Nápady k šetření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19976
30.7.11 23:06
winyanka píše:
Twee starý lidi necítí ten smrad, když chodí po sobě na záchod :wink:

pochopila jsem, proto ty smajlíky za…, ale znělo to zajímavě :lol: :lol: akorát jsem myslela, že přestávají slyšet, vidět, takže i čichat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
lys píše:
Nanda píše:
latunka01 píše:
Tak já třeba se třeba začala koupat ve vodě po malym - (koupu ho ve velké vaně),špína z něj fakt neni,takze tam po něm vzdycky hned skočim a pak dám jen oplachovací rychlou sprchu - a paradoxně máme nizší spotřebu vody nez kdyz jsme byli jen sami dva,protoze jsem „sprchovací“ typ a dřív jsem pod sprchou trávila docela dlouhou dobu.
při přečtení tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na dětství, kdy jsem slýchávala u prarodičů, „Jdu ze záchoda, jdete někdo ještě, nebo můžu spláchnout?“ - tak nevím..... co je moc, to je moc…
aneb všichni povinně vyčurat TEĎ!
:lol: :lol: :lol: :lol: jen vyčurat??? Nebo taky kdo jde na velkou, jde poslední :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
bessy píše:
tak to je síla.Já i malou často očuchávam, jesli náhodou necítím moč. Jsem na to háklivá.Taky mně překvapilo, že jsem někde četla,jak málo maminky přebalují.

moc se v tom nevyznám ale co jsem slyšela a četla tak obecně málo přebalují maminky s jednorázovkama, protože látka je látka a ta se neopotřebuje čůráním, takže se mění s radostí. Taková hnuska po ucvrknutí (pro mě teda i čistá) páchne jak toi toi budka a to fakt nechápu jak může někdo na děcku nechat. Nasadila bych to za trest matce a nechala nosit. Aby se jí ..... zapařila pěkně :poblion: Švagrovka se mi s radostí chlubila že nechávala malýho v plíně až z ní vypadával pod zadkem gel 8-o z toho mě taky jímá hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:07
Nanda píše:
jo a ještě jedna rada ze života a typ na ušetření vody práce a času:
Prší? postříkejte auto saponátem a ono se umyje… bohužel ani toto není sranda, můj rodinný příslušník to hojně realizoval..:-) Bohužel ještě nepřišel na to, jak by a co by mu napastovalo auto jako v myčce…

no tak to se mohl namydlit ještě sám a jít do toho deště pastovat. Měl by odbyté auto i osobní hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:08
Nanda píše:
Prší? postříkejte auto saponátem a ono se umyje… bohužel ani toto není sranda, můj rodinný příslušník to hojně realizoval..:-) Bohužel ještě nepřišel na to, jak by a co by mu napastovalo auto jako v myčce…

já vím já vím, batole s vhodným nádstavcem… třeba malá Sára :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:08
Kočislava píše:
lys píše:
Nanda píše:
latunka01 píše:
Tak já třeba se třeba začala koupat ve vodě po malym - (koupu ho ve velké vaně),špína z něj fakt neni,takze tam po něm vzdycky hned skočim a pak dám jen oplachovací rychlou sprchu - a paradoxně máme nizší spotřebu vody nez kdyz jsme byli jen sami dva,protoze jsem „sprchovací“ typ a dřív jsem pod sprchou trávila docela dlouhou dobu.
při přečtení tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na dětství, kdy jsem slýchávala u prarodičů, „Jdu ze záchoda, jdete někdo ještě, nebo můžu spláchnout?“ - tak nevím..... co je moc, to je moc…
:lol: :lol: :lol: :lol: jen vyčurat??? Nebo taky kdo jde na velkou, jde poslední :palec: :palec: :palec:

když někdy se to nedá udržet a jde to najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:09
lys píše:
Nanda píše:
no tak to se mohl namydlit ještě sám a jít do toho deště pastovat. Měl by odbyté auto i osobní hygienu.
:lol: :lol: :lol: takle známej pral.. oblíkl si džísku a posypal se práškem a pak se sprchoval.. starší mládenec no :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.7.11 23:09

já teda nevím, ale já z jednorázovky cítím i jedno vyčůrání (obzvláště z navoněné pampersky :poblion: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:10
winyanka píše:
Tak přidám další extrém - můj strýc - ano, je to bohužel příbuzný šetří tak, že: ve vodě ve které se osprchuje - dá špunt do vany, vypere prádlo a tou vodou pak splachuje - nechá ji tam klidně pár dní. Bydlí v praze u výpadovky a sbírá listy pampelišky, ze který si dělá salát - určitě mňamka atd. Takže šetřit se dá :-) :poblion:

pampeliškovej salát bych snědla, čekala jsem že si tím spíš vytře :lol:
„a na tom listu byla beruška“ (s tebou mě baví svět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:11
Romaelka píše:
lys píše:
Nanda píše:
:lol: :lol: :lol: takle známej pral.. oblíkl si džísku a posypal se práškem a pak se sprchoval.. starší mládenec no :palec:

aviváž už asi nedával, viď, na to si chlapi moc nepotrpěj. Navíc… zbytečná investice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
30.7.11 23:11
lys píše:
Kočislava píše:
lys píše:
Nanda píše:
latunka01 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: jen vyčurat??? Nebo taky kdo jde na velkou, jde poslední :palec: :palec: :palec:
když někdy se to nedá udržet a jde to najednou :nevim:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ty to musíš vždy povýšit na entou :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.7.11 23:12

:mrgreen: :mrgreen: to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:12
Romaelka píše:
winyanka píše:
Tak přidám další extrém - můj strýc - ano, je to bohužel příbuzný šetří tak, že: ve vodě ve které se osprchuje - dá špunt do vany, vypere prádlo a tou vodou pak splachuje - nechá ji tam klidně pár dní. Bydlí v praze u výpadovky a sbírá listy pampelišky, ze který si dělá salát - určitě mňamka atd. Takže šetřit se dá :-) :poblion:
pampeliškovej salát bych snědla, čekala jsem že si tím spíš vytře :lol:
„a na tom listu byla beruška“ (s tebou mě baví svět)

my tady uprostřed lesů bychom volili spíše tu drsnější metodu. Jehličí. Ale když nejsme škrti a pobíráme noviny, tak i ty lze použít. Manžel si pak večer může i počíst, praktikujete-li polohu zezadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.11 23:13

zakladatelko a když takle sedíš u pc máš u toho i zhasnuto? a ztlumené barvy, ať to moc nežere?
ještě mě taky napadlo prát na valše, to šetří elektriku, ale myslím že zas to sežere víc vody, no ale mít studnu, tak se to až tak neprodraží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.7.11 23:13
bessy píše: :mrgreen: :mrgreen: to můžem rovnou na podzim žrát žaludy a je to bez práce :mrgreen:

tomu se říká „jít se pást“ - ale žaludy staví, co pravil můj muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat