Narážky na postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
31.1.18 13:48

No ja delam na ostraze behem 12hod smeny nachodime tak 10 km. A vaha se nehne. I jsem na pochuzky jezdila na kolobezce. Jinak mam 3 pejsky s tema se clovek taky hybat musi. jinak jeste běžky a sjezdovky. A tury po horach. A jidlo dieta s 225 gr sacharidů denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
31.1.18 13:52

@jizerka on každý extrém je na prd…pro mou mámu jsem zase za jakýchkoliv okolností nejkrásnější a já během těhotenství přibrala 30kg a děsně mě to drtilo. Prostě jsem se sama sobě nelíbila. Jinak mámě říct, že si to řešíš po svém a Ty a Tvůj muž jste spokojení…
A jinak diabetes II. typu - moje teta je takový alternativec, měla psych problémy a napřed léčila alternativou, zhubnula snad na 35kg a málem zemřela, hospitalizovali jí, nasadili nějaká psychofarmaka (ani nevím, co se přesně dělo), přibrala na asi 80kg, následně se u ní objevila cukrovka. Když se zastabilizovala s problémy psychiky, tak začala s ketodietou - ale ne ty kupované, prostě vyřadila sacharidy nebo jen ty, oc jsou třeba přirozeně v zelenině atd. má zpět svých 55kg, cukrovka je pryč a navíc se jí nevrátily ony psych problémy. Ale přišla sis pro rdu, co s nevyžádanými radami od mámy, tak to ber jen jako inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 13:55
@jizerka píše:
No ja delam na ostraze behem 12hod smeny nachodime tak 10 km. A vaha se nehne. I jsem na pochuzky jezdila na kolobezce. Jinak mam 3 pejsky s tema se clovek taky hybat musi. jinak jeste běžky a sjezdovky. A tury po horach. A jidlo dieta s 225 gr sacharidů denne.

ty brďo, já mám 68 kg a mám od doktorky 200-225 sacharidů. Promiň, ale u tebe mi těch 225 přijde moc. Piješ dost? Co ta štítná žláza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 13:57
@Almatka píše:
@jizerka on každý extrém je na prd…pro mou mámu jsem zase za jakýchkoliv okolností nejkrásnější a já během těhotenství přibrala 30kg a děsně mě to drtilo. Prostě jsem se sama sobě nelíbila. Jinak mámě říct, že si to řešíš po svém a Ty a Tvůj muž jste spokojení…
A jinak diabetes II. typu - moje teta je takový alternativec, měla psych problémy a napřed léčila alternativou, zhubnula snad na 35kg a málem zemřela, hospitalizovali jí, nasadili nějaká psychofarmaka (ani nevím, co se přesně dělo), přibrala na asi 80kg, následně se u ní objevila cukrovka. Když se zastabilizovala s problémy psychiky, tak začala s ketodietou - ale ne ty kupované, prostě vyřadila sacharidy nebo jen ty, oc jsou třeba přirozeně v zelenině atd. má zpět svých 55kg, cukrovka je pryč a navíc se jí nevrátily ony psych problémy. Ale přišla sis pro rdu, co s nevyžádanými radami od mámy, tak to ber jen jako inspiraci…

já mám teda docela mladou a pokrokovou doktorku na cukrovku a veškeré ketodiety mi důrazně zakázala. Je to strašně nebezpečné kvůli ledvinám, které už tak má diabetik ohroženy. Věřím, že někomu to pomohlo, ale já bych se toho fakt bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.1.18 13:57
@jizerka píše:
No ja delam na ostraze behem 12hod smeny nachodime tak 10 km. A vaha se nehne. I jsem na pochuzky jezdila na kolobezce. Jinak mam 3 pejsky s tema se clovek taky hybat musi. jinak jeste běžky a sjezdovky. A tury po horach. A jidlo dieta s 225 gr sacharidů denne.

To je divný, co zkusit klasickou obezitologii? Máš zkontrolovanou štítnou žlázu? Nebereš nějaký léky, který by ti tohle dělaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
31.1.18 13:58

@jizerka Píšeš, že nezdravý životní styl se tě netýká, přesto jsi z 60kg přibrala 38kg a až potom jsi šla k doktorovi. Já tedy nevím, ale přiberu 5kg a moc dobře vím, z čeho jsem přibrala. Kdybych to nevěděla a byla přesvědčená o tom, že se nijak nevyžírám, tak mám pocit, že by mi už při 10kg blikala kontrolka a šla bych k doktorovi. Ty jsi přibrala 38kg!, tvoje tělo se zvětšilo o dvě třetiny, a zlobíš se, že si máma dělá starosti? Tak ji prostě vyzvi k tomu, že jakmile začne o tvém vzhledu, tak tiše odcházíš, odejdi takhle dvakrát od kafe a ona si to rozmyslí. Ale opravdu se jí nedivím.
A jak ses ptala, jestli bychom i my rodičům něco takového řekli, tak my nemusíme, protože se o tom otevřeně bavíme - táta přizná, že se spravil a musí zhubnout, protože má vyšší cukr a nechce brát prášky, já přiznám, že s dětma kosím čokolády a štve mě to. Neurážíme se, nemáme to zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 14:00
@blobfish píše:
To je divný, co zkusit klasickou obezitologii? Máš zkontrolovanou štítnou žlázu? Nebereš nějaký léky, který by ti tohle dělaly?

Taky mi přijde, že je tam něco špatně, když pohybu máš dostatek, takové skokové nabrání dělají buď hormony nebo zadržovaná voda (mohla bych vyprávět, co mi udělal prednison)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.18 14:01

Maminka ma o tebe nejspis starost, coz je pochopitelne. Ve 40 letech takova nadvaha a cukrovka - moje babicka mela neco podobneho, tedy trochu pozdeji, tak 45, a velmi rychle se k tomu pridaly problemy s tlakem a srdcem, umrela v 60 na prasklou aortu u srdce. Nechci byt zla, ale mas nejspis nakroceno k necemu podobnemu. :? Ja merim 164 a vazim 60 kg a i tak mi prijde, ze mam tucne bricho. Kdyz si k tomu predstavim dalsich 35 kg, to je uz vazne problem :? Zkouselas hubnout pod dohledem nejakeho opravdu dobreho odbornika? Vysetreni, jidelnicek + pohyb na miru, pravidelne kontroly. S ucesem se netrap, to je kazdeho vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 14:03

@jizerka
Propaguju to tady skoro u každé podobné diskuze. Mě se povedlo zhubnout díky zapisování do kalorických tabulek. Začala jsem s tim kvůli dia dietě a hle, najednou šla váha dolů skoro bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.1.18 14:03

Mám kamarádku, které zjistili to samé a vážila taky okolo 100 kg výška 165 cm..
Za ork a něco její váha klesla na 55 kg..
Co vím, tak uplně vypustila cukry- ale opravdu ne jen, že, někdy, pečivo bílé, nedává do kávy mléko, jí hodně zeleniny, vhodné ovoce, pije jenom vodu, žádné sirupy a td.
Já si lae myslím, že nezhubneš.. Já jsem typ jablko jak ty, všechno do břicha a pokud chci zhubnout, tak opravdu musím mít aktivitu na břicho.. I kdybych běhala a a skákala a nevím co, tak stejně mi hubnou nohy a nebo v obličeji ale ne pas..
Nejlíp se mi hubne např uklidem, takové ty sklony uklony, vytírání, věšení prádla, a nebo práce na zahrádce ad.. Sem tam si posiluju břicho kmitáním, břicha- co mám ukázku cviku..
Jak toto nedělám, a jenom jakoby upravím stravu a mám aktivní pohyb tak stejně to břicho dolů nejde..
Cvičíš na břicho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.18 14:07

@jizerka do účesu bych dceři nemluvila, možná kdyby byla nazeleno :oops: :oops: Pokud by měla výraznou nadváhu, což ty máš, a měla by mezery v životosprávě, asi bych to trávila těžko. Už proto, že je to obrovská zátěž pro celé tělo a není to zdravé, estetiku ted vypouštím. Nemsím si, že pacienti s cukrovkou by automaticky měli mít nadváhu :think: Naopak, snížení hmotnosti jejich tělu i projevům nemoci výrazně uleví. Už to by tě mělo motivovat ke změně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 14:09
@Janasas píše:
Mám kamarádku, které zjistili to samé a vážila taky okolo 100 kg výška 165 cm..
Za ork a něco její váha klesla na 55 kg..
Co vím, tak uplně vypustila cukry- ale opravdu ne jen, že, někdy, pečivo bílé, nedává do kávy mléko, jí hodně zeleniny, vhodné ovoce, pije jenom vodu, žádné sirupy a td.
Já si lae myslím, že nezhubneš.. Já jsem typ jablko jak ty, všechno do břicha a pokud chci zhubnout, tak opravdu musím mít aktivitu na břicho.. I kdybych běhala a a skákala a nevím co, tak stejně mi hubnou nohy a nebo v obličeji ale ne pas..
Nejlíp se mi hubne např uklidem, takové ty sklony uklony, vytírání, věšení prádla, a nebo práce na zahrádce ad.. Sem tam si posiluju břicho kmitáním, břicha- co mám ukázku cviku..
Jak toto nedělám, a jenom jakoby upravím stravu a mám aktivní pohyb tak stejně to břicho dolů nejde..
Cvičíš na břicho??

To je fakt, hlavně tvoje tělo je prostě navyklé na 10 km chůze, chtělo by to nějakého trenéra ve fitku ať poradí. Jak já nemám ráda fitko, tak tobě to radím, pár cviků to spraví, neboj. Ale chce to důslednost. A ty sacharidy bych snížila na těch max 180 -200 gramů, ale to se dohodni s doktorem. Co ti vlasně doktor radí na zhubnutí? Jo a ještě ti chci poradit saunu, ta dělá divy, pokud máš i zadrženou vodu v těle. A dostatečně pít. Vodu nebo bylinkové čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.1.18 14:11

Jinak se ale přidávám k názoru, že pro silnou ženu, malou ženu je nevhodné krátké vlasy… :nevim:
Já mám kulatý obličej a i kadeřnice říkala v žádném případě ne krátké, že to víc zakulatí, ani dlouhé, spíš takové vlasy na ramena a setříhané… ale je to samozřejmě tvoje věc, ale asi já, bych se asi nad tím zamyslela, jestli třeba máma nemá v něčem pravdu..
Mě taky jednou máma řekla, když jsem přišla z melíru, že jsem jak zebra :mrgreen: a když jsem se zeptala kamarádky, aby upřímně řekla, že si to změním, tak přiznala, že to pěkné neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.1.18 14:14

@aiwwa já jedině zhubla pas, tehdy, když jsem schálně místo mopu, vzala hadr a vytírala ručně a nebo věšení prádla, že jsem si nechala prádlo v koši na zemi a ukláněla se, a nebo okopávala zahrádku.. prostě aktivita i na střed břicha…
Je to ale asi na každém tělu no.. Když jsem jezdila na kole, běhala s kamarádkami, tak to moc uspěch nemělo- tam kde mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
31.1.18 14:17
@Janasas píše:
@aiwwa já jedině zhubla pas, tehdy, když jsem schálně místo mopu, vzala hadr a vytírala ručně a nebo věšení prádla, že jsem si nechala prádlo v koši na zemi a ukláněla se, a nebo okopávala zahrádku.. prostě aktivita i na střed břicha…
Je to ale asi na každém tělu no.. Když jsem jezdila na kole, běhala s kamarádkami, tak to moc uspěch nemělo- tam kde mělo

joojo, taky musím makat na břicho a posilovat střed těla. A vlastně jsem začala kvůli zádům a jak se posílily svaly na břiše, přestaly záda bolet. A běh mi taky pas nevytvaruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová