Nechce mě, strašně to bolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hodinarka
15.9.18 18:30

@santadom nejsem ta, která by mohla radit. Ale myslím, že když vzplanou city k někomu jinému, už se to špatně vrací zpět.

• Citovat
  • Upravit
106867
15.9.18 19:09
@Russet píše:
No jo, co kdyby „investoval“ do úplnýho dřeva, že? Ono to všem funguje od první chvíle? Já bych třeba vůbec nemohla po prvním rande s někým spát. Potřebuju o něm i něco vědět. Ne jen velikost penisu :nevim: [/§-

mně třeba jo … první sex rozhoduje o dalším vývoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106867
15.9.18 19:15
@Anonymní píše:
nebylo to jednou, ale půl roku než se odmlčel. Tak si říkám, jestli jsem kráva, že si užil a když viděl, že by to mohlo přerůst, tak zmizel, nebo on je borec a chce mi dát prostor, abych nejdřív vyřešila manželství.V každém případě je mi mizerně. Přeji vám, že vám to vyšlo, ale rada, že jsem s ním neměla spát, když jsme to neměli vyjasněné je teď trochu pozdě.

někdo se těch citů prostě lekne , protože na vztah to u něj není a raději to skončí ..ani chlapi nechtějí ubližovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.9.18 20:03

@Ou Teda promiň :D podle mě to zakladatelka nemá kvůli nevyčištěné psychice, to je přece uplně normální že někdy ta jiskra skočí jen z jedné strany, odkud jsi sem spadla prosím tě, to se ti nikdy nestalo? Neber to jako urážku, opravdu ne prosím, nemyslím to zle, ale přijde mi to strašně směšný, že se s tím někdo do dospělosti nikdy nesetkal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.9.18 20:12
@4-1.cz píše:
@Ou Teda promiň :D podle mě to zakladatelka nemá kvůli nevyčištěné psychice, to je přece uplně normální že někdy ta jiskra skočí jen z jedné strany, odkud jsi sem spadla prosím tě, to se ti nikdy nestalo? Neber to jako urážku, opravdu ne prosím, nemyslím to zle, ale přijde mi to strašně směšný, že se s tím někdo do dospělosti nikdy nesetkal :)

Ono je ale dost divný zamilovat se do někoho, kdo o tebe nestojí. Mně se to nestalo nikdy

• Citovat
  • Upravit
106867
15.9.18 20:18
@Mango_Lassi píše:
Ono je ale dost divný zamilovat se do někoho, kdo o tebe nestojí. Mně se to nestalo nikdy

Tak on o ní svým způsobem stojí ,jinak by se nestykali sex,pokec …ale ne tak ,jak by chtěla ona …milenecke vztahy jsou taky vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.18 20:18
@Mango_Lassi píše:
Ono je ale dost divný zamilovat se do někoho, kdo o tebe nestojí. Mně se to nestalo nikdy

mě se to stalo dříve zamilovala jsem se do přítele svoji kamarádky asi protože jsme si jako kamarádi měli vždy co říci a svěřoval se mi s problémy ve vztahu s kamarádkou potom to se stalo že moje city obětoval a s kamarádkou se rozešel ovšem vztah nám nevydřel a dnes jsme kamarádi a on se vrátil k té mé kamarádce hotová tele-novela dneska se tomu smějeme

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.9.18 20:19
@Venetia píše:
Tak on o ní svým způsobem stojí ,jinak by se nestykali sex,pokec …ale ne tak ,jak by chtěla ona …milenecke vztahy jsou taky vztahy

Velká asymetrie. Pokud to nedokáže akceptovat jak to je, měla by to ukončit

• Citovat
  • Upravit
106867
15.9.18 20:38
@Mango_Lassi píše:
Velká asymetrie. Pokud to nedokáže akceptovat jak to je, měla by to ukončit

No jasně ,proto to taky končí ,když jedna strana začne chtít víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.9.18 09:27

Protoze jsme se milovali a vzpominam si jak krasne to bylo … rikam si ze je to treba z jeji strany chvilkova chemie a jak odjede tak ze treba nejake veci uvidi jinak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.9.18 11:56

@Mango_Lassi aha, tak to asi má každá žena prostě jinak, to já byla zamilovaná do různých spolužáků, zpěváků, no láska obrovská, a že by mě teda nějak chtěli :D to ani ne :D někdy to vyšlo oboustraně, někdy ne. A byli zas kluci, chlapy, muži… co jsem jim nemohla přijít ani na jméno, až se mi fakt hnusili a milovali mě a sváděli, snažili se, div se nepřetrhli. Je pravda, že jsem byla v té době mladší než teď (a štíhlejší :D) ale nevíme, kolik je zakladatelce let, v určitém věku se mi to dělo pořád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.18 12:56

Tak mi včera tedy napsal
Doufám ze se tento týden uvidime…

• Citovat
  • Upravit
14642
16.9.18 13:27
@Anonymní píše:
Tak mi včera tedy napsal

No vidíš. Nech mu prostor,aby se mu začalo po tobě stýskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
16.9.18 13:32
@nostress píše:
No vidíš. Nech mu prostor,aby se mu začalo po tobě stýskat.

A co když to nebude stesk, ale bude jen nadržený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
16.9.18 13:43

Ozval se, protože se chce vidět nebo jen tak, že si na tebe vzpomněl? Je v tom docela rozdíl.

@Anonymní píše:
Tak mi včera tedy napsal
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí