NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.19 00:59

Ahoj,máte některá zkušenosti,ze všech 3 pokusech IVF pouze odběr? Žádné embryo?Dekuji

• Citovat
  • Upravit
596
18.2.19 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj,máte některá zkušenosti,ze všech 3 pokusech IVF pouze odběr? Žádné embryo?Dekuji
@Anonymní píše:

Ahoj já ze 2 pokusu vzdy jen jedno třídenní a jednou i s fragmenty.Na náměstí jsem měla 3 blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.2.19 10:35
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Ahoj já ze 2 pokusu vzdy jen jedno třídenní a jednou i s fragmenty.Na náměstí jsem měla 3 blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
18.2.19 13:42

Holky, spustilo se nově ucelené hodnocení center asistované reprodukce. I Vaše osobní zkušenosti mohou hodně pomoci dalším ženám na cestě k miminku. https://www.emimino.cz/…-reprodukce/ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
18.2.19 13:45

Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s klinikou NATALART Plzeň – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům.

Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 23:44
@Lussyy píše:
  • Citovat
  • Upravit
2776
22.2.19 10:43

Ahoj holky, mohly byste mi prosím poradit? Jak to chodí při OPU na klinice? To mě uspí na koze a pak až se proberu tak se sama přesunu na pokoj? a musím mít s sebou něco na převlečení? Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
22.2.19 11:26

@Margit. Tomanova ahojky :mavam: uspí te na koze a na pokoj tě odvedou už probranou,ale možná si to nebudeš pamatovat ;) do Natalu jsem sebou měla mít noční košili a přezůvky ;) přeju velkou urodicku a hodně embryjek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.2.19 11:38

@Margit. Tomanova jak píše @Lussyy :) Já třeba si pamatuju,jak jsem čekala na uspání,najednou jak kdyby mnou projelo hořko v puse a byla jsem tuhá. Pak jen paní S.,už je hotovo a zvedla jsem se,pomohli do prezuvek a vedli na pokoj,ale já snad si cestu nikdy nepamatovala,jen jsem se vždy děsně smála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.2.19 11:39

@Margit. Tomanova a kdy jdeš? A ještě teda na ty koze,co tě uspávají,tak tě připravujou,takže spodek dezinfikují,to studí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
22.2.19 11:56

@sonci82 @Lussyy holky děkuju za vaší zkušenost :-)
Já bych měla teď od neděle/pondělí začít stimulovat, takže potom na první OPU.
A na tom pokoji jste se potom dospaly? a řekli vám kolik je vajíček? a druhý den potom vědí kolik se jich oplodnilo?
Je to moje první IVF tak mám asi blbý otázky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.2.19 11:58

@Margit. Tomanova já si pamatuji po probuzení to, že jsem říkala „nech mě spat, ještě není rano“ nebo si to jen myslela a neřekla, to nevím…a pak najednou sedim na posteli. Moje první okno v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.2.19 12:01

@Margit. Tomanova mne se vůbec nechtělo spát, naopak po narkóze jsem byla vyspana na tři dny dopředu :) tak dobře jsem si snad nikdy neodpočinula :mrgreen: , než mi propustili domů, řekli počet odebraných vajíček a druhý den jsem tam volala a řekli kolik jich se oplodnilo a jak to s nimi vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
22.2.19 12:02

@Aniga takže tě asi taky probrali a vedli na pokoj? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.2.19 12:02

@Margit. Tomanova jen se ptej ;) na pokoj ti pak chodí měřit tlak a pak ti sestra řekne,po těch 2hodkach spaní,abys šla čekat do čekárny nebo si tě rovnou na pokoji dr.vyzvedne a vezme do ordinace,kde ti řekne,jak to proběhlo,kolik jich bylo atd. A druhý den ráno si zavoláš do laboratoře a oni ti řeknou,kolik se oplodnilo a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí