Nazývá ji stejně jako mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
3.4.21 08:18

Chudak chlap :roll: rozejdi se s nim, at ma sanci najit si nekoho normalniho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
3.4.21 08:20

Seš hysterka, ale klidně pokračuj a za chvili to bude ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
3.4.21 08:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky!

Mám na vás dotaz. Přihodila se mi taková (pro mě) nemilá situace. Byli jsme s přítelem u bratra a jeho přítelkyně, hráli jsme Dostihy a sázky, tuším že v tu chvíli jsme ještě neměli nikdo moc upito a jestli, tak opravdu málo. Při hře mi přítel několikrát řekl “drahá”. Pak byla na řade bráchovo přítelkyně a můj přítel na ni pronesl něco ve stylu,,Jsi na řadě drahá.”. Tak jsem se na něj podívala a říkám,,Drahá jo?”. V tu chvíli mě to nevyčíslitelně zabolelo, i když jsem si řekla, že když už měl upito, tak se mohl splést a nechtěl to říct. Bylo mi z toho celý večer pochmurně, tak jsem se ho zeptala, jestli mu to přijde normální, někoho, koho ve své podstatě ani moc nezná, nazývat “drahou”. A on že ano… Že v tom nevidí nic špatnýho, že to bylo myšleno S NADSÁZKOU, a že zase řeším blbosti. Řekla jsem mu, že mě to v tu chvíli zabolelo, mám prostě zažitý, že drahý/á se říká jen své drahé polovičce. Začal do mě hustit, že nejsem normální, že bych na to měla reagovat jako ostatní, a jedinýmu komu to vadilo jsem byla já. Nečekaně že jo, když jsem jeho přítelkyně :D Pustila jsem se do něj, že tohle dle mýho ženským vadí (soudím podle zkušeností kamarádek) a jak ji bude oslovovat příště. Brečela jsem, že mě to dost zamrzelo a že jsem čekala omluvu. Na to mi odpověděl, že se nemá absolutně za co omlouvat a že mu to přijde naprosto v pořádku. Bojím se, aby jednou nepřišlo něco horšího a on s tím byl v pořádku.

A tak píšu sem. Zajímal by mě váš názor. Jak byste reagovaly vy? :think:

Nemáš PMS? :think: jako mohlo tě to zarazit, ale plačící scény za to, že mu ujelo drahá??? Klidně to mohla být zkrácená verze - jsi na řadě budoucí drahá švagrová… On si příště bude možná dávat pozor, ale ne kvůli tomu, že se to nehodí, ale abys ty z toho nedělala obrproblem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
3.4.21 08:27

Nejsi ex myho bratra?

Muj muz mi obcas rekne omylem mami (ted to vymlouva, ze uz dite mam) a kamaradovi bejby. Mu priste udelam scenu, ze bude horce litovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.4.21 08:46

Mas pravo citit se jak se citis. Ale misto jebani pritele bych zapracovala na sobe. Asi bych se v sobe snazila vyresit, proc ti to vadi, nez diktovat jemu, co delat.

Hlavne draha, brouku atd jsou fakt normalne pouzivane osloveni, kor pri hre nebo kdyz mas upito.

• Citovat
  • Upravit
2778
3.4.21 08:47
@Anonymní píše:
Vím, že to občas přeháním, samozřejmě kdyby tohle bylo ojedinělé, že jeho názor je svatý a můj je stupidní, asi bych na to taky koukala jinak. A to je právě ono, chybí mi ten respekt. Vadí mi to, spíš bolí - omlouvám se, budu si na to dávat pozor/nebudu to dělat.

Chápu, ten konflikt byl zbytečný, o nic nešlo, ale normální reakce partnera je: „Promiň, nenapadlo mě, že ti to může vadit, nechtěl jsem ti ublížit, nic jsem tím nemyslel“ a ne, „jsi hysterka a ze všeho děláš problém“.
Jestli je to jeho povahový rys, tak teda hodně štěstí, moc pěkný život tě s ním nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.4.21 08:55

Nevim co se slejzáte, mate sedet na pr.deli doma!! Je lockdown a ja chci aby už konečně byl klid. Lidi jako ty to nekonečně prodlužujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.4.21 08:59

Ano bojíš se oprvněně že přijde něco horšího. Ještě se takto párkrát projev a přijde rozchod.

• Citovat
  • Upravit
15332
3.4.21 08:59
@yvana píše:
My zeny (neříkám ze všechny) to vnímáme jinak. Dávno, dávno mi přítel říkal,,pipinko” jednoho krásného dne mi ukazoval praní z práce podepsaný: tvoje pipinky. Na chvilku jsem nafoukla papulu, ze nejsem ta jediná pipinka, ale já jsem ta pipinka co má doma😉. Zbytečně se nehádejte nebuďte smutná🌹.
8o :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.4.21 09:00

@Královna Kosmíru Pravda. A zakladatelko přestaň řešit kraviny nebo to brzy bude expřítel. I když mám známou, která zahýbá manželovi a rozrušilo ji, že manžel svým kolegyním říká berušky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
3.4.21 09:00
@Anonymní píše:
@janikema90: Tak říkám, asi záleží na tom, jak to má člověk zažitý. Mě by to třeba absolutně nenapadlo takhle nazvat někoho jinýho. Nemluvě před svým přítelem. A povyk… když mě něco zabolí, řeším to, aby k tomu nemuselo docházet opakovaně.

No tak jste si to vysvětlili, tak se chlapovi omluv a začni pracovat na svém sebevědomí.
Tvoje reakce byla neadekvátní, omluvilo by Tě pouze to, kdybys i Ty byla opilá, protože tahle scénka byla opravdu zbytečná. Chlap aby se za chvíli bál promluvit, abys mu neudělala další scénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.4.21 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky!

Mám na vás dotaz. Přihodila se mi taková (pro mě) nemilá situace. Byli jsme s přítelem u bratra a jeho přítelkyně, hráli jsme Dostihy a sázky, tuším že v tu chvíli jsme ještě neměli nikdo moc upito a jestli, tak opravdu málo. Při hře mi přítel několikrát řekl “drahá”. Pak byla na řade bráchovo přítelkyně a můj přítel na ni pronesl něco ve stylu,,Jsi na řadě drahá.”. Tak jsem se na něj podívala a říkám,,Drahá jo?”. V tu chvíli mě to nevyčíslitelně zabolelo, i když jsem si řekla, že když už měl upito, tak se mohl splést a nechtěl to říct. Bylo mi z toho celý večer pochmurně, tak jsem se ho zeptala, jestli mu to přijde normální, někoho, koho ve své podstatě ani moc nezná, nazývat “drahou”. A on že ano… Že v tom nevidí nic špatnýho, že to bylo myšleno S NADSÁZKOU, a že zase řeším blbosti. Řekla jsem mu, že mě to v tu chvíli zabolelo, mám prostě zažitý, že drahý/á se říká jen své drahé polovičce. Začal do mě hustit, že nejsem normální, že bych na to měla reagovat jako ostatní, a jedinýmu komu to vadilo jsem byla já. Nečekaně že jo, když jsem jeho přítelkyně :D Pustila jsem se do něj, že tohle dle mýho ženským vadí (soudím podle zkušeností kamarádek) a jak ji bude oslovovat příště. Brečela jsem, že mě to dost zamrzelo a že jsem čekala omluvu. Na to mi odpověděl, že se nemá absolutně za co omlouvat a že mu to přijde naprosto v pořádku. Bojím se, aby jednou nepřišlo něco horšího a on s tím byl v pořádku.

Snad z toho vyrostes, no.
Pokud jsi mlada, mas jeste sanci.
Bud trochu holka na pohodu. To cos predvedla je na ranu - ale tim myslim opravdu tve chovani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.4.21 09:11
@safina píše:
Chápu, ten konflikt byl zbytečný, o nic nešlo, ale normální reakce partnera je: „Promiň, nenapadlo mě, že ti to může vadit, nechtěl jsem ti ublížit, nic jsem tím nemyslel“ a ne, „jsi hysterka a ze všeho děláš problém“.
Jestli je to jeho povahový rys, tak teda hodně štěstí, moc pěkný život tě s ním nečeká.

A pokud takove sceny dela casto a kvuli blbostem?
Navic chlapovi. Snad vime jaci chlapi jsou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
3.4.21 09:18
@Královna Kosmíru píše:
8o :poblion:

Co máš proti pipinkám? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
3.4.21 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky!

1. Oslovení „drahá, drahý“ mi přijde naprosto stupidní, až ironické, nepřála bych si být takto oslovována od nikoho.

2. Nechápu, jak si někdo při hře „Dostihy a sázky“ stihne všimnout, jak někdo někoho oslovuje, já jsem byla vždycky tak zabraná do toho, kdo bude mít nejlepší koně, stáj, trenéry, že oslovení šlo naprosto mimo…

Pochopila bych třeba i drobné násilí nebo i vyhrožování rozchodem, pokud by se přítel pokusil nějakým podvodem ve hře dostat k Napoli anebo by trval na tom, že mu prodáš nějakého významného koně chybějícího do jeho stáje, aby Tě pak mohl ožebračit anebo by chtěl vyměnit svoji Gavoru za Tvého Narciuse, ale proč řešit toto? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí