Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych šla zase do práce hned, až bych brečela, ale mám dvouměsíční dítě tak musím počkat aspoň po mateřské. Plenky a míchání mléka není nic pro mě. Chybí mi dřívější životní tempo, akce, každý den vím co bude následovat další ráno, jeden den je jako druhy
. Aspoň že mám občas rozptýlení.
@matkabagristy píše:dovolena je volno ze zamestnani, ty chytrolinko
Jo ono jde o to slovo „dovolená“, tak to pardon, sypu si popel na hlavu, začne pobírat rodičovský příspěvek, bez dovolené ![]()
@smile_xxx a ty bydlíš v paláci?
My si nestezujeme. Vše postupně dodělame. Nejsme milionáři. Schody nepotřebujem do patra nechodime-neni obydleno zatím. Světla budem objednávat po víkendu. Rozpadlé barák to fakt není vše je poctivě správeno a zrekonstruovaný.
@Lilale píše:
@smile_xxx a ty bydlíš v paláci?
My si nestezujeme. Vše postupně dodělame. Nejsme milionáři. Schody nepotřebujem do patra nechodime-neni obydleno zatím. Světla budem objednávat po víkendu. Rozpadlé barák to fakt není vše je poctivě správeno a zrekonstruovaný.
Zase lžeš. V té minulé diskusi jsi psala něco jiného.
@Kelsey v čem lžu?? V ničem, je to jak to je. Ale ona píše rozpadly barák. to ani omylem.
Nevidím na tom nic špatného. Zkrátka nevidíš v práci smysl. Kdybych nemusela, taky nepracuji. Sice podnikám, práce mě baví, ale jako smysl života to fakt nemám a mít možnost, tak jsem hospodyňka a starám se o blaho domova. Vidím přírody zkrátka jinde než v kariéře.
Pardon, *priority ne přírody
@Lilale píše:
@Kelsey v čem lžu?? V ničem, je to jak to je. Ale ona píše rozpadly barák. to ani omylem.
Barák jsme koupili před dvěma roky ve stavu hrůzy. Dělali jsme stropy podlahy bourali zdi, příčky.,bourali schody, nová okna, střecha. Elektrika, plyn, trubky, voda. Vše nové. I dispozice. Hodně si na tom namakali. Vrazili jsme do toho milion do ty rekonstrukce že vším všudy co teď máme. A za milion to koupili. Na to ej ta hypo. My umíme ušetřit peníze za řemeslníky.
To Ti rozhodně všichni věříme ![]()
@prokr tak já přesně nevím kolik jsme do toho vrazili aby jsme to zrekonstruovali tak že vším všudy do tedka asi tak 1;5 milionů. Máme schované účtenky od všeho. Z toho 560 tisíc darovali nám moji rodiče. A koupě domu je na hypo aktuálně necelých 900 tisíc.
Střecha, okna, obklady, kuchyň, komín, dělali řemeslníci. Okna jsme částečně připravovali sami a i sami zapracovali. Nový podlahy -vyliti betonu, pokládka - sami. Zedník udělal finální vrchní beton.
Bourání, stavení nových zdi -sami.
Elektřina rozvody - dělá rodina, za práci peníze nechtějí, jen jsme koupili dráty
Voda, plný, topení -firma
Kompletně zdi -sami
Nové stropy koupelna, obývák, celé podkroví -sami Žádný plány ani architekty ani projektanty jsme neplatili. Žádný poplatky za papíry taky ne. Takže tak.
@Lilale píše:
@prokr tak já přesně nevím kolik jsme do toho vrazili aby jsme to zrekonstruovali tak že vším všudy do tedka asi tak 1;5 milionů. Máme schované účtenky od všeho. Z toho 560 tisíc darovali nám moji rodiče. A koupě domu je na hypo aktuálně necelých 900 tisíc.
Střecha, okna, obklady, kuchyň, komín, dělali řemeslníci. Okna jsme částečně připravovali sami a i sami zapracovali. Nový podlahy -vyliti betonu, pokládka - sami. Zedník udělal finální vrchní beton.
Bourání, stavení nových zdi -sami.
Elektřina rozvody - dělá rodina, za práci peníze nechtějí, jen jsme koupili dráty
Voda, plný, topení -firma
Kompletně zdi -sami
Nové stropy koupelna, obývák, celé podkroví -sami Žádný plány ani architekty ani projektanty jsme neplatili. Žádný poplatky za papíry taky ne. Takže tak.
Výborně…právě jsi se přiznala, že jsi zakladatelkou jistých předchozích dizkuzí ačkoliv jsi to před pár stránkami vehementně popírala.
Když je někdo blbý, tak se z toho nevyspí ![]()
Mě by zajímalo, co to přesně znamená MY SAMI, respektive kolik tady zakladatelka například položila dlaždic, kolik metrů stěny oškrabala, kolik kubíků betonu vylila… nebo jestli si jen udělala make-up a šířila příjemnou atmosféru na stavbě ![]()
@Michelle_M i sem trochu pomáhala ale byla jsem těhotná 🤰 tak jsem se moc nedřela, pak jsem se starala o mimino
@jkra píše:
Pohodu, jakou?
Bude si moci rozsvitit v koupelne i pres den a jediny svedek bude ve skolce
.
@Lilale píše:
@Michelle_M i sem trochu pomáhala ale byla jsem těhotná 🤰 tak jsem se moc nedřela, pak jsem se starala o mimino
A za ty dva roky jsi dělala co? Taky se starala o miminko a moc se nedřela?
@Dahlia0409 píše:
A za ty dva roky jsi dělala co? Taky se starala o miminko a moc se nedřela?
To víš poslední dva roky měl chlap náročnou práci, chodí brzo ráno do práce, po příchodu ho celá druhá sichta doma. Maká jak mourovaty, ale odpočinek potřebuje zakladatelka
a plánuje si ho, když dítě nemá ještě ani 2 roky
se nedivím, že mu to nechce říct, asi radostí skákat nebude ![]()