aby neublížila malé a jí se to dotklo. Nebo hloupě okomentoval její nedokonalost. Já každou otčímovu výtku nesla dvakrát hůř a pak už jsem ho nemusela v tom věku jako je tvá sestra vůbec.

Ohledně malé určitě ne, na její věk to s ní umí perfektně. Dokáže se o ní postarat, už i sama dvě hodiny hlídala a nemusíme mít sebemenší strach, že by jí něco udělala, takže ohledně malé nebyla nikdy napomenuta ani ode mě, právě naopak. Jak je tu můžu hodit nohy na stůl a vím, že malá je v nejlepších rukou a to doslova i v jejím věku. A na vzhled nebo něco takového manžel nenaráží a jak říkám sám s ní nebývá vždy jsme pohromadě, takže to kdyby jí něco řekl na toto téma tak ho sprdnu na dvě doby.

• Citovat
  • Upravit
2474
2.12.17 21:49
@Anonymní píše:
Zapřemýšlela jsem nad všemi vašimi příspěvky… K tomu poslednímu… Že spolu nespí je jasné na beton, chodí do osmé třídy, takže to opravdu ne. S milenkou ho Také vidět nemohla, protože je buď v práci nebo s námi doma. Nechodí ani na pivo. Z práce jde rovnou domů, celé víkendy je s náma. Návrhy by jí v životě nedělal a ani by neměl kdy, protože když je u nás tak je buď s malou v pokoji, nebo jsme všichni v obýváku a koukáme na televizi nebo jsem já s holkama a manžel je třeba u kompu. Ptala jsem se jí na to co se děje, řekla že nic, jen že má svoje výhrady a bylo vidět, že se o tom nechce bavit. Kdyby jí něco udělal tak moc dobře ví, že bych se postavila za ní a manžel by něco zažil. Ale fakt se k ní vždycky choval hezky, naposledy co byla u nás bylo vše v pohodě a pak z ničeho nic začalo toto. Opravdu to nechápu a i manžel by rád věděl co se děje. Samozřejmě k nám může chodit když nebude doma, může přijít kdykoliv, ale přeci nejde to, že někam máme jít a ona řekne, že půjde jen když budeme samy. Samozřejmě můžeme chodit spolu samy ven, ale když to bude rodinná akce třeba i s mámou nebo někým jiným z rodiny tak přece nejde, aby řekla půjdu jen když tam nebude. To ho jako mám o Vánocích nechat doma a říct ty se mnou k rodině nechoď? Nebo pojedeme někam na výlet i s mamkou a to mu řeknu ty zůstaň doma? To přeci nejde…

A to, že je v osmé třídě jí brání v sexu s ním jak?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.12.17 21:53
@Anonymní píše:
Zapřemýšlela jsem nad všemi vašimi příspěvky… K tomu poslednímu… Že spolu nespí je jasné na beton, chodí do osmé třídy, takže to opravdu ne. S milenkou ho Také vidět nemohla, protože je buď v práci nebo s námi doma. Nechodí ani na pivo. Z práce jde rovnou domů, celé víkendy je s náma. Návrhy by jí v životě nedělal a ani by neměl kdy, protože když je u nás tak je buď s malou v pokoji, nebo jsme všichni v obýváku a koukáme na televizi nebo jsem já s holkama a manžel je třeba u kompu. Ptala jsem se jí na to co se děje, řekla že nic, jen že má svoje výhrady a bylo vidět, že se o tom nechce bavit. Kdyby jí něco udělal tak moc dobře ví, že bych se postavila za ní a manžel by něco zažil. Ale fakt se k ní vždycky choval hezky, naposledy co byla u nás bylo vše v pohodě a pak z ničeho nic začalo toto. Opravdu to nechápu a i manžel by rád věděl co se děje. Samozřejmě k nám může chodit když nebude doma, může přijít kdykoliv, ale přeci nejde to, že někam máme jít a ona řekne, že půjde jen když budeme samy. Samozřejmě můžeme chodit spolu samy ven, ale když to bude rodinná akce třeba i s mámou nebo někým jiným z rodiny tak přece nejde, aby řekla půjdu jen když tam nebude. To ho jako mám o Vánocích nechat doma a říct ty se mnou k rodině nechoď? Nebo pojedeme někam na výlet i s mamkou a to mu řeknu ty zůstaň doma? To přeci nejde…

Nezažila jsi obtěžování od dospělého chlapa, tak si myslíš, že je to hrozně lehké to někomu říct. Zvlášť někomu, kdo je žena dotyčného. Navíc rodina. Musel jí provést něco, co se jí dotklo. Moje neteř taky třeba nemusí svého strýce, ale je to proto, že ji trochu cepuje, když je u nás. Ona je z domova zvyklá na větší volnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
2.12.17 21:54

A už je pedofil :mrgreen:. Tady je to fakt hustý :mrgreen:. Zakladatelko, sázím na zamilovaní. To ryti do něj to muže naznačovat.

Příspěvek upraven 02.12.17 v 21:59

• Citovat
  • Upravit
2474
2.12.17 21:56
@lolink píše:
A už je pedofil :mrgreen:. Tady je to fakt hustý :mrgreen:. Zakladatelka, sázím na zamilovaní. To rytin do něj to muže naznačovat.

Já si třeba nemyslím, že je pedofil. Ale že spolu normálně prostě š***jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
2.12.17 21:58

@Bandii no, nebo proste třeba řekl, co se ji dotklo nebo je zamilovaná nebo se ji nelibi jeho bunda. :mrgreen: porad mi to přijde pravděpodobnější než to tvoje vidění :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
2.12.17 22:01
@Anonymní píše:
Ohledně malé určitě ne, na její věk to s ní umí perfektně. Dokáže se o ní postarat, už i sama dvě hodiny hlídala a nemusíme mít sebemenší strach, že by jí něco udělala, takže ohledně malé nebyla nikdy napomenuta ani ode mě, právě naopak. Jak je tu můžu hodit nohy na stůl a vím, že malá je v nejlepších rukou a to doslova i v jejím věku. A na vzhled nebo něco takového manžel nenaráží a jak říkám sám s ní nebývá vždy jsme pohromadě, takže to kdyby jí něco řekl na toto téma tak ho sprdnu na dvě doby.

No, v prvním příspěvku píšeš něco o lámání kostí. Já bych třeba svou neteř nenechala dvě hodiny hlídat syna. Tvůj manžel s ní sice nebývá sám, ale má na ni třeba telefon. Mohl se s ní bavit bez tvého vědomí. Když se o tom nechce bavit a doteď byla sdílná a měla k tobě důvěru, hlodalo by to ve mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
2.12.17 22:01
@lolink píše:
@Bandii no, nebo proste třeba řekl, co se ji dotklo nebo je zamilovaná nebo se ji nelibi jeho bunda. :mrgreen: porad mi to přijde pravděpodobnější než to tvoje vidění :mrgreen:

Pokud by se takto chovala kvůli tomu, že se jí nelíbí jeho bunda, tak musí být snad dement nebo co. Jako v tom věku kvůli takové kravině se takto chovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.12.17 22:03
@Bandii píše:
Já si třeba nemyslím, že je pedofil. Ale že spolu normálně prostě š***jí :nevim:

Hele ty mas kristalovou kouli nebo co? :mrgreen: tvl aby se clovek bal sem napsat nejaky dotaz kdyz se dozvida takovy veci potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová