Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
pokud je značkové a pěkné čisté.. tak proč ne! občas jsme měli ještě nehodu… když jsme odplenkovávali.. takže já jsem byla fakt spokojená!
samozřejmě někoho to těší.. a někoho štve.. kdybychom byli všichni stejní byla by to nuda ne? ![]()
A já děkuju za tuto diskuzi, protože jsem si uvědomila, že jsem některým lidem neudělila hodnocení, i když mě udělali laskavost
Teď tam nakupuju celkem hodně, tak občas na někoho zapomenu, zvlášť když mám frmol ![]()
Já taky teda dost nakupuju na MMB,na aukru se mi nelíbí.Mají šílené poštovné
(někteří)
Jinak já vždy platím,když si věc rozmyslím a to max. do pár hodin tak písnu omluvný email.Nikdy se mi nestalo,že bych dostala vynadáno a nebo někoho dokonce ignorovala.
Je to asi o slušném vychování.
Hodnocení se snažím psát každému kdo koupilu mě a nebo já u něho.Lepší než dohledávat email ![]()
Dárečky ani neočekávám,čaje apod. vyhazuji.Spodní prádlo bych asi taky vyhodila-dle stavu.Většinou ale dostáváme bonbonky-takové ty malé sáčky,za ty je rád náš malej ![]()
Taminka píše:Ditta77 píše:
Tak jak píše Taminka-člověk neočekává žádné 15krát děkuji- o tom tady vůbec nebyla řeč, ale to, že snad 99% mamin píše hodnocení-to je důkaz toho, že zásilka dorazila.....Tady jde čistě jen o to, že člověk by rád věděl, že ta zásilka dorazila, ale zase je fakt, že někdo tu psal, že kdyby nebylo něco v pořádku-tak se dotyčná ozve, že?
Asi jsme tady některé přehnaně náročné, nebo outlocitné, což?No ja mam zkusenost, ze zasilka byla vyzvednuta(sledovala jsem ji) a po cca 10ti dnech mi pani pise, kde jsou ty boty, ze uz to trva nejak dlouho.
Jinak neprijdu si outlocitnaTak jsem myslela, ze se vyvratim..Napsala jsem ji, ze zasilka byla prevzana a ona ze ne, no nedalo mi to, volala jsem k nim na postu a tam se dohledalo, ze balik prevzala sousedka
![]()
..jen to povazuji za slusnost.
Jo Tami-a jejda, takže sousedka se neobtěžovala jako balík předat??? ![]()
Jinak s tou outlocitností to bylo rýpnutí pro holky, které tady z toho dělají frašku…já toto vše taky považuju za slušnost
![]()
momi33 píše:alifie píše:momi33 píše:Protože chlápek to napsal dosti arogantně
Asi to není úplně k tématu,ale já se několikrát rozčílila při prodeji autosedačky,jednalo se o drahou autosedačku Romer s isofixem,nabízela jsem jí asi o 4 tis. levněji,byla v záruce,čistá,málo používaná.
Napíše mi chlápek,že za 3tis. si jí vezme i s poštovným![]()
prodávala jsem za 4800,při rychlém jednání sleva 500kč,pořizovací cena kolem 7400.
Vytočilo mě to do běla,chlápek se snažil licitovat,ale nedala jsem se.
A dobře jsem udělala,za týden se ozvala paní,vzala si jí,a projevila do budoucna zájem i o tu,co máme nyní.
Tenkrát mě ta sprosťárna tak vytočila,že jsem nemohla ani dejchat![]()
[/citace/
Proč sprosťárna? Když mám o něco zájem a mám stanovenou hranici, nad kterou jít nechci, tak se taky ptám, zda by neprodali levněji. Obzvlášť u některých dražších věcí. Někteří prodají a někteří ne.
A za balíčky taky neposílám samostatný děkovný dopis - pouze napíši hodnocení. Nicméně, všichni nevědí, že se předpokládá, že někam napíší hodnocení. Já sama jsem to zjistila až při svém druhém nákupu.![]()
![]()
stylem,jakože mi udělá milost,sedačku si vezme,ale pouze za cenu,která vyhovuje jemu.
A pak mi ještě posílal odkazy na jiné,levnější autosedačky,ale už při pohledu na foto nebyly ve stavu,v jakém byla ta moje.
A začínat jednání tím,že on je ten,kdo rozhoduje,mi přišlo sprosté.Navíc,když jsem při rychlém jednání nabízela slevu 500kč.Jo Momi-já si to toiž přesně myslela, protože mě se toto stalo s postýlkou.Prodávala jsem jí za 1.700 a paní mi arogantním způsobem-jako by mi prokazovala milost napsala-že si jí ode mě vezme za 1.000 korun.Dokonce jsem u inzerátu měla svoje tel číslo a paní místo, aby mi zavolala-tak mi napsala svoje číslo-jako že jí mám zavolat já.
Příspěvek upraven 29.08.11 v 19:18
Jinak dárečky-jako fakt jste dostali použité spodní prádlo???? ![]()
No halt je to o lidech-jako u všeho, jako je to o komunikaci, jako je to o hodnocení , jako je to o všem.....
přesně totiž to co někomu připadá normální-tak někomu druhému ne...... Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), protože sestřenka dělá ve firmě, kde se plní a balí drogerka a kosmetika a tyhle věci tam dostávají jako deputát
tak tohle snad urazit nikoho nemůže.....použité prádlo a jiný podobný věci bych si ani nedovolila poslat ![]()
Prostě je to všechno o lidech ![]()
Mě osobně asi nejvíc vadí když někdo projeví zájem a ani nepozdraví ![]()
Napíše :MÁM ZÁJEM…
A to je vše ![]()
Dituš hele to spodní prádlo.. jsem chtěla koupit… mě to prostě pro malého nevadí… koupit použité slipy či boxerky.. a dětičky dost rychle rostou.. takže jsem se té maminky co jsem kupovala tu bundičku jen optala jestli by neměla na prodej.. a ona byla tak moc hodná, že mi je přibalila zdarma.. a opravdu velmi pěkné.. kvalitní… značkové… čisťoučké.. takže já to psala jako velkou spokojenost a ne naopak..
jen jsem čekala prostě tak tři kousky.. a bylo jich prostě hodně.. tak jsem byla mile přikvapena
![]()
Ditta77 píše:
Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), …
Ditto tak to jsou přesně věci, který nesnáším, protože je nepoužívám… Já prostě chci koupit tričko, kalhoty a ne deset kravin který mi pak doma leží a nevím co s tím… Ale chápu, že nejsem úplně standardní…
Macík74 píše:
Dituš hele to spodní prádlo.. jsem chtěla koupit… mě to prostě pro malého nevadí… koupit použité slipy či boxerky.. a dětičky dost rychle rostou.. takže jsem se té maminky co jsem kupovala tu bundičku jen optala jestli by neměla na prodej.. a ona byla tak moc hodná, že mi je přibalila zdarma.. a opravdu velmi pěkné.. kvalitní… značkové… čisťoučké.. takže já to psala jako velkou spokojenost a ne naopak..![]()
jen jsem čekala prostě tak tři kousky.. a bylo jich prostě hodně.. tak jsem byla mile přikvapena
![]()
Mací jo jasný
Vidíš-je to přesně o tom, co pořád píšu-je to o lidech a jak to kdo cítí ![]()
AnastazieB píše:Ditta77 píše:Ditto tak to jsou přesně věci, který nesnáším, protože je nepoužívám… Já prostě chci koupit tričko, kalhoty a ne deset kravin který mi pak doma leží a nevím co s tím… Ale chápu, že nejsem úplně standardní…
Co se týče dárků-tak já posílám malá balení pracích prášků, mýdla(Fa), …
Anastazie-ty nepoužíváš normální mýdlo nebo prací prášek?
![]()
Já myslím, že nemá cenu to vůbec rozvádět…já jsem třeba člověk, který taky nesnáší zbytečný kraviny, milion věcí okolo sebe, tuny oblečků a hadrů, vadí mi i propiska navíc, pač by mi doma stačily maximálně dvě, všichni kdo mě znají to o mně vědí-zrovna moje mamča říká, že nejsem normální-stále mamče říkám, že nemá kupovat další pastelky, sponky, ponožky, trička,atd atd atd- pač mám ráda věcí tak akorát a hlavně máme malej byt......
Ale, že by někomu mohlo vadit to, že mu pošlu prací prášek(Persil, Tide,Bonux)
![]()
Jo není člověk ten-aby se zavděčil lidem všem......
Ditto nepoužívám
Nesnáším ty chemický vůně, navíc peru v ekoprostředcích…
a mýdla…??? noo a já to řeším tak, když by mi došel dárek který nechci… vložila bych ho do dalšího balíčku jako dárek… nepotěšil mě.. potěší jiného! ![]()