Krize po devíti letech, 3. dítě na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
14.1.19 13:10
@Venetia píše:
jaký otec , když je většinu času mimo domov a když přijede chce hlavně klídek ?

No oni ještě donedávna bydleli pohromadě. Mi nedochází proč se stěhovali do ČR kde je ona sama. Když v cizině byli pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
14.1.19 18:45
@Netopirek píše:
No oni ještě donedávna bydleli pohromadě. Mi nedochází proč se stěhovali do ČR kde je ona sama. Když v cizině byli pohromadě.

Pochopila jsem ze kvuli skole pro nejstarsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.19 20:30

Ženy dík, potřebovala jsem si to trochu rozepsat, rozebrat, uklidnit, zas se dát do kupy, nabrat energii.
Ano vrátili jsme se kvůli už usazení, zařízení zázemí, podporu rodičů tu mam, nejak to doklepeme a zas se najdeme.

• Citovat
  • Upravit
2950
14.1.19 21:01
@Anonymní píše: Ženy dík, potřebovala jsem si to trochu rozepsat, rozebrat, uklidnit, zas se dát do kupy, nabrat energii.
Ano vrátili jsme se kvůli už usazení, zařízení zázemí, podporu rodičů tu mam, nejak to doklepeme a zas se najdeme.
:palec: ono si to sedne. Mas rozházené hormony navíc…a já sama sebe v tehotenstvi kdy mas malé deti atd třetí na cestě já byla alergicka ke konci už na všechno.. ber to tak ze teď to nějak zkousnes a doklepes a snaz se neprudit a ať je doma trochu pohoda i za cenu ze trosku slevis. Ono se to zlepší ale fakt začni u sebe… držím pěsti. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
14.1.19 22:29

Jak je toho moc najednou, nákupi se to a dá zabrat každýmu.
Hlavně komunikovat spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.19 22:31

@Lioness34
dekuji

• Citovat
  • Upravit
133
14.1.19 23:38

Po věcné stránce jste dokonalá a úspěšná rodina. Vysoký podíl jiných dvojic Vám může jenom závidět. Potíže jsou jen subjektivní, především v nedostatku pocitu štěstí na Vaší straně. Ale i nezvládnuté subjektivní potíže bývají likvidační. Náprava by v této situaci mohla být neobyčejně snadná. Stačilo by: 1) podstatně zvýšit Vaši trpělivost a toleranci ke flegmatičnosti věrného a svým způsobem také pracovitého manžela (… kolik jiných by platilo zlatem za takového!). Nebude to nadlouho když se Vám zadaří v dalším. 2) Poučit se o funkcích některých lidských hormonů, v prvé řadě o Testosteronu u mužů, o Oxytocinu u žen. 3) Koupit v lékárně balíček „Kotvičníku zemního“ a přesvědčit manžela, aby vždy poslední týden před příjezdem domů si z něj denně připravil a vypil šálek čaje. (Pozor, přesně takto, dobře vím proč, vy to ještě nevíte. Sama tento čaj nepijte.)
Pokud se Vám toto podaří, máte vyhráno.
Jistě si dovedete články o hormonech vygooglovat sama, ale pro začátek bych poradil:
https://www.celostnimedicina.cz/…existuje.htm
https://www.celostnimedicina.cz/…a-duvery.htm
https://www.celostnimedicina.cz/testosteron.htm
Ono se teprve v náznacích začíná přiznávat, že fyzické zdraví (t. j. i nemoci) přímo závisí z 80 až 90 % na kvalitě stravy. Ale ještě se neví a nešíří, že je tomu právě tak i s lidskou psychikou. Dočíst se o tom můžete už velice mnoho. Zodpovědnost za všestranné zdraví členů rodiny tak má ten, kdo připravuje jídlo. Většinou žena.
Kromě toho co jsem poradil máte ovšem ještě další možnost. Tyto rady ignorovat a nechat se v nevědomosti náhodně vláčet svými a manželovými hormony, tzv. od zdi ke zdi, třeba i k rozpadu rodiny.
Proč se dnes víc než polovina manželství rozpadá? Hlavně proto:
http://leva-net.webnode.cz/…arni-komory/
Zdravím, držím pěsti, ať jste pánem Vašich hormonů a ne jejich obětí.
 https://www.dama.cz/…ormony-lasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.1.19 10:26
@Anonymní píše: Ženy dík, potřebovala jsem si to trochu rozepsat, rozebrat, uklidnit, zas se dát do kupy, nabrat energii.

Určitě. Teď toho máte hodně najednou. Je to pro vás nový způsob fungování. Časem si uděláte režim s tátou a bez. A bude ti OK

Jinak ani Ex ani současný se o těhotenské břicho nezajímali. Ani o věcí kolem dítěte. Prostě dokud jsem neporodila, bylo pro ně fit spíš fikce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.19 19:08
@Netopirek píše:
Určitě. Teď toho máte hodně najednou. Je to pro vás nový způsob fungování. Časem si uděláte režim s tátou a bez. A bude ti OKJinak ani Ex ani současný se o těhotenské břicho nezajímali. Ani o věcí kolem dítěte. Prostě dokud jsem neporodila, bylo pro ně fit spíš fikce. ;)

s tím břichem se nadělá. Normální chlap na buben ani neváže mašličky, ani nepusinkuje ani nemaluje ftipné obrázky.Ženy, nedělejte z toho obrproblém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.1.19 19:10
@Burj Chalifa píše:
s tím břichem se nadělá. Normální chlap na buben ani neváže mašličky, ani nepusinkuje ani nemaluje ftipné obrázky.Ženy, nedělejte z toho obrproblém.

To ty romanticke filmy,kde partner je jak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
15.1.19 19:28
@Burj Chalifa píše:

někdo to potřebuje , někdo ne ..každá jsme jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.1.19 19:34
@Burj Chalifa píše:

Hlavně si nedokážu představit jak mluví s břichem. :mrgreen: Já to taky nedělala, přišlo mi to divné. Mně teda celkově přijde, že se očekává od chlapa větší péče a pod. k těhotné. Ale zároveň se dodává, že těhotenství není nemoc a může se (skoro) vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.1.19 19:36
@Venetia píše:
někdo to potřebuje , někdo ne ..každá jsme jiná

A některej chlap na to je a některý ne. A nemělo by se to brát jako samozřejmost. A z chlapa udělat herodese, když kolem těhotné neskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.19 19:48
@Malike píše:
To ty romanticke filmy,kde partner je jak …

posr…tak rozněžnělý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.19 19:49
@Netopirek píše:
Hlavně si nedokážu představit jak mluví s břichem. :mrgreen: Já to taky nedělala, přišlo mi to divné. Mně teda celkově přijde, že se očekává od chlapa větší péče a pod. k těhotné. Ale zároveň se dodává, že těhotenství není nemoc a může se (skoro) vše :mrgreen:

pupek říká pupku "… ty vole, já šel na pivo, až bych brečel…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí