Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Hlupák jako ty by měl jít vylejvat bažanty na covid jednotku a obvolávat příbuzné aby se šli rozloučit.
No právě kvůli vám kovid vyšilovačům a vaším sebemrskačským nesmyslům, jsme v tomto stavu…kdyby lidi posilovali přirozenou imunitu, tak o žádném Covidu dávno nevíme, byla by to běžná chřipka!!! A se starouškama 80+ se lidé loučili i před Covidem a stejně tak občas zemřel mladý…místo Covid jančení ve sklepě ve skafandru doporučuji exkurz na hřbitov a pročítat si náhrobky, kdy, kdo umřel…lidi nezačali umírat, až s kovidem, jak se nás snaží přesvědčit koronapoblázněnci, ale i před tím!!!
@PaníKadrnožková píše:
On neprovokuje, on to mysli važnejdu to bonznout ontarce, at mu odebere pitralon
Neboj, prave jsem posledni kapku spotrebovala do naseho tradicniho sobotniho predobedoveho cocktailu. S trochou malinovky, dolito rezanymi Krusovicemi a vkusne ozdobeno nakladanou okurkou a destnickem je to mana nebeska.
@gronan píše:
No právě kvůli vám kovid vyšilovačům a vaším sebemrskačským nesmyslům, jsme v tomto stavu…kdyby lidi posilovali přirozenou imunitu, tak o žádném Covidu dávno nevíme, byla by to běžná chřipka!!! A se starouškama 80+ se lidé loučili i před Covidem a stejně tak občas zemřel mladý…místo Covid jančení ve sklepě ve skafandru doporučuji exkurz na hřbitov a pročítat si náhrobky, kdy, kdo umřel…lidi nezačali umírat, až s kovidem, jak se nás snaží přesvědčit koronapoblázněnci, ale i před tím!!!
Halt kazdy nema tak tuhy korinek, drahy. Hrobnik uz ti od jara trikrat bral miru a ty se porad drzis…
A vubec, nerozciluj se, prdne ti cevka, budes tahat nohu a co ja pak?
@ontarova.stara píše:
Halt kazdy nema tak tuhy korinek, drahy. Hrobnik uz ti od jara trikrat bral miru a ty se porad drzis…
A vubec, nerozciluj se, prdne ti cevka, budes tahat nohu a co ja pak?
Teď jsem si prdnul i bez cévky a tříleťák otvírá okno a je zima…
@gronan píše:
Ta dneska píše, vid ![]()
Jo, tvou zenu ti kazdy zavidi ![]()
@ontarova.stara píše:
Neboj, prave jsem posledni kapku spotrebovala do naseho tradicniho sobotniho predobedoveho cocktailu. S trochou malinovky, dolito rezanymi Krusovicemi a vkusne ozdobeno nakladanou okurkou a destnickem je to mana nebeska.
Ty mu dopravaš, zlaticko. Je videt, ze jsi spravedliva, za poctivou praci slusna odmena ![]()
@_.Emilyyy: Psala jsem, že jsem se asi nevyjádřila úplně správně a hlavně neúplně. To se omlouvám, ale uznávám, byla to zbytečně přehnaná reakce. Bez alkoholu už to člověk vidí trošku střízlivěji.
Každopádně i tak je to i v jiných situacích, snažím se, aby byl šťastný, tak nedělám věci, který mu vadí (nic zásadního), a čekala bych to samé od něj. ![]()
Příspěvek upraven 03.04.21 v 11:55
@gronan píše:
Tak kdyby si děcko chtělo začít hrát na Supermana, tak mu to zakaž…
Né že budeš čumět do mobilu na E-mimi a děcko zatím vypadne z okna… ![]()
@gronan píše:
My mame batole/vnoucka
? Asi musim obcas udelat mezi temi koktejly i prestavku
.
@gronan píše:
Tvl. Ja ja sportuju tak, že ty bys zdrhat nestačil jakejch bych ti jich naložila. A covid mi sebral zdraví. Nakazila mě stejně sobecká zlá popíračka jako ty, nejen, že zkurvila Vanoce celé moji rodině, ale jeste dnes to cítím na plicích a srdci!! Jsem očkovaný zdravotník, tak si nech pindy do diskuzí s alternativní medicínou, nebo dam vědět Ontarce a zkrátí ti řetěz.
@Parninas píše:
Však jasně, já vím. Ontar, Ratno, Ovichus, dál už ani nevím.Mě jen umí pobavit, když tu o rozvodech mudruje xkrát rozvedený chlap.
Tak ale to je logicke. Ted, kdyz nasel konecne tu pravou, tak dochazi k prepisovani minulosti, no. A co my nazyvame zoufalym motanim, on ma, plemenik, dojem, ze se nevybouril.
Ja jsem rada, ze zakotvil tajdle u Miriam, vona mu spadla doslova z nebe
![]()
Děcka, nenechte me na svatky se rozneznit ![]()
@Anonymní píše:
Ráda bych odepsala všem, ale to bych nedělala nic jinýho. Koukám, že mě tu pravděpodobně chápe jen “Safina”. Budu se snažit odepsat na vše, co si vzpomenu že v diskuzi bylo. Určitě nebrečím kvůli každý hlouposti. V téhle situaci je to spíš zapříčiněný tím, že je to mezi námi poslední dobou jako na houpačce (nedělejte si své závěry, má to svoje opodstatnění.) V podnapilém stavu jsem byla, takže jsem to samozřejmě s vážností “problému” přepískla. Nemám problém uznat chybu. Možná jsem se nevyjádřila úplně přesně. Vadí mi, že když k něčemu takovýmu dojde, neumí přijmout to, že by mi mohlo něco vadit, zavrhuje to. A to se nejedná vždy o takové malichernosti. Každý má na určité věci jiný pohled, mně jde o to pochopení. Říct, dobře, nelíbí se Ti to, pokusím se to nedělat. Tak jako to dělám já v 99% případů, když něco vadí příteli. A myslím, že kdybyste znali celý náš vztah, budete psát, proč jsem už dávno neutekla já, ne přítel.
Takže alkohol a adrenalinová společenská hra uvolnili emoce a leccos potlačeného vyplavalo na povrch a nejde jen o to oslovení, že…
Asi víš, proč je váš vztah jako na houpačce, tak jedině popřemýšlet, jak jsi dalece s ním spokojená, copak jiného…
@free333 píše:
Tak kdyby si děcko chtělo začít hrát na Supermana, tak mu to zakaž…Né že budeš čumět do mobilu na E-mimi a děcko zatím vypadne z okna…
Né to je jinak, před časem si tady prdla stará a protože to byl docela smrad, tak sem řval otevřte okna a od té doby vždycky, když si někdo prdne, tak vnuk, když tady je, vykřikuje otevžít okno, otevžit okno a teď už to sám i otvírá…stará dovysvětlí…
@Anonymní píše:
Ahoj holky!Mám na vás dotaz. Přihodila se mi taková (pro mě) nemilá situace. Byli jsme s přítelem u bratra a jeho přítelkyně, hráli jsme Dostihy a sázky, tuším že v tu chvíli jsme ještě neměli nikdo moc upito a jestli, tak opravdu málo. Při hře mi přítel několikrát řekl “drahá”. Pak byla na řade bráchovo přítelkyně a můj přítel na ni pronesl něco ve stylu,,Jsi na řadě drahá.”. Tak jsem se na něj podívala a říkám,,Drahá jo?”. V tu chvíli mě to nevyčíslitelně zabolelo, i když jsem si řekla, že když už měl upito, tak se mohl splést a nechtěl to říct. Bylo mi z toho celý večer pochmurně, tak jsem se ho zeptala, jestli mu to přijde normální, někoho, koho ve své podstatě ani moc nezná, nazývat “drahou”. A on že ano… Že v tom nevidí nic špatnýho, že to bylo myšleno S NADSÁZKOU, a že zase řeším blbosti. Řekla jsem mu, že mě to v tu chvíli zabolelo, mám prostě zažitý, že drahý/á se říká jen své drahé polovičce. Začal do mě hustit, že nejsem normální, že bych na to měla reagovat jako ostatní, a jedinýmu komu to vadilo jsem byla já. Nečekaně že jo, když jsem jeho přítelkyně
A tak píšu sem. Zajímal by mě váš názor. Jak byste reagovaly vy?Pustila jsem se do něj, že tohle dle mýho ženským vadí (soudím podle zkušeností kamarádek) a jak ji bude oslovovat příště. Brečela jsem, že mě to dost zamrzelo a že jsem čekala omluvu. Na to mi odpověděl, že se nemá absolutně za co omlouvat a že mu to přijde naprosto v pořádku. Bojím se, aby jednou nepřišlo něco horšího a on s tím byl v pořádku.
Much Ado About Nothing - William Shakespeare
Však jasně, já vím. Ontar, Ratno, Ovichus, dál už ani nevím.
Mě jen umí pobavit, když tu o rozvodech mudruje xkrát rozvedený chlap.