Nebaví mě navštěvovat rodiče partnera.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
30.11.21 20:58
@Venetia píše:
A co tedy resis, když jsi sama se sebou spokojena?

Neresim nic, diskutuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
30.11.21 21:00

Ahoj.
Takový je i můj partner, nechodí k našim. Dlouho to nepobírali, ale už si zvykli…vlastně on nechodí nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
30.11.21 21:01
@VitaminC píše:
Ne, co ho bavi, ale co si zvoli. I s nasledky. A presne o tom zivot je.

Takže by mi tříleté dítě nechodilo do školky, jedlo jen cukroví, necistulo si zuby a zásadně se neumyvalo? Není život o tom, že i když jeho to nebaví tak to jinak nejde?
Uf nepřála bych ti, abys jednou byla takhle lhostejná i vlastním dětem. Abys jednou někde sama nesedla a ne zjistila, že jediná nešťastná si ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
30.11.21 21:02
@Anonymní píše:
Pro mě třeba to přijatelný kompromis je. Stojí mi to za to, že mě rádi mají, máme dobré vztahy, žádný problém. A tvému partnerovi nebo manželovi nevadí, že tě jeho rodiče nemají rádi? Neocitá on se kvůli tomu v nepříjemné pozici? U nás by to tak stoprocentně bylo, poslouchal by, jaká jsem hrozná že proti nim něco mám, bylo by to asi dost náročné na komunikaci - co by si povídali, když jsem součástí jeho života a vyprávěl by tedy pořád o mě, zatímco oni by o mě nechtěli ani slyšet…co narozeniny atd., jsou to jeho rodiče, já chápu že je u takových příležitostí chce mít, budu ho nutit slavit na dvakrát? To teda radši jednou měsíčně dvě tři hodiny slušnostní nudy za cenu, že mě berou jako součást rodiny a já je, jsou hodní, pokud mohou, s něčím nám pomohou, udělají radost a my jim, prostě normální rodina.Aby ses jednou nedivila, že nikdo nebude považovat za svou povinnost mít ohledy na tebe.

nad tím přemýším dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
30.11.21 21:06

@thalasan Ja mam asi jinou vychovu nez ty. Kdyz syn nechtel do skolky, rekla jsem oukej, ale ja musim do prace, takze tu budes sam a odesla jsem. Vratila jsem se za pet minut, on se obul a do skolky sel. Davat pocitit detem nasledky svych rozhodnuti je to nejlepsi, co pro me muzes udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
30.11.21 21:10

@markytka3
Tak řekněme si upřímně, že zakladatelka není asi běžným vzorkem populace. A @VitaminC už vůbec ne. První má opravdu problém, druhá si hraje na asociální drsňačku.
Ale asi se všichni aspoň trochu normální shodneme, že bazální kontakt mezi příbuzenstvem je běžnou sociální normou, že

• Citovat
  • Upravit
2932
30.11.21 21:14
@VitaminC píše:
@thalasan Ja mam asi jinou vychovu nez ty. Kdyz syn nechtel do skolky, rekla jsem oukej, ale ja musim do prace, takze tu budes sam a odesla jsem. Vratila jsem se za pet minut, on se obul a do skolky sel. Davat pocitit detem nasledky svych rozhodnuti je to nejlepsi, co pro me muzes udelat.

A co kdyby se neobul, ale naopak bys ho třeba i po hodině našla si hrát v pokoji? Tohle by ten můj s přehledem udělal. Nějakých 5 minut :roll: Tak ho tu osmičku co seš v práci necháš doma? Nebo aby si vyžral své následky mu necháš zkazit všechny zuby? Myslím, že nejlepší pro děti je ne vychovavat z nich sebestredne sobce kolem kterých se točí svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
30.11.21 21:26

To je zase diskuze o šalamounovo ho. vně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
30.11.21 21:27

Ja mam svého partnera ráda. On má rád svoji původní rodinu. Nikdy by mě nenapadlo mu ublížit tím, že bych o ně nejevila zájem.
Samozřejmě v normální formě. Nemluvím o tom, že se k někomu tchyně nástěnné každý víkend.
Ja vím, že se to dneska nenosí, ale drobne radosti, které uděláš druhým udělají větší radost i tobě.
Sobecky svět, kde každý mysli jen na sebe mě nebaví.
My to máme tak, že jednou děláme něco co chci ja, podruhé co chce on. Ale jsme spolu a jsme spolu rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107623
30.11.21 21:52
@VitaminC píše:
Patrim k muzi, tak musime delat vsechno spolu?
Ja mu prece nebranim, aby vzal deti a jel.
A nevyjadruju se s despektem o nich, vyjadruju se s despektem o navstevovani jakozto o nejakem standardu. Standardu kde? Kdo to urcuje? Kolikrat musim navstivit tchany, aby to nebylo ohrnovani rypaku?
A nic mi neudelali, ale jsou to pro me cizi lidi, nemam se s nema o cem bavit.
A muzu se zeptat, proc jsi zalozila tuhle diskuzi? Co jsi se chtela dozvedet?
@VitaminC píše:
Ja jsem zvykla se starat sama o sebe, od nikoho nic necekam.
A nemyslim si, ze by me nemeli radi. Spis jim budu lhostejna jako oni mne. Myslim, ze muze do hloupe pozice nestavim. On je jeste vetsi samotar nez ja. Takze se s nema beze me nestyka, nemaji si mu kdy stezovat.

A deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
30.11.21 21:56

@Venetia Ja jsem diskuzi nezalozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
30.11.21 21:57

@Venetia Deti? Co je s nima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
30.11.21 21:57
@VitaminC píše:
@Venetia Ja jsem diskuzi nezalozila.

To je jedno koukej odpovědět za zakladatelku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
30.11.21 21:58
@VitaminC píše:
@Venetia Deti? Co je s nima?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 22:04

@VitaminC
Lhostejná? To je jim lhostejný i jejich syn, že by jim bylo lhostejné, s kým žije? A myslíš, že jim není líto, že svou rodinu nevídají? A co kdyby se děti tak jednou zachovali k tobě, že je návštěvy tebe nebaví, tak to dělat prostě nebudou, to by tě nemrzelo? Že nikoho nepotřebují a taky na nikoho nebudou brát ohledy většinou říkají lidé, ke kterým se někdo špatně zachoval, takové období jsem měla. Ale zjistila jsem hlavně díky manželovi že se žije líp, když na sebe lidé ohledy mají a dělají věci pro sebe vzájemně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová