Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anais Brno píše:
Prostorové vidění se opravdu naučit nedá…to mi věř
Dá
! Ale nechceš, nechceš
! Tobě to vlastně může být u pr.dele, když nemáš auto a neřídíš ![]()
@Bytsamsebou píše:
Všechno se dá naučit! Já řídit neuměla, bála se, na města jsem si netroufla vůbec… ale tím, že jezdím opravdu denně, troufnu si podle navigace všude, s prstem v nose. Parkovat jsem se musela učit, furt dokola, abych to měla úplně v ruce. Člověk se neustále zdokonaluje. Je to jak s během třeba. Ze začátku to nikomu nejde, po čase se zlepšuje a zlepšuje, až je pak pro něj půlmaraton úplně hračka.
chápu no, já nemám kam jezdit a neměla jsem. Pracovala jsem v ulici co bydlím, dítě doma a když máš nějaký čas, tak jezdit bezmyšlenkovitě někam no. Teď třeba pracuji 26 minut metrem, ale autem přes jižní spojku to trvá stejně a mezi prací, domácností zas ten čas není na to si někam vyrazit. O volno jsem byla teď s praneteří, která bydlí o patro výš a s manželem v kině v pěšší vzdálenosti, chodím do fitka kousek a celkově vše i doktorři jsou vždy pár zastávek tramvají od domu, autem vím, že je to na prd kvůli parkování.
@KKK85 píše:
3300 na osobu na jídlo… 100kč na den a neomezujete se? A co tedy jíte…???
To jsem teď byla pro večeři za 80 a snídaně 24,–, oběd těžko říct, když je z domova, ale myslím, že by vyšel na stovku určitě. A taky jsem měla banán, mandarinku a manu za 99,– Kč ![]()
@Bytsamsebou píše:Člověk který nemá binokulární vidění, nikdy ne.bude mít dobré prostorové vidění…
Dá! Ale nechceš, nechceš
! Tobě to vlastně může být u pr.dele, když nemáš auto a neřídíš
@Anais Brno píše: Člověk který nemá binokulární vidění, nikdy ne.bude mít dobré prostorové vidění…
@KKK85 píše:
Mají třeba zahradu a zvířata.
@Bytsamsebou píše:myslím, že jsi tak trochu Drama Queen
. A samozřejmě ee, ono to nejde!
To jako bys říkala ochrnutému, že když se bude snažit, tak začne chodit…si o tom něco najdi, než tu budeš říkat lidem, že se vymlouvaji…
http://edu.techmania.cz/…orove-videni
https://cs.m.wikipedia.org/…C4%9Bn%C3%AD
@roba18 píše:
Mají třeba zahradu a zvířata.
A dotované obědy v práci… pak to jde…
@KKK85 píše:
Stačí mít dotované obědy v práci/ve škole/školce.
@Pitaya1 píše:
Stačí mít dotované obědy v práci/ve škole/školce.
Noo ale pak se nemůže divit že někdo dá ve třech za jídlo 17… bez těch dotovaných obědu… ač myslím že dva dospělí a jedno 1-3leté dítě by stačílo tak 13-14 na jídlo
@Anais Brno píše:
To jako bys říkala ochrnutému, že když se bude snažit, tak začne chodit…si o tom něco najdi, než tu budeš říkat lidem, že se vymlouvaji…
http://edu.techmania.cz/…orove-videni
https://cs.m.wikipedia.org/…C4%9Bn%C3%AD
Mám známou, co má jen jedno oko. Taky měla takové kecy, než si udělala řidičák
. Jak to nejde a přes to vlak nejede…
@KKK85 píše:
Noo ale pak se nemůže divit že někdo dá ve třech za jídlo 17… bez těch dotovaných obědu… ač myslím že dva dospělí a jedno 1-3leté dítě by stačílo tak 13-14 na jídlo
Tak ale dotované jídlo mají děti ve všech státních školách/školkách. Takže největší roli hraje to, kolik jídla a odkud sní dospělí
@Bytsamsebou píše:
Mám známou, co má jen jedno oko. Taky měla takové kecy, než si udělala řidičák. Jak to nejde a přes to vlak nejede…
Zalep si jedno oko, tak aspoň na týden a sem napiš…
@roba18 píše:
Prosimtě z absence auta si nic nedělej. Máme jen jedno a lidi v okolí na nás koukají skrz prsty, že máme jen jedno auto.v Praze se dá krásně fungovat bez auta. Jasný třeba na pohotovost je lepší jet autem, ale nejezdí se tam denně a také stále existuje taxi.
My bydlíme v Praze, chatu nemáme, příbuzné na venkově také ne, tak auto nepotřebujeme a nemáme ho. V Praze, pokud auto někdo nepotřebuje pro práci, třeba nějaký řemeslník, že dojíždí za zákazníky, auto nepotřebuješ. Zvlášť, když bydlíš blízko stanice metra.
Mám sestřenici, která má jedno oko skleněné. Řidičák si udělala. A jezdí furt. Řidičák dělala později. Až snad před třicítkou.