Nechce jít k taťkovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
EvaSmidova
29.7.19 21:24

@unuděná Když má čas v sobotu a je doma tak dělá kolem domu rekonstrukce syn kolem něho běhá, ale moc pozornosti mu nevěnuje. Že by řekl pojď uděláme to nebo pomůžeš mě podávat něco nic takového. Tak s ním tráví neděle, ale je to max. hodina a pak honem zase něco dělat. Na dovolené nejezdíme čas nějak s námi nechce moc trávit jako rodina raději s kamarády. Brigády hlídá babi a u ní není problém je rád s ní a mamka mu nechybí. Když se snažíme mluvit nebo něco domluvit tak to končí mím ponížením a hádkou. :(

• Citovat
  • Upravit
53190
29.7.19 21:38

@EvaSmidova no a nad cim tedy premyslis? Jak ho donutit travit vic casu s vami, jak, l donutit syna, aby chtel s tatkou travit vic casu nebo jak z toho uplne ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvaSmidova
30.7.19 10:18

@unuděná Chtěla bych donutit chlapa aby s námi trávil více času, ale to se mi nedaří. Tím by ho měl i kluk více rád a nebál se ho.

• Citovat
  • Upravit
5708
30.7.19 10:21
@EvaSmidova píše:
Maminky, prosím o radu máme rok a půl starého syna a on nechce jít k tátovi :(. Kvůli práci s námi netráví tolik času. Ráno odjede a vrací se domů až kolem 21hodiny večer a to syn už spí. Vyhradil si pro něho neděle jenže místo výletu se mě drží za nohu řve a vzteká se že nikam nepůjde. Podle manžela jsem ho rozmazlila a tak mu lupne na zadek a to je řev ještě větší. Nechávám ho s pláčem odjet, ale mám blbý pocit aby jsme tím zbytečným pláčem nějak neublíží (astma, koktání..). Nemáte nějakou radu aby to šlo i bez pláče a byli spolu za dobře a syn nebyl tak moc na mě uplí :nevim:? Děkuji E.

Mám radu. Přečti si vývojovou psychologii a přestaňte mlátit syna za to, co je zdravý psychologický vývoj. Chová se přesně tak, jak se chová zdravé dítě v jeho věku. Otec ho bije za něco, co je normální a vykazuje, že jde vývoj správně. Dítě má dobře vyvinutý attachement a on ho za to bije. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.19 11:23
@EvaSmidova píše:
@unuděná Chtěla bych donutit chlapa aby s námi trávil více času, ale to se mi nedaří. Tím by ho měl i kluk více rád a nebál se ho.

Fajn, čili s ním chceš zůstat i přesto, co o něm píšeš.. Dobře, tak tedy si sedněte někdy večer v klidu a proberte, jestli by byla nějaká možnost změny práce, aby nedělal do noci a také se domluvte, že alespoň jeden víkend v měsíci strávíte jako rodina, všichni 3 spolu, někde na výletě apod. A alespoň jedna, spíš dvě týdenní rodinné dovolené ročně. Pokud z jeho strany bude negace a zesměšňování, přestala bych se snažit „donutit ho trávit s námi víc času“ a začala bych si budovat cestu k odchodu. Chlapa, co nestojí o rodinu, prostě nedonutíš být otcem roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvaSmidova
2.8.19 21:49

@unuděná Ahoj tak jsem si o tom dneska pohovořili a bez výsledku. Řekl mě že se mnou nikam jezdit nebude, že se neumím bavit a u jeho kamarádů nejsem oblíbená. Jedině se synem sám bude jezdit, ale ten je prý naočkovaný ode mě aby s ním nebyl a syn se mu stranil a neměl svého tátu rád. Taky mě řekl že v životě nechtěl rodinný život a chtěl žít si sám a jen si užívat. Po diskuzi s ním jsem se došla k závěru, že není u prcka chyba, ale v něm. Brečím a říkám si proč jsem tak hloupá a nedošla na to dřív. Hledám kam nyní mám jít bydlet. :,(

• Citovat
  • Upravit
4019
2.8.19 22:11

@EvaSmidova tak to mě mrzí. Každopádně bych si zašla za právníkem. Chlapovi nic neříkej, dokud nebudeš vědět, co a jak. Za mě člověk, co o rok a půl starém dítěti řekne, že je naočkované od druhého partnera je mag. r a očekávala bych problémy. To za prvé. Za druhé nech diskuzi smazat, počítám, že jméno a profilovka nebudou smyšlené a věř, že náhoda je blbec. Aneb, vše může být použito proti tobě. Hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvaSmidova
2.8.19 22:30

@Amelie30 děkuji moc za podporu a radu :)

• Citovat
  • Upravit
9006
3.8.19 08:56

@Amelie30 souhlasim s tvym nazorem, zakladatelko nebrec kvuli nekomu kdo nestoji o svouji rodinu, je hodne tezke se s realitou smirit, prozila jsem to a jde to, udelej co radi Amelie vcetne smazani presne to bylo pouzito i na me :,( jen si to spatne vylozil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.8.19 09:28
@EvaSmidova píše:
@unuděná Ahoj tak jsem si o tom dneska pohovořili a bez výsledku. Řekl mě že se mnou nikam jezdit nebude, že se neumím bavit a u jeho kamarádů nejsem oblíbená. Jedině se synem sám bude jezdit, ale ten je prý naočkovaný ode mě aby s ním nebyl a syn se mu stranil a neměl svého tátu rád. Taky mě řekl že v životě nechtěl rodinný život a chtěl žít si sám a jen si užívat. Po diskuzi s ním jsem se došla k závěru, že není u prcka chyba, ale v něm. Brečím a říkám si proč jsem tak hloupá a nedošla na to dřív. Hledám kam nyní mám jít bydlet. :,(

Jak jsi si třeba jen chvíli mohla myslet, že tvoje dítě něco dělá schválně? Tak malé dítě má jen svoje instinkty a reaguje asi tak jako zvířátko. Ty jsi si myslela, že si ráno v postýlce udělá plán tak dneska k němu nepůjdu a budu se vztekat? To si vážně myslíš? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová