Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taky jedna píše:
A pokud takove sceny dela casto a kvuli blbostem?
Navic chlapovi. Snad vime jaci chlapi jsou, ne?
No tak jasně, nebyly jsme u toho. Já si podle popisu představila hysterickýho chlapa, co po ní řve kvůli blbosti a asi ne poprvé. To vám přijde v pořádku, že kdykoli žena projeví nějakou svou slabost, aby dostala vynadáno? Aby byl její názor na věc popírán a označen za nedůležitý nebo za blbost? Co až bude mít skutečný problém?
Já nesnáším agresi a do partnerství to vůbec nepatří. A ano, s agresivním chlapem pěkný život není.
@free333 ![]()
Dostihy a sázky s dětmi už dva roky odmítám hrát a totálně to bojkotuju, ještě nikdy jsme nedohráli do konce, bo já po hodině odcházím.
S partou hráváme naštěstí jiné hry, když už teda.
Takže já bych udělala plačtivou svému už když by někdo na návštěvě vytáhl tu krabici a v případě, že by se partner pustil do hry, tak se s ním okamžitě rozcházím ![]()
Já si říkám „drahá, drahý“ s kamarádem, a občas tak říkám mému muži. Jistě by nedělal takovou kovbojku, kdyby slyšel, že i někomu z kamarádů říkám stejně.
Já podle názvu diskuze čekala, že se při tý hře k ní otočil se slovy „jsi na řadě, lásko moje milovaná“… ![]()
Nedělej z toho takové vlny. Nestojí to za to. Asi spolu nejste dlouho a jsi hodně mladá, že? hoď se do klidu ![]()
Teda zakladatelko, ty jsi ukazkova hysterka. Udelat scenu kvuli takove picovine. Jeste chvili takhle pokracuj a budes ex. A pritel se ti fakt nema za co omlouvat. Bud dospej nebo zapracuj na svem sebevedomi.
![]()
@bigl píše:
Co máš proti pipinkám?
Strašný.. co to asi o dotyčném vypovídá. ![]()
Drahá, resis kraviny
..
A ani s timhle mym osloveni si nic nespojuj
.
Fakt zakladatelko pritel nic hrozneho neudelal ![]()
@safina píše:
No tak jasně, nebyly jsme u toho. Já si podle popisu představila hysterickýho chlapa, co po ní řve kvůli blbosti a asi ne poprvé. To vám přijde v pořádku, že kdykoli žena projeví nějakou svou slabost, aby dostala vynadáno? Aby byl její názor na věc popírán a označen za nedůležitý nebo za blbost? Co až bude mít skutečný problém?
Já nesnáším agresi a do partnerství to vůbec nepatří. A ano, s agresivním chlapem pěkný život není.
Asi si to kazda predstavujem podle svych zkusenosti. Po mne jeste zadny chlap nerval, proto jsem to nevidela ani v popsanem zazitku. Ja naopak videla uknouranou urazlivou slepicku, hrotici blbosti. Mozna sebe pred dvacetipeti lety
jak jsem psala. Jeste je tam sance dozrat. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nevim co se slejzáte, mate sedet na pr.deli doma!! Je lockdown a ja chci aby už konečně byl klid. Lidi jako ty to nekonečně prodlužujou.
Minimalne bude mit jistotu, ze bude rikat “draha” jenom ji ![]()
Já když si vzpomenu jak sme se za mých mladších let u dostihů oslovovali tak to by zakladatelka asi nerozchodila ![]()
@free333 píše:
1. Oslovení „drahá, drahý“ mi přijde naprosto stupidní, až ironické, nepřála bych si být takto oslovována od nikoho.2. Nechápu, jak si někdo při hře „Dostihy a sázky“ stihne všimnout, jak někdo někoho oslovuje, já jsem byla vždycky tak zabraná do toho, kdo bude mít nejlepší koně, stáj, trenéry, že oslovení šlo naprosto mimo…
Pochopila bych třeba i drobné násilí nebo i vyhrožování rozchodem, pokud by se přítel pokusil nějakým podvodem ve hře dostat k Napoli anebo by trval na tom, že mu prodáš nějakého významného koně chybějícího do jeho stáje, aby Tě pak mohl ožebračit anebo by chtěl vyměnit svoji Gavoru za Tvého Narciuse, ale proč řešit toto?
Ja bych neprezila, kdyby ty krasotine od kamarada prodal žlutyho kone pod cenou a se mnou smlouval
to se stalo me a to mel dusno dva dny a bez sexu tejden ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Ja bych neprezila, kdyby ty krasotine od kamarada prodal žlutyho kone pod cenou a se mnou smlouvalto se stalo me a to mel dusno dva dny a bez sexu tejden
Aj, to by mozna dostal i krabici po hlave ![]()
Oslovení „drahá“ mi přijde otřesné a ironické zároveň. Teď fakt nevím, jestli bych nebyla spíš naštvaná, že mě tak partner tituluje
A ještě před lidmi
@safina píše:
Ano, muzi maji zpravidla dojem, ze zeniny nazory a potreby jsou blbost
jen kdyz je totalne zabouchlej a ceka na velke poprve, tak je ochoten s plnou pozornosti a respektem rici: ‚zkusim se nad tim zamyslet‘ ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nevim co se slejzáte, mate sedet na pr.deli doma!! Je lockdown a ja chci aby už konečně byl klid. Lidi jako ty to nekonečně prodlužujou.
Lockdown a nošení hadrů na hubě vše jenom zhoršuje a prodlužuje! Už by to měli konečně pochopit i Covid oslové!!!