Narážky na postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
31.1.18 14:36

Zakladatelko taky bych nenechala svoje dítě vyžrat až do nemoci. Máma si už asi neví rady, tak to zkouší přes holčičí svět jako jsou účesy a pod. Vážíš jednou tolik co já jsme skoro stejně staré. Tohle fakt nebude o vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
31.1.18 14:38

@jizerka
ty máš belgického ovčáka? Jéé, rodiče mají taky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.1.18 14:39
@jizerka píše:
A tady pred rastou. No a delsi nez tady mi nikdy nenarostly

Tady ti to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 14:41

@divine woman myslis s tou trvcou a mikadem? Nojo kdybych nezkousela rastu zejo. Chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 14:42

@aiwwa ne ne ty jsou jen pujceny. Moji psi jsou na fotce se slunecnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 14:47

@kontramatka promin ale ty me znas, ze vis, ze jsem se k cukrovce vyzrala? Ono je to o slusnem chovani mezi dospelyma lidma. Ja taky mamce nerikam ze ma napr priserne hadry a blbej uces. Tak proc mam poslouchat narazky ja? Kdyz je tak chytra tak proc ji nenapadlo ze pribirani ma nejakou jinou pricinu? Kdyz je zdravotni sestra. Mit hloupy narazky dokaze mit kazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 14:51

@blobfish tenkrat jsem mela Deniban asi 3 mesice psychiatr mi ho okamzite pri ko vysadil a v pribalaku se o pribirani psalo. A delal i jine veci napr se mi zacalo delat mleko a ejhle v pribalaku to taky bylo. Ted mam asentru a na noc rivotril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 14:55

@aiwwa kolik bys mi hádala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.1.18 14:56
@jizerka píše:
@kontramatka promin ale ty me znas, ze vis, ze jsem se k cukrovce vyzrala? Ono je to o slusnem chovani mezi dospelyma lidma. Ja taky mamce nerikam ze ma napr priserne hadry a blbej uces. Tak proc mam poslouchat narazky ja? Kdyz je tak chytra tak proc ji nenapadlo ze pribirani ma nejakou jinou pricinu? Kdyz je zdravotni sestra. Mit hloupy narazky dokaze mit kazdy

Moje máma je taky kritická ke všem okolo, ale sebe vždycky oddůvodní. Ještě k tomu je staromódní a nejvíc by se jí asi líbilo, kdybych nosila květák jako za soudruha Husáka. A ještě na fialovo. Ale já jsem tím chtěla říct, že nehledě na diagnózu a s ohledem na název diskuse i ty víš moc dobře, že nejde o vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
31.1.18 14:56
@jizerka píše:
@aiwwa kolik bys mi hádala?

určitě o 10 kg mín a vypadáš i mladší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.1.18 15:01

@jizerka Řekla bych mámě, že účes je fakt moje věc a že zhubnout se snažím, ale že jsem nemocná, takže hubnutí typu hladovka u mě nepřipadá v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.1.18 15:04

@kontramatka ja vim, ze nejde o vlasy. A brala bych i kritiku, ale ne jen jednostranou vis? Nikdo prece nemuze s jistotou rict z ceho tu cukrovku mam. Je mozny ze jsem zacala pribirat kvuli ni. Diabetolog rikal, ze duvody by se nasli. Kdybych se k te vaze prozrala budu mlcet a plizit se kanalem. A proc bych to delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.1.18 15:11
@jizerka píše:
@blobfish tenkrat jsem mela Deniban asi 3 mesice psychiatr mi ho okamzite pri ko vysadil a v pribalaku se o pribirani psalo. A delal i jine veci napr se mi zacalo delat mleko a ejhle v pribalaku to taky bylo. Ted mam asentru a na noc rivotril

I ta Asentra ti to může dělat :nevim: Určitě bych to psychiatrovi řekla. Mrzí mě tvoje situace, nemáš to jednoduché :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
31.1.18 15:16
@jizerka píše:
@kontramatka ja vim, ze nejde o vlasy. A brala bych i kritiku, ale ne jen jednostranou vis? Nikdo prece nemuze s jistotou rict z ceho tu cukrovku mam. Je mozny ze jsem zacala pribirat kvuli ni. Diabetolog rikal, ze duvody by se nasli. Kdybych se k te vaze prozrala budu mlcet a plizit se kanalem. A proc bych to delala?

Nemusela jsi se k váze prožrat, jak píšeš. Ale přece jen je ti 40, co takhle zpomalující se metabolismus nebo hormonální nerovnováha? Máš udělané testy i na toto? Co ale vidím u ostatních je, že cukrovka nebývá příčinou nabírání váhy, ale naopak, cukrovka se projeví při nadváze a po redukci se upraví nebo zmizí. Chápu, že tě kritika od mámy mrzí, ale ona je možná z tvého stavu nešťastná a dává to najevo hloupým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
31.1.18 15:28

Moje endokrinoložka je v tomhle hodně nekompromisný a tvrdí, že v drtivé většině není nemoc důvod k tomu, být obézní, že je to jen výmluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová