Nakupování maminek a negativní hodnocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
29.8.11 18:15

pokud je značkové a pěkné čisté.. tak proč ne! občas jsme měli ještě nehodu… když jsme odplenkovávali.. takže já jsem byla fakt spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.8.11 18:16

samozřejmě někoho to těší.. a někoho štve.. kdybychom byli všichni stejní byla by to nuda ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
29.8.11 18:21

A já děkuju za tuto diskuzi, protože jsem si uvědomila, že jsem některým lidem neudělila hodnocení, i když mě udělali laskavost :oops: Teď tam nakupuju celkem hodně, tak občas na někoho zapomenu, zvlášť když mám frmol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.11 18:26

Já taky teda dost nakupuju na MMB,na aukru se mi nelíbí.Mají šílené poštovné :cert: (někteří)

Jinak já vždy platím,když si věc rozmyslím a to max. do pár hodin tak písnu omluvný email.Nikdy se mi nestalo,že bych dostala vynadáno a nebo někoho dokonce ignorovala.

Je to asi o slušném vychování.

Hodnocení se snažím psát každému kdo koupilu mě a nebo já u něho.Lepší než dohledávat email :mrgreen:

Dárečky ani neočekávám,čaje apod. vyhazuji.Spodní prádlo bych asi taky vyhodila-dle stavu.Většinou ale dostáváme bonbonky-takové ty malé sáčky,za ty je rád náš malej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.11 18:52
Taminka píše:
Ditta77 píše:
Tak jak píše Taminka-člověk neočekává žádné 15krát děkuji- o tom tady vůbec nebyla řeč, ale to, že snad 99% mamin píše hodnocení-to je důkaz toho, že zásilka dorazila.....Tady jde čistě jen o to, že člověk by rád věděl, že ta zásilka dorazila, ale zase je fakt, že někdo tu psal, že kdyby nebylo něco v pořádku-tak se dotyčná ozve, že?
Asi jsme tady některé přehnaně náročné, nebo outlocitné, což?

No ja mam zkusenost, ze zasilka byla vyzvednuta(sledovala jsem ji) a po cca 10ti dnech mi pani pise, kde jsou ty boty, ze uz to trva nejak dlouho. 8-o Tak jsem myslela, ze se vyvratim..Napsala jsem ji, ze zasilka byla prevzana a ona ze ne, no nedalo mi to, volala jsem k nim na postu a tam se dohledalo, ze balik prevzala sousedka :nevim: :nevim:

Jinak neprijdu si outlocitna :wink: ..jen to povazuji za slusnost. :huban:

Jo Tami-a jejda, takže sousedka se neobtěžovala jako balík předat??? 8-o

Jinak s tou outlocitností to bylo rýpnutí pro holky, které tady z toho dělají frašku…já toto vše taky považuju za slušnost :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.11 19:02
momi33 píše:
alifie píše:
momi33 píše:
Asi to není úplně k tématu,ale já se několikrát rozčílila při prodeji autosedačky,jednalo se o drahou autosedačku Romer s isofixem,nabízela jsem jí asi o 4 tis. levněji,byla v záruce,čistá,málo používaná.
Napíše mi chlápek,že za 3tis. si jí vezme i s poštovným 8-o 8-o prodávala jsem za 4800,při rychlém jednání sleva 500kč,pořizovací cena kolem 7400.
Vytočilo mě to do běla,chlápek se snažil licitovat,ale nedala jsem se.
A dobře jsem udělala,za týden se ozvala paní,vzala si jí,a projevila do budoucna zájem i o tu,co máme nyní.
Tenkrát mě ta sprosťárna tak vytočila,že jsem nemohla ani dejchat :cert: :cert: [/citace/

Proč sprosťárna? Když mám o něco zájem a mám stanovenou hranici, nad kterou jít nechci, tak se taky ptám, zda by neprodali levněji. Obzvlášť u některých dražších věcí. Někteří prodají a někteří ne. :nevim: :nevim: :nevim:

A za balíčky taky neposílám samostatný děkovný dopis - pouze napíši hodnocení. Nicméně, všichni nevědí, že se předpokládá, že někam napíší hodnocení. Já sama jsem to zjistila až při svém druhém nákupu.
Protože chlápek to napsal dosti arogantně 8-o
stylem,jakože mi udělá milost,sedačku si vezme,ale pouze za cenu,která vyhovuje jemu.
A pak mi ještě posílal odkazy na jiné,levnější autosedačky,ale už při pohledu na foto nebyly ve stavu,v jakém byla ta moje.
A začínat jednání tím,že on je ten,kdo rozhoduje,mi přišlo sprosté.Navíc,když jsem při rychlém jednání nabízela slevu 500kč.

Jo Momi-já si to toiž přesně myslela, protože mě se toto stalo s postýlkou.Prodávala jsem jí za 1.700 a paní mi arogantním způsobem-jako by mi prokazovala milost napsala-že si jí ode mě vezme za 1.000 korun.Dokonce jsem u inzerátu měla svoje tel číslo a paní místo, aby mi zavolala-tak mi napsala svoje číslo-jako že jí mám zavolat já.

Příspěvek upraven 29.08.11 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.11 19:16

Jinak dárečky-jako fakt jste dostali použité spodní prádlo???? 8-o
No halt je to o lidech-jako u všeho, jako je to o komunikaci, jako je to o hodnocení , jako je to o všem.....
přesně totiž to co někomu připadá normální-tak někomu druhému ne...... Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), protože sestřenka dělá ve firmě, kde se plní a balí drogerka a kosmetika a tyhle věci tam dostávají jako deputát :mrgreen: tak tohle snad urazit nikoho nemůže.....použité prádlo a jiný podobný věci bych si ani nedovolila poslat 8-o

Prostě je to všechno o lidech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.11 19:26

Mě osobně asi nejvíc vadí když někdo projeví zájem a ani nepozdraví :zed:

Napíše :MÁM ZÁJEM…

A to je vše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.8.11 21:45

Dituš hele to spodní prádlo.. jsem chtěla koupit… mě to prostě pro malého nevadí… koupit použité slipy či boxerky.. a dětičky dost rychle rostou.. takže jsem se té maminky co jsem kupovala tu bundičku jen optala jestli by neměla na prodej.. a ona byla tak moc hodná, že mi je přibalila zdarma.. a opravdu velmi pěkné.. kvalitní… značkové… čisťoučké.. takže já to psala jako velkou spokojenost a ne naopak.. :wink: :palec: jen jsem čekala prostě tak tři kousky.. a bylo jich prostě hodně.. tak jsem byla mile přikvapena :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
29.8.11 21:58
Ditta77 píše:
Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), …

Ditto tak to jsou přesně věci, který nesnáším, protože je nepoužívám… Já prostě chci koupit tričko, kalhoty a ne deset kravin který mi pak doma leží a nevím co s tím… Ale chápu, že nejsem úplně standardní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.11 23:11
Macík74 píše:
Dituš hele to spodní prádlo.. jsem chtěla koupit… mě to prostě pro malého nevadí… koupit použité slipy či boxerky.. a dětičky dost rychle rostou.. takže jsem se té maminky co jsem kupovala tu bundičku jen optala jestli by neměla na prodej.. a ona byla tak moc hodná, že mi je přibalila zdarma.. a opravdu velmi pěkné.. kvalitní… značkové… čisťoučké.. takže já to psala jako velkou spokojenost a ne naopak.. :wink: :palec: jen jsem čekala prostě tak tři kousky.. a bylo jich prostě hodně.. tak jsem byla mile přikvapena :wink: :palec:

Mací jo jasný :palec: :palec: :palec: Vidíš-je to přesně o tom, co pořád píšu-je to o lidech a jak to kdo cítí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.8.11 23:22
AnastazieB píše:
Ditta77 píše:
Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), …
Ditto tak to jsou přesně věci, který nesnáším, protože je nepoužívám… Já prostě chci koupit tričko, kalhoty a ne deset kravin který mi pak doma leží a nevím co s tím… Ale chápu, že nejsem úplně standardní…

Anastazie-ty nepoužíváš normální mýdlo nebo prací prášek? 8-o 8-o 8-o
Já myslím, že nemá cenu to vůbec rozvádět…já jsem třeba člověk, který taky nesnáší zbytečný kraviny, milion věcí okolo sebe, tuny oblečků a hadrů, vadí mi i propiska navíc, pač by mi doma stačily maximálně dvě, všichni kdo mě znají to o mně vědí-zrovna moje mamča říká, že nejsem normální-stále mamče říkám, že nemá kupovat další pastelky, sponky, ponožky, trička,atd atd atd- pač mám ráda věcí tak akorát a hlavně máme malej byt......
Ale, že by někomu mohlo vadit to, že mu pošlu prací prášek(Persil, Tide,Bonux) 8-o 8-o 8-o

Jo není člověk ten-aby se zavděčil lidem všem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
30.8.11 07:46

Ditto nepoužívám ;-) Nesnáším ty chemický vůně, navíc peru v ekoprostředcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.8.11 09:28

a mýdla…??? noo a já to řeším tak, když by mi došel dárek který nechci… vložila bych ho do dalšího balíčku jako dárek… nepotěšil mě.. potěší jiného! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
30.8.11 10:06

Mýdla taky ne… A balíčky zas tak často neposílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák