Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zadarmo po ni nikdo nic nechce, ja ji chtel nabidnout 1500kc za snahu..ne neni mi to blbe, kdyz ji nebylo blbe, nam krast penize z penezenky, ukrast mi rasenku a hodinky co jsem dostala k vanocum, sberat detem sladkosti a snist jim to. Nikdy jim nic nekoupila za svoje penize.
Tak za 1500,– bych to asi nedělala ani v její situaci..mimochodem, to chceš svěřit děti takovému člověku? Chápu, že řasenku může omylem přibrat a dostat chuť na nějakou sladkost, výjimečně..ale krást peníze matce na mateřské, peníze pro její vnoučata..tak to už chce silný žaludek a ještě silnější takovému člověku děti svěřit..
@tera91 píše:
@zvidavajanca po me cestine ti muze byt vis coradsi sem hod svuj chytrej argument a nekomentuj co se tu po tobe nechce bye
Ja svoje řekla, chtěla jsem si přečíst i dalších názory, ale to tvoje je psané, tak že se to ani přečíst nedá…
@jdukolem bohužel ani maturita z čj, není záruka zvládnutí pravopisu…
@debra.morgan
Me kvality jsou uplne nekde jine nez gramatika!! Jednou znich je ta ze nedelam co vy
… myslim ze uz ste napsali svoje tak uz name nereagujte a venujte se tematu ![]()
Také babičkám platíme za hlídání vnoučat. Asi je jiná doba
Ale samozřejmě méně než slečně na hlídání.
@Takyjedna píše:
Je to divný, imho, kdyby to byla cizí paní, tak se můžete dohadovat o ceně za hlídání dětí. Ale nechat si platit za hlídání vnoučat, to se mi zdá divný. Až bude potřebovat nakoupit, uvařit, obstarat domácnost, až bude stará a nemocná, tak byste si to taky nechali zaplatit, ty služby? Jestli jo a máte to tak v rodině nastavený, a nepřijde vám to divný, tak neřeknu… To by si za chvíli mohly účtovat něco macešky za hlídání nevlastních dětí, u rodin, kde jsou rodičové rozvedení a s novýma rodinkama.
je hlídání vnoučat a hlídání vnoučat. To, co požaduje zakladatelka, je minimálně osmihodinová šichta po dobu půl měsíce, kdy dotyčná hlídačka přijde o svůj čas. To fakt není pomazlení se s vnukem na přiměřenou dobu, to je přebírání slušné části rodičovských povinností.
@tera91 píše:
@debra.morgan
Me kvality jsou uplne nekde jine nez gramatika!! Jednou znich je ta ze nedelam co vy![]()
… myslim ze uz ste napsali svoje tak uz name nereagujte a venujte se tematu
no, tak to je síla ![]()
@Anonymní píše:
No když ono je to tak že oba už asi 8 let nepracuje a bydlí zadarmo u tchána i jídlo má zadarmo(on je rád že není sám a někdo mu uklidí) a živila se tím že okrádala známý i rodinu včetně nás..taky jsme jediný kdo se s ní z rodiny pořád ještě baví a nevykašlal se na ní za to co kolikrát udělala. Dělám to jen kůli manželovi, že se s ní snažím být za dobře..
Tak ona to je taková špatná ženská, vlastně k ničemu a nikdo jí nemá rád. Ale na to, aby jste od ní něco potřebovali, na to je dobrá…tomu fakt nerozumím. Asi jsem z jiného světa.
@debra.morgan píše:
@jdukolem bohužel ani maturita z čj, není záruka zvládnutí pravopisu…
zde vidíme názornou ukázku.
(ne, pardon, neodolala jsem si nerýpnout, neberte si to prosím špatně a neurážejte se)
Ona nemá povinnost ti hlídat děti zdarma. A až ona bude nemohoucí, ty nemáš povinnost jí doma uklízet nebo nosit nákupy zdarma.
Tak aby výchovně působila půl měsíce na tvoje děti osoba, která dle tebe prokazatelně krade a je to příživník a nemakačenko, to jako dobrovolně svým dětem uděláš? Nebo je těch úhlů pohledu víc?
@tera91 píše:
@debra.morgan
Me kvality jsou uplne nekde jine nez gramatika!! Jednou znich je ta ze nedelam co vy![]()
… myslim ze uz ste napsali svoje tak uz name nereagujte a venujte se tematu
jo, jsi vyjímečná… to se pozná už podle té ikonky naležato
![]()
Klidně bych jí dala 2500 Kč, nepřijde mi to moc. Chůvy si berou tak 100-150 Kč na hodinu. Bohužel ne všechny prarodiče chtějí hlídat vnoučata.