Nazývá ji stejně jako mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.21 16:01

@gronan: Já se ptala pouze na názor, nemluvě o tom, že jsem se ptala na názor holek a bylo to jim směřovaný. A nebudu se tu neustále opakovat, když je pro tebe těžký si přečíst všechny mé příspěvky a dát si dohromady 1 a 1.

• Citovat
  • Upravit
12121
3.4.21 16:12
@Anonymní píše:
@gronan: Já se ptala pouze na názor, nemluvě o tom, že jsem se ptala na názor holek a bylo to jim směřovaný. A nebudu se tu neustále opakovat, když je pro tebe těžký si přečíst všechny mé příspěvky a dát si dohromady 1 a 1.

Ale nazor holek byl ten, zes prestrelila a nemela to brat vazne, tu konkretni situaci co jsi popsala.
Doslo ti tohle vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 16:15

@Taky jedna: Další.. Nebudu se opakovat, už jsem tu několikrát napsala, že jsem jim dala za pravdu.

• Citovat
  • Upravit
12121
3.4.21 16:26
@Anonymní píše:
@Taky jedna: Další.. Nebudu se opakovat, už jsem tu několikrát napsala, že jsem jim dala za pravdu.

Tak proc se tak rozcilujes, ze to nechapeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 16:35

Nikdo neříká, že to nechápete, jen přehlížíte co je tu psaný. A pak jsem taky zdůraznila, že nebudu odpovídat na hloupé komentáře, čímž nemyslím ten tvůj. Ale člověk se tu zeptá na něco konkrétního a zachází to mnohem dál. Nebudu se takovým lidem vyjadřovat. Ještě dodám, že si to uvědomuju, nemusela jsem to brát takhle vážně, ale je dost důležitý jak se to tomu druhýmu člověku (mně) podá.

• Citovat
  • Upravit
19874
3.4.21 18:17
@Anonymní píše:
Nikdo neříká, že to nechápete, jen přehlížíte co je tu psaný. A pak jsem taky zdůraznila, že nebudu odpovídat na hloupé komentáře, čímž nemyslím ten tvůj. Ale člověk se tu zeptá na něco konkrétního a zachází to mnohem dál. Nebudu se takovým lidem vyjadřovat. Ještě dodám, že si to uvědomuju, nemusela jsem to brát takhle vážně, ale je dost důležitý jak se to tomu druhýmu člověku (mně) podá.

Na férovku: jsi fakt řešitelka a asi přecitlivělá, nejspíš bez smyslu pro humor. Buď si to včas uvědomíš a budeš se ovládat, nebo si zničíš vztah. Máme kamaráda, který je fajn, srandista, ale našel si strašně urputnou paní. Zveme ho radši bez ní, protože jak jsou spolu, tak je dusno dřív, než se zujou. To není příjemné nikomu. On už mluví o tozvodu, ale zatím je to ve stádiu, že kvůli. dětem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 19:05

@robínek: A co když je přítel úplně to samý co já? Možná i horší. :D Když mi něco není příjemný, ozvu se. Nebudu to v sobě dusit.
Já smysl pro humor určitě mám, ale tohle není něco, čemu bych se zasmála.

• Citovat
  • Upravit
19874
3.4.21 19:08
@Anonymní píše:
@robínek: A co když je přítel úplně to samý co já? Možná i horší. :D Když mi něco není příjemný, ozvu se. Nebudu to v sobě dusit.

No tak se k sobě možná nehodíte. Jestli i on řeší každou kravinu, tak potěš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 19:17

@robínek: Myslím si, že když řeší ženská, je to ještě lepší, než když řeší chlap. Tím se určitě neobhajuju. Ale můj příspěvek je pořád slabý odvar toho, co je schopný řešit on. :lol:

• Citovat
  • Upravit
19874
3.4.21 19:27
@Anonymní píše:
@robínek: Myslím si, že když řeší ženská, je to ještě lepší, než když řeší chlap. Tím se určitě neobhajuju. Ale můj příspěvek je pořád slabý odvar toho, co je schopný řešit on. :lol:

Tak tohle zas nepřijde směšný mně, spíš strašidelný. Ale tak každej jsme nějakej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.4.21 20:07
@Anonymní píše:
@robínek: Myslím si, že když řeší ženská, je to ještě lepší, než když řeší chlap. Tím se určitě neobhajuju. Ale můj příspěvek je pořád slabý odvar toho, co je schopný řešit on. :lol:

Jaky sel, takovou potkal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.4.21 20:10
@Anonymní píše:

Takze se oba chovate jako blazni a jeho chovani je vlastne bianco sek na hysterceni pro tebe?
Vy se trumfujete? Neber to zle, ale nemelo by vam v tom vztahu byt proste fajn, citit se spolu hezky a v bezpeci?

• Citovat
  • Upravit
9757
3.4.21 20:53
@Anonymní píše:

Ozvat se a brečet a dělat hysterické scény jako ty je rozdíl. To nikoho dlouho nebaví. Jestli je přítel stejný jako ty - tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 21:08

@ontarova.stara: Myslím, že hysterčení vypadá úplně jinak a těžko pro vás soudit, když jste u toho nebyli.
Ani se mi upřímně nechce odpovídat na druhou část zprávy než že “ano mělo”, protože by to bylo na dlouho. A od toho jsem sem nepsala, mě stačil názor pouze na konkrétní situaci, jak to působí na vás holky/ženy, to je vše.

• Citovat
  • Upravit
9757
3.4.21 21:45
@Anonymní píše:
@ontarova.stara: Myslím, že hysterčení vypadá úplně jinak a těžko pro vás soudit, když jste u toho nebyli.
Ani se mi upřímně nechce odpovídat na druhou část zprávy než že “ano mělo”, protože by to bylo na dlouho. A od toho jsem sem nepsala, mě stačil názor pouze na konkrétní situaci, jak to působí na vás holky/ženy, to je vše.

Působí to na nás, že vyvoláváš scény a vydíraš pláčem kvůli blbost, dál píšeš že on je ještě horší než ty… Na to už se moc napsat nedá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí