Nazývá ji stejně jako mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
3.4.21 04:13

My zeny (neříkám ze všechny) to vnímáme jinak. Dávno, dávno mi přítel říkal,,pipinko” jednoho krásného dne mi ukazoval praní z práce podepsaný: tvoje pipinky. Na chvilku jsem nafoukla papulu, ze nejsem ta jediná pipinka, ale já jsem ta pipinka co má doma😉. Zbytečně se nehádejte nebuďte smutná🌹.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
3.4.21 04:22

Ano, hysterčíš.
Já říkám všem, ženám i mužům, se kterými mám přátelský vztah Zlato. Nikdo si ještě nestěžoval, aspoň se nepřeřeknu.
Stokrát horší by bylo, kdyby ti v intimní chvíli řekl Markétko, když se jmenuješ Eliška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.4.21 04:35
@ropucha 02 píše:
Ano, hysterčíš.
Já říkám všem, ženám i mužům, se kterými mám přátelský vztah Zlato. Nikdo si ještě nestěžoval, aspoň se nepřeřeknu.
Stokrát horší by bylo, kdyby ti v intimní chvíli řekl Markétko, když se jmenuješ Eliška :mrgreen:
Šmankote, vy naděláte :roll:. Tuhle mi Ontar v intimní chvilce řekl Jardo a stěžuju si snad na něj? Popotahuju ho tu za ten drobný komunikační šum a omyl?

Příspěvek upraven 03.04.21 v 04:47

• Citovat
  • Upravit
3796
3.4.21 04:46
@ontarova.stara píše: Šmankote, vy naděláte :roll:. Tuhle mi Ontar v intimní chvilce řekl Jardo a stěžuju si snad na něj?

Lepší Jardo, než ty stará krávo ( to se údajně stalo mé kolegyni).
Ale co po oslovení, co růží zvou, zváno jinak, vonělo by stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
3.4.21 06:29

Řešíš kraviny s hysterčíš, ale stejne to neuznáš, tsk nevím proč pak zakládat diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
3.4.21 07:08

Myslím, že až se napřesrok budou udělovat ceny za neodůvodněné hádky ve vztahu, tak v kategorii zbytečného vyrypování v údobí bez PMS zajisté obsadíš jednu z čelných příček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
3.4.21 07:20

Jsi praštěná hysterka a řešíš kraviny. Až Tě nechá, víš proč. Na jeho místě bych zdrhla v okamžiku kdy by ses přede mnou kvůli takový volovině rozeřvala :roll: :roll: :roll:
S takovýmto materiálem se nedá notmálně žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.4.21 07:25

Ten s tebou dlouho nevydrží. Ty asi takto brečíš preventivně dost často co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.4.21 07:27
@Anonymní píše:
@janikema90: Tak říkám, asi záleží na tom, jak to má člověk zažitý. Mě by to třeba absolutně nenapadlo takhle nazvat někoho jinýho. Nemluvě před svým přítelem. A povyk… když mě něco zabolí, řeším to, aby k tomu nemuselo docházet opakovaně.

Jak to řešíš? Stejně jako můj 2 letý syn a nikoliv jako dospěla ženská. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
3.4.21 07:30

Podle názvu jsem čekal, že se bude jednat o jedno specificky krajové univerzální oslovení „pi*o“, a ono ne :think: :D

• Citovat
  • Upravit
14007
3.4.21 07:49

Moc to hrotis, jestli se nenaucis házet věci za hlavu, budeš brzy řešit spíš nového chlapa. 8)
Kdyby to bylo ojedinělé, tak bych od něj čekala něco jako „Ok, vůbec by mě nenapadlo, že to budeš řešit, ale tak já na to zkusím myslet a už tak jiným říkat nebudu“, ale z tvého textu vyplývá, že to bude děláš často, nebo se o podobných blbostech často dohadujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.4.21 07:54
@Anonymní píše:
@Banane18: Já tomu i věřím, ale nelíbí se mi, že on to vidí jako normální věc, která by podle něj měla být normální pro všechny. Reagoval tak, že absolutně nechápe, co mi na tom může vadit. Říkám, co to bude příště, udělá něco, co mě položí, protože to bude dle něj v pořádku? :? [/citace

Ani ja nechapu, co blaznis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31439
3.4.21 07:57

Na me „draha“ pusobi dost ironicky nebo jako kdyby me chtel nekdo umlcet. Taky jsem ve vypjate situace rekla jednomu kamosovi milacku (byla jsem s nim ve dvojici pri nejake hre o vitezstvi), nejvic to vadilo tomu kamosovi :mrgreen:. Ze prej neni zadnej milacek. No, podle me delas z komara velblouda a omluvit by ses mela spis Ty :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
3.4.21 08:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky!

Mám na vás dotaz. Přihodila se mi taková (pro mě) nemilá situace. Byli jsme s přítelem u bratra a jeho přítelkyně, hráli jsme Dostihy a sázky, tuším že v tu chvíli jsme ještě neměli nikdo moc upito a jestli, tak opravdu málo. Při hře mi přítel několikrát řekl “drahá”. Pak byla na řade bráchovo přítelkyně a můj přítel na ni pronesl něco ve stylu,,Jsi na řadě drahá.”. Tak jsem se na něj podívala a říkám,,Drahá jo?”. V tu chvíli mě to nevyčíslitelně zabolelo, i když jsem si řekla, že když už měl upito, tak se mohl splést a nechtěl to říct. Bylo mi z toho celý večer pochmurně, tak jsem se ho zeptala, jestli mu to přijde normální, někoho, koho ve své podstatě ani moc nezná, nazývat “drahou”. A on že ano… Že v tom nevidí nic špatnýho, že to bylo myšleno S NADSÁZKOU, a že zase řeším blbosti. Řekla jsem mu, že mě to v tu chvíli zabolelo, mám prostě zažitý, že drahý/á se říká jen své drahé polovičce. Začal do mě hustit, že nejsem normální, že bych na to měla reagovat jako ostatní, a jedinýmu komu to vadilo jsem byla já. Nečekaně že jo, když jsem jeho přítelkyně :D Pustila jsem se do něj, že tohle dle mýho ženským vadí (soudím podle zkušeností kamarádek) a jak ji bude oslovovat příště. Brečela jsem, že mě to dost zamrzelo a že jsem čekala omluvu. Na to mi odpověděl, že se nemá absolutně za co omlouvat a že mu to přijde naprosto v pořádku. Bojím se, aby jednou nepřišlo něco horšího a on s tím byl v pořádku.

A tak píšu sem. Zajímal by mě váš názor. Jak byste reagovaly vy? :think:

Nereagovala bych na to vůbec, nevidím důvod. Zbytečně to moc hrotíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.4.21 08:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky!Byli jsme s přítelem u bratra a jeho přítelkyně, hráli jsme Dostihy a sázky…

Zeptám se tedy na rovinu: kdo vyhrál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria