Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@flicek18 píše:
@Annne No začali, podle toho co píše spolu spí a to je vše, nechodí spolu…
Tak co třeba spolu začít chodit a začít to návštěvou divadla?
@Luboš P to se nerozhoduje s tím co jsem navrhla já
je varianta nemluvit o tom a rovnou to začít, to rozhodně taky jde ![]()
@Luboš P píše:
Takže žena se zamiluje do muže, se kterým souloží. To je dobře, anebo špatně?
Nejdřív by se měla zamilovat. Pak teprve souložit.
@Russet píše:
Nejdřív by se měla zamilovat. Pak teprve souložit.
Major Haluška by na to řekl: „čo bolo, to bolo“.
@Luboš P píše:
Major Haluška by na to řekl: „čo bolo, to bolo“.
Co jako bolo?
@Annne
Nejhorší je, ze vím, ze přesně to co říkáš je pravda..
Kdyby mě chtěl tak bych si toho už všimla..
Jakoze parkrat jsem si to myslela.. jsem si říkala ze to tam proste je.
Ale asi není no..
U nej doma jsem byla
Nikoho nemá
Teda možná spí i s jinými
Ale oficiálně nikoho nemá
@Anonymní píše:
@Annne
Ale asi není no..U nej doma jsem byla
Nikoho nemá
Promluv si s ním. Na rovinu. Jak to máš Ty. Jak to má on. Pokud bude schopný o tom mluvit a bude ochotný sdělit pravdu...... Podle toho se pak rozhodneš, co uděláš.
@Russet píše:
Co jako bolo?
Také se to dá nazvat: „brečet mad rozlitým mlékem“, nějaký nevratný děj se stal, zakladatelka začala sexem a potom se zamilovala, sice přehodila pořadí, ale už se stalo. Já bych doporučoval zařadit to co mělo sexu předcházet: chození. Zajít do divadla, potom na víno a pak každý domů do svého. Z toho by se dalo poznat, zda je zakladatelka pro partnera i něco jiného než matrace.
@Černá vdova
No já nevím zda se mi vůbec ještě kdy ozve…
Pokud ne, tak mu samozřejmě psát nebudu, to už by bylo zoufalé, pokud ano, tak mu to ještě před svými narozeninami nějak sdělím…
@Luboš P píše:
Také se to dá nazvat: „brečet mad rozlitým mlékem“, nějaký nevratný děj se stal, zakladatelka začala sexem a potom se zamilovala, sice přehodila pořadí, ale už se stalo. Já bych doporučoval zařadit to co mělo sexu předcházet: chození. Zajít do divadla, potom na víno a pak každý domů do svého. Z toho by se dalo poznat, zda je zakladatelka pro partnera i něco jiného než matrace.
Tak to je snad „pozde bycha honit“ ![]()
@Anonymní píše:
@Annne
Ale asi není no..U nej doma jsem byla
Nikoho nemá
A jak jsi to poznala - lezla jsi do skříní a počitala zubní kartáčky?
@Luboš P píše:
To ano, proste jsem se s nim vyspala. Normálně to tedy nedělám. Vlastně nikdy.
Ale byla jsem predtim ve vztahu, ve kterém to byla opravdu krize. Klasicky bratr a sestra. Tahlo nam na 5. rok. Sex byl pro mě něco co jsem určitě nechtěla, myslela jsem si, ze jsem frigidni
Pak jsem poznala toho nynějšího a proste to bylo tak silné, ze jsem nedokázala myslet na nic jineho než na společnou noc, která samozřejmě nastala. A já se asi po třech takových nocích úplně zamilovala.. úplně.
Je to opačné pořadí, ale bez tzv. Fyzické lásky se ani snad nelze zamilovat. Spis jen tak platonicky.
@Russet
Ne proste to vím
Opravdu.
Byla jsem u nej x-krát. Možná má přítelkyni (ah bože) nebo nějaké další holky, ale rozhodne s žádnou nebydlí
@Anonymní píše:
@Russet
Ne proste to vím
Opravdu.
Byla jsem u nej x-krát. Možná má přítelkyni (ah bože) nebo nějaké další holky, ale rozhodne s žádnou nebydlí
To je ovšem výhra toto…