Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já teda prací prášek používám, ale dojít mi ty pidisáčky - tak stejně letí do koše…zaprvé do plné pračky je toho málo a za druhé to nemám kde skladovat - jen to dělá bordel
![]()
Mýdla klasická nepoužíváme, takže by letělo hned za práškem ![]()
Mě teda dárek přišel málo kdy-ale vždycky to byla blbina kterou jsem vyhodila.Já dávám dárečky podle částky.Pokud si někdo koupí jedno triko tak nadávám nic.Většinou dávám podle toho co si kdo kupuje.např.když dětské tak dám třeba tričko navíc,když třeba dekorace tak dám nějakou menší zdarma…
Jako dárek jsem dostala několikrát samolepky - dcera uvítala
a nebo ten pidi sáček bonbonů - taky dcera uvítala
Prášky ani mydélka jsem neobdržela. Jo jednou ještě obal na mobil, takový ten jednoduchý z pružného materiálu a ten mi tuším taky stopila dcera
![]()
Mám vždycky radost ze všech dárků - hodily se mýdla, prášky na praní, hračky i pěkné oblečení. Pouze přihozené „zjevně neprodejné hadry“ mě vytočily a šly do koše.
RyBANA píše:
Já teda prací prášek používám, ale dojít mi ty pidisáčky - tak stejně letí do koše…zaprvé do plné pračky je toho málo a za druhé to nemám kde skladovat - jen to dělá bordel![]()
Mýdla klasická nepoužíváme, takže by letělo hned za práškem
Pidisáčky neznám-posílám malou 400gramovou krabičku ![]()
Ditta77 píše:RyBANA píše:Pidisáčky neznám-posílám malou 400gramovou krabičku
Já teda prací prášek používám, ale dojít mi ty pidisáčky - tak stejně letí do koše…zaprvé do plné pračky je toho málo a za druhé to nemám kde skladovat - jen to dělá bordel![]()
fakt?No to by mě teda moc potěšilo ![]()
Macík74 píše:
a mýdla…??? noo a já to řeším tak, když by mi došel dárek který nechci… vložila bych ho do dalšího balíčku jako dárek… nepotěšil mě.. potěší jiného!
Mací tak tohle přesně jsem si říkala a taky to tak dělám a nemám na mysli zrovna dárky z MMB( když kromě lízátka v balíčku jsem neobdržela nic) ![]()
verenika píše:Ditta77 píše:fakt?No to by mě teda moc potěšiloRyBANA píše:Pidisáčky neznám-posílám malou 400gramovou krabičku
![]()
Koukám, jak máš starýho klučinu-že bych ti něco prodala a poslala prášek
Mám holky, ale zrovna jsem prodávala po sestřenky klukovi pěknou zimní kombinézu na 5ti letýho kluka
![]()
Jinak ještě upřesním-ty prášky posílám samozřejmě k hodnotnějším a objemnějším zásilkám, kam se vleze to poštovný......jinak když posílám drobnější věc-de facto za pár korun-tak taky přidám takový ten malý pytlíček gumových bonbonků, nebo karamelky-moje mamča nás tím hojně zásobuje
![]()
Ditto jo jo.. já teda občas dárek dostanu a jsem ráda.. a mě by prášek potěšil.. i mýdlo..
![]()
..také prodávám i nakupuji na MBB i aukru…
S aukrem nemám sebemenší problém.
U MMB je to ale jiné…díky tomu, že to není aukce, tak kupujícího ke koupi nic nezavazuje…je to pouze o té slušnosti. Nabízený předmět stahuji z prodeje vždy až po uhrazení, nikdy ne dříve…a v podmínkách mám, že pokud není předmět uhrazen do čtyřech dnů od zaslání čísla účtu, tak prodávám dále.
Dárky zasílám spíše na MMB, na aukru pouze u dražší zásilky jako poděkování za nákup. Jsou to většinou minivzorky kosmetiky. Za sebe na dárcích netrvám, ale pokud dostanu, je to milé. Většinou to bývají omalovánky, vzorky…plyšáky dávám sestřinýmu pejskovi na hraní ![]()