Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Necetla jsem vsechny prispevky, ale… kazdymu muze byt sumak, co mas doma za zvirata. Nas mmch na socialku hlasil taky nekdo z rodiny (ne kvuli psum). Prisly, videli, ze je dite ok, doma cisto, decko vesely a neresili. Jsou to normalni zensky, ktery moc dobre poznaj, kdyz je nekde problem, nebo kdyz si na tobe nekdo chladi zahu. Psy mame 4 a nijak se nad tim nepozastavili, spis naopak.
@tartaletka píše:
@hanka.br. Me uz dlouho zajima, jestli jsou tve deti stastne, kdyz furt sedis u netu a resis hovadiny
Jestli je tvůj život taková prázdnota, že tě zajímá štěstí naprosto cizích dětí naprosto cizího člověka, tak tě lituju a ráda tvou zvědavost ukojím. Moje děti jsou velmi šťastné. Stačí?
@adam75 píše:
V takhle malém bytě je tolik zvířat totální úlet a vůbec bych se nedivila, kdyby na tebe někdo tu sociálku poslal.
No a co s tim socialka udela? Zabavi psa, deti da do decaku?
to nema s praci socialky co delat. To je jako volat policajty protoze ti nesplachuje zachod.
@SarinkaSar1 píše:
@adam75No a co s tim socialka udela? Zabavi psa, deti da do decaku?to nema s praci socialky co delat. To je jako volat policajty protoze ti nesplachuje zachod.
Pokud tam děti žijí jako v ZOO, což v takhle malém bytě se 6 zvířaty ani jinak nejde tak samozřejmě zasáhne. Neumím si představit ten smrad a špínu. Zakladatelka píše, že je cimprlich na pořádek
kdyby opravdu byla, nedopustila by takovou situaci. Už jsem hodněkrát slyšela, jak je někdo citlivý na pořádek a když jsem k nim přišla domů, myslela jsem, že se otočím rovnou ve dveřích.
@adam75 píše:
Pokud tam děti žijí jako v ZOO, což v takhle malém bytě se 6 zvířaty ani jinak nejde tak samozřejmě zasáhne. Neumím si představit ten smrad a špínu.
To ze ma doma automaticky zvire neznamena smrad a spinu. A pokud nekdo napise anonym, ze nekdo ma doma hafo psu na socialku, tak to nikdo resit nebude, protoze to nema s cinnosti socialky co spolecnyho. Pokud tam ten chytrak teda nenapise ze je dite zanedbane.
@SarinkaSar1 jedno zvíře neznamená smrad a špínu, 6 zvířat v bytě 2+1 už nutně ano.
@adam75 píše:
@SarinkaSar1 jedno zvíře neznamená smrad a špínu, 6 zvířat v bytě 2+1 už nutně ano.
Přijď k nám na kafe a uvidíš.
@luloinka píše:
Ani náhodou. My jsme měli v baráku dvě kočky a dva psy, byli téměř trvale na zahradě, uklízelo se nonstop a stejně byl bordel furt, smrad teda ne, protože byli venku. Z hlediska smradu i chlupů jsou asi horší ty kočky. Moje bývalá kolegyně z práce, co měla dva psy, smrděla, jen co vlezla do dveří. Další kolegyně si bere občas psa do práce a prostě smrdí taky. Je to zvíře, nemůže za to.
A hlavně mi to připadá úplně uhozený, takový člověk podle mě není úplně psychicky v pořádku ![]()
@luloinka píše:
Ja? Ja to nepopiram ze to tak nutne musi byt ![]()
@adam75 Ne každý pes smrdí, nebo spíš některý míň, některý víc. Pejskaři to necítí, bo jsou na to zvyklí.
@arada ano, pejskaři to necítí a jsou na to zvyklí. To jsi řekla přesně. Ale vůbec to neznamená, že ti psi nesmrdí.
To je jako kdybys řekla, že cigára nesmrdí, protože kuřáci to necítí.
@arada píše:
@adam75 Ne každý pes smrdí, nebo spíš některý míň, některý víc. Pejskaři to necítí, bo jsou na to zvyklí.
Ja mam psa a cejtim, ze smrdi, tak ho vykoupu. Negeneralizuj.
@SarinkaSar1 píše:
@luloinkaJa? Ja to nepopiram ze to tak nutne musi byt
Ne, myslela jsem Adam75
omlouvám se jestli jsem to špatně zmínila
@Inaris píše:
@adam75Jsi vedle jak ta jedle. A s tou sociálkou si doslova vymýšlíš.
Zakladatelčiny děti budou daleko příjemnější lidé, než vystresované, vynervované děti vychované neurotickou matkou, která nesnese drobek na zemi a myslí si, že je king, když má naleštěno. O tom ten život fakt není. Ale třeba na to jednou přijdeš.
Pod to se podepisuji.
@Inaris já snesu drobek na zemi, ale ne smrad v malém bytě ze 6 zvířat jako v ZOO. Jak jsem psala, měli jsme dva psy a dvě kočky, ale v baráku. A stejně z toho byl bordel hroznej.