Názor na náš rozpočet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10629
20.9.23 16:33
@Anais Brno píše:
Prostorové vidění se opravdu naučit nedá…to mi věř

:D! Ale nechceš, nechceš ;)! Tobě to vlastně může být u pr.dele, když nemáš auto a neřídíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6166
20.9.23 16:36
@Bytsamsebou píše:
Všechno se dá naučit! Já řídit neuměla, bála se, na města jsem si netroufla vůbec… ale tím, že jezdím opravdu denně, troufnu si podle navigace všude, s prstem v nose. Parkovat jsem se musela učit, furt dokola, abych to měla úplně v ruce. Člověk se neustále zdokonaluje. Je to jak s během třeba. Ze začátku to nikomu nejde, po čase se zlepšuje a zlepšuje, až je pak pro něj půlmaraton úplně hračka :nevim:.

chápu no, já nemám kam jezdit a neměla jsem. Pracovala jsem v ulici co bydlím, dítě doma a když máš nějaký čas, tak jezdit bezmyšlenkovitě někam no. Teď třeba pracuji 26 minut metrem, ale autem přes jižní spojku to trvá stejně a mezi prací, domácností zas ten čas není na to si někam vyrazit. O volno jsem byla teď s praneteří, která bydlí o patro výš a s manželem v kině v pěšší vzdálenosti, chodím do fitka kousek a celkově vše i doktorři jsou vždy pár zastávek tramvají od domu, autem vím, že je to na prd kvůli parkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6166
20.9.23 16:37
@KKK85 píše:
3300 na osobu na jídlo… 100kč na den a neomezujete se? A co tedy jíte…???

To jsem teď byla pro večeři za 80 a snídaně 24,–, oběd těžko říct, když je z domova, ale myslím, že by vyšel na stovku určitě. A taky jsem měla banán, mandarinku a manu za 99,– Kč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.9.23 16:45
@Bytsamsebou píše:
:D! Ale nechceš, nechceš ;)! Tobě to vlastně může být u pr.dele, když nemáš auto a neřídíš ;)
Člověk který nemá binokulární vidění, nikdy ne.bude mít dobré prostorové vidění…
  • Citovat
  • Upravit
10629
20.9.23 16:48
@Anais Brno píše: Člověk který nemá binokulární vidění, nikdy ne.bude mít dobré prostorové vidění…
:lol: myslím, že jsi tak trochu Drama Queen ;). A samozřejmě ee, ono to nejde! 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
20.9.23 16:53
@KKK85 píše:

Mají třeba zahradu a zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.9.23 16:57
@Bytsamsebou píše: :lol: myslím, že jsi tak trochu Drama Queen ;). A samozřejmě ee, ono to nejde! 8)

To jako bys říkala ochrnutému, že když se bude snažit, tak začne chodit…si o tom něco najdi, než tu budeš říkat lidem, že se vymlouvaji…
http://edu.techmania.cz/…orove-videni
 https://cs.m.wikipedia.org/…C4%9Bn%C3%AD

• Citovat
  • Upravit
7253
20.9.23 17:20
@roba18 píše:
Mají třeba zahradu a zvířata.

A dotované obědy v práci… pak to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.9.23 17:29
@KKK85 píše:

Stačí mít dotované obědy v práci/ve škole/školce.

• Citovat
  • Upravit
7253
20.9.23 17:50
@Pitaya1 píše:
Stačí mít dotované obědy v práci/ve škole/školce.

Noo ale pak se nemůže divit že někdo dá ve třech za jídlo 17… bez těch dotovaných obědu… ač myslím že dva dospělí a jedno 1-3leté dítě by stačílo tak 13-14 na jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10629
20.9.23 17:52
@Anais Brno píše:
To jako bys říkala ochrnutému, že když se bude snažit, tak začne chodit…si o tom něco najdi, než tu budeš říkat lidem, že se vymlouvaji…
http://edu.techmania.cz/…orove-videni
https://cs.m.wikipedia.org/…C4%9Bn%C3%AD

Mám známou, co má jen jedno oko. Taky měla takové kecy, než si udělala řidičák 8). Jak to nejde a přes to vlak nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.9.23 17:54
@KKK85 píše:
Noo ale pak se nemůže divit že někdo dá ve třech za jídlo 17… bez těch dotovaných obědu… ač myslím že dva dospělí a jedno 1-3leté dítě by stačílo tak 13-14 na jídlo

Tak ale dotované jídlo mají děti ve všech státních školách/školkách. Takže největší roli hraje to, kolik jídla a odkud sní dospělí

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
20.9.23 18:04
@Bytsamsebou píše:
Mám známou, co má jen jedno oko. Taky měla takové kecy, než si udělala řidičák 8). Jak to nejde a přes to vlak nejede…

Zalep si jedno oko, tak aspoň na týden a sem napiš…

• Citovat
  • Upravit
3790
20.9.23 18:17
@roba18 píše:
Prosimtě z absence auta si nic nedělej. Máme jen jedno a lidi v okolí na nás koukají skrz prsty, že máme jen jedno auto. :lol: v Praze se dá krásně fungovat bez auta. Jasný třeba na pohotovost je lepší jet autem, ale nejezdí se tam denně a také stále existuje taxi.

My bydlíme v Praze, chatu nemáme, příbuzné na venkově také ne, tak auto nepotřebujeme a nemáme ho. V Praze, pokud auto někdo nepotřebuje pro práci, třeba nějaký řemeslník, že dojíždí za zákazníky, auto nepotřebuješ. Zvlášť, když bydlíš blízko stanice metra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.9.23 21:34

Mám sestřenici, která má jedno oko skleněné. Řidičák si udělala. A jezdí furt. Řidičák dělala později. Až snad před třicítkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný