Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sázela hrasek na zahrade a rikam mu IV je 4, vid? a on mi rika ne AV a ja co? AV je rimsky 4,jo?? a on mi rika no jo, jako AV cesar.
a vcera mu rikam, no za mesic mam narozky. a pritel rika jak za mesic, skoro az za 3 a ja mu rikam, jakto, mam je v cervnu a on mi odpovi no vzdy jo to mas jeste celej kveten, duben a pak az je cerven ![]()
@market.s.87 Tak hlavně, že si to všechno umí tak pěkně obhájit.
![]()
Ahojky, tak už mám taky jednu hlášku. ![]()
Včera povídám příteli, že by jsme měli už něco udělat s tím klučičím jménem. A on na to „a nechceš počkat až co nám ukážou na tom sonaru?“ ![]()
Ale aby v tom nebyl sám tak já včera taky perlila. Přítel povídá, že mi koupil ten hočřík co jsem chtěla a já na to: „ale já chtěla magnesium“, co jsem plácla mi došlo až když mu začali cukat koutky. ![]()
Taky mame jednu vcerejsi prihodu. Povidam priteli, at zavola opravare na pracku, ze nefunguje. Za chvilku jde do technicke mistnosti, uz ani nevim pro co. Koukne na susicku a vola na me:" vzdyt pracka funguje"
Ten můj si spletl odsávačku do nosíku s odsávačkou na mlíko, a pořád nemohl pochopit, jak můžu z toho nosíku něco odsát, když bude mít malá ten nástavec přes celý obličejík ![]()
@Inuska.pv já na něj půl hodiny nechápavě koukala jako co furt zkoumá s tou odsávačkou, co jako nechápe, no pak z něj vylezlo tohle. Jediná věc, co ho kdy v souvislosti s malou zajímala ![]()
@Koblížek21 píše:
Ten můj si spletl odsávačku do nosíku s odsávačkou na mlíko, a pořád nemohl pochopit, jak můžu z toho nosíku něco odsát, když bude mít malá ten nástavec přes celý obličejík
fakt dobrý ![]()
Tak taky přidám, dnes jsem přišla za chlapem a říkám tak mám CS4 (35TT) tak snad půjde porod hladce když se tak hezky připravuji.
jde péct buchty.
Ani ne za hodinu ho slyším jak všem volá a říká, jo je otevřená na 4 a už rodí.
@Anonymní píše:
Tak taky přidám, dnes jsem přišla za chlapem a říkám tak mám CS4 (35TT) tak snad půjde porod hladce když se tak hezky připravuji.jde péct buchty.Ani ne za hodinu ho slyším jak všem volá a říká, jo je otevřená na 4 a už rodí.
@Anonymní píše:
Tak taky přidám, dnes jsem přišla za chlapem a říkám tak mám CS4 (35TT) tak snad půjde porod hladce když se tak hezky připravuji.jde péct buchty.Ani ne za hodinu ho slyším jak všem volá a říká, jo je otevřená na 4 a už rodí.
teda přiznávám se, že co znamená CS4 nevím a to jsem po porodu ![]()
Vyborne jsem se pobavila
Me utkvely v pameti dve hlasky.Kdyz jsme se bavili jetli chce byt u porodu- snazive jsem mu vysvetlovala doby porodni, jak to asi probiha atd.No a na druhy den z nej vypadlo:„Zlati, a nemohl bych byt az u doby poporodni?“Nakonec byl u me cely porod ![]()
A ve chvili, kdyz mi praskla voda, tak jsem ho vzbudila, on se oblikl, nic nerikal, automaticky vzal tasku do porodky a pak cestou se me zeptal, kam ze to vlastne jdeme
![]()
Ja vam taky napisu hlasku sveho manzela. Kdyz jsem rodila, tak me povzbuzoval, ze at jeste zatlacim, ze vidi hlavicku a mala ma na hlave sponecky s beruskou. No a pani doktorka dodala, ze ma jeste dva copanky.