Nazývá ji stejně jako mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
3.4.21 12:10

Myslim, ze se zbytecne trapis a jeho popuzujes. Slovo draha mysli jinak, ze si ty predstavujes. Pokud
se do nej budes takto poustet, nenecha si to libit. Ma te rad a je jedno jak komu rika. Uzivej si to a nebud mirne hy :srdce: stericka. 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.4.21 12:13

Jsi hysterka, co si vytvoří katastrofický scénář v hlavě kvůli napprosté blbosti, nehodlá si nechat vysvětlit pohled toho druhého a posléze citovým vydíráním ničí svého partnera.

Zádrhel je v tvé vlastní nejistotě - dokud tu nevyřešíš, budeš se topit v podobné žumpičce, co si aktivně vytváříš a budeš v tom ráchat svoje bližní.

Pro začátek mrkni sem

https://obchod.portal.cz/…z-odmitnuti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
3.4.21 12:28
@PaníKadrnožková píše:
Ty jsi tady fakt kratce :roll: vzdyt je to starej ontar!!!

Ontarovka asi vysla prekontrolovat ty kraslice, co mu nakonec prece jen ulozila udelat a Onťak si rychle na chvili zapnul wi-finu :roll:

To zas budou na stare faře vypraskane Velikonoce :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
3.4.21 12:49
@free333 píše:
1. Oslovení „drahá, drahý“ mi přijde naprosto stupidní, až ironické, nepřála bych si být takto oslovována od nikoho.

2. Nechápu, jak si někdo při hře „Dostihy a sázky“ stihne všimnout, jak někdo někoho oslovuje, já jsem byla vždycky tak zabraná do toho, kdo bude mít nejlepší koně, stáj, trenéry, že oslovení šlo naprosto mimo…

Pochopila bych třeba i drobné násilí nebo i vyhrožování rozchodem, pokud by se přítel pokusil nějakým podvodem ve hře dostat k Napoli anebo by trval na tom, že mu prodáš nějakého významného koně chybějícího do jeho stáje, aby Tě pak mohl ožebračit anebo by chtěl vyměnit svoji Gavoru za Tvého Narciuse, ale proč řešit toto? 8o

Kazdy koukám prožívá úplně něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
3.4.21 12:56

Tak ho asi ta holka stála v těch Sazkach moc peněz no. A tys z toho zbytečně udělala kovbojku. Nepij, když po alkoholu hystercis. Pokud budeš dělat scény kvůli každé kravine, tak nic moc respektu nečekej.

• Citovat
  • Upravit
107637
3.4.21 13:00
@Anonymní píše:
Ráda bych odepsala všem, ale to bych nedělala nic jinýho. Koukám, že mě tu pravděpodobně chápe jen “Safina”. Budu se snažit odepsat na vše, co si vzpomenu že v diskuzi bylo. Určitě nebrečím kvůli každý hlouposti. V téhle situaci je to spíš zapříčiněný tím, že je to mezi námi poslední dobou jako na houpačce (nedělejte si své závěry, má to svoje opodstatnění.) V podnapilém stavu jsem byla, takže jsem to samozřejmě s vážností “problému” přepískla. Nemám problém uznat chybu. Možná jsem se nevyjádřila úplně přesně. Vadí mi, že když k něčemu takovýmu dojde, neumí přijmout to, že by mi mohlo něco vadit, zavrhuje to. A to se nejedná vždy o takové malichernosti. Každý má na určité věci jiný pohled, mně jde o to pochopení. Říct, dobře, nelíbí se Ti to, pokusím se to nedělat. Tak jako to dělám já v 99% případů, když něco vadí příteli. A myslím, že kdybyste znali celý náš vztah, budete psát, proč jsem už dávno neutekla já, ne přítel. :lol:

pokud mate ve vztahu problémy, tak uz nevím, proč resis takovou kravinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.4.21 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky! … Pustila jsem se do něj, že tohle dle mýho ženským vadí (soudím podle zkušeností kamarádek) a jak ji bude oslovovat příště. Brečela jsem, že mě to dost zamrzelo a že jsem čekala omluvu. Na to mi odpověděl, že se nemá absolutně za co omlouvat a že mu to přijde naprosto v pořádku. Bojím se, aby jednou nepřišlo něco horšího a on s tím byl v pořádku.A tak píšu sem. Zajímal by mě váš názor. Jak byste reagovaly vy? :think:

az priste pujde za prateli se bavit a tebe necha doma, tak se nediv… zenske se porad divi, ze ti jejich chodi radi sami, kdyz se jdou bavit… tak presne tohle je ten duvod… porad se hlidat, abych nerekla neco/ zachovala se, co se druhe polovicky v jejim mozku dotkne,… pritel ma pravdu, nema za co se omlouvat… to ty by jsi se mela omluvit vsem za zkazeny vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.21 13:09
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy: Psala jsem, že jsem se asi nevyjádřila úplně správně a hlavně neúplně. To se omlouvám, ale uznávám, byla to zbytečně přehnaná reakce. Bez alkoholu už to člověk vidí trošku střízlivěji. :lol: Každopádně i tak je to i v jiných situacích, snažím se, aby byl šťastný, tak nedělám věci, který mu vadí (nic zásadního), a čekala bych to samé od něj. :nevim:Příspěvek upraven 03.04.21 v 11:55

Ty budeš asi taková řešitelka, se kterou je radost pobejt. Už teď jsi asi jako návštěva zapsaná do kolonky „potížistka, nezvat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
3.4.21 13:19

Tak jí tak řekl no, asi to v tu chvíli nedomyslel v ajfru hry. Slovo drahá (brouku, zlato, kotě, myško, miláčku ) je tak nějak, jak to říct, bezvýznamné…mě tak říká kolegyně, hlavně když něco potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
3.4.21 13:35

To je zas problém typu „vražda, smrt, zabití“ :lol: :mrgreen:
Se vyklidni, akorát ses ztrapnila hysterickou scénou..
my v práci si se spoustou lidí (žen i mužů) říkáme drahá/drahý a zlato ;) jeden kolega teda používá běžně na nás ženy i oslovení „Miláčku“ :mrgreen: :lol: a fakt to všichni myslíme jen s nadsázkou.. máme spolu dobré vztahy, ale nic víc v tom vážně není ;)

u vás to bylo trochu v nešťastné souvislosti - že vám říkal oběma stejně de facto v tutéž chvíli - ale jsem 10000% přesvědčená, že to bylo absolutně nevinné, prostě o nic nešlo.

Když budeš ale dělat scény tohoto typu, tak je celkem možné, že tohohle drahého už moc dlouho mít nebudeš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.4.21 13:47

:lol: tvoje starosti na moji hlavu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
3.4.21 13:58
@Anna766 píše:
Tak jí tak řekl no, asi to v tu chvíli nedomyslel v ajfru hry. Slovo drahá (brouku, zlato, kotě, myško, miláčku ) je tak nějak, jak to říct, bezvýznamné…mě tak říká kolegyně, hlavně když něco potřebuje.

Presne. Uplne zbytecne
Sle teda osloveni brouku by se mi nelibilo :jazyk:, nejsem zadnej hmyz :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.4.21 14:03
@markytka3 píše:
az priste pujde za prateli se bavit a tebe necha doma, tak se nediv… zenske se porad divi, ze ti jejich chodi radi sami, kdyz se jdou bavit… tak presne tohle je ten duvod… porad se hlidat, abych nerekla neco/ zachovala se, co se druhe polovicky v jejim mozku dotkne,… pritel ma pravdu, nema za co se omlouvat… to ty by jsi se mela omluvit vsem za zkazeny vecer…

Taky radši nechavam staryho doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
3.4.21 14:07

Tak to je jasný! Určitě s ní spí a ona s ním čeká dítě :lol: ne hele fakt takový kraviny řešit. Proboha mě občas kolega řekne i miláčku mohla bys pohnout :lol: :lol: :lol: a nedělá z toho nikdo vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.4.21 14:11
@heluska1992 píše:
Tak to je jasný! Určitě s ní spí a ona s ním čeká dítě :lol: ne hele fakt takový kraviny řešit. Proboha mě občas kolega řekne i miláčku mohla bys pohnout :lol: :lol: :lol: a nedělá z toho nikdo vědu.

A stoji u toho i jeho stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria