Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
A má mateřskou nebo rodičaku říká mateřská?
Slovíčkaření, dítě má 2 roky, takže rodičovský příspěvek
@Eliška píše:
Tak jsem ti nasla tu dm, jestli je to podle tvych predstav.
https://dm.jobs.cz/detail?…
Hlavně to není brigáda a nebude to nárazové, což ona chce, těch směn bude na ni moc, i když to bude zkrácený úvazek ![]()
@Eliška píše:
Tak jsem ti nasla tu dm, jestli je to podle tvych predstav.
https://dm.jobs.cz/detail?…
Neblázni, ty by si jí chtěla úplně sedřít a ona chce částečný za 20cku čistýho a max by tam byla v úterý a v sobotu, a aby stihla ten make up.
@mamina2017 píše:
Neblázni, ty by si jí chtěla úplně sedřít a ona chce částečný za 20cku čistýho a max by tam byla v úterý a v sobotu, a aby stihla ten make up.
tak na uvazku a smenach se asi domluvit da podle popisu, ale plat tak nejak nesplnuje ocekavani a to jde o Prahu, kde to bude vyrazne lepsi.
Jestli dm nema byt 2v1 - makeup v pracovni dobe ![]()
@Eliška píše:
tak na uvazku a smenach se asi domluvit da podle popisu, ale plat tak nejak nesplnuje ocekavani a to jde o Prahu, kde to bude vyrazne lepsi.
Jestli dm nema byt 2v1 - makeup v pracovni dobe
A když se bude nudit, bude malovat, takže to má 3v1
![]()
@Betty MacDonald píše:![]()
![]()
![]()
Tak si říkám, jestli bysme se neměly inspirovat, tolik věcí během pracovní doby stihnout…
![]()
@Dahlia0409 píše:
Tak si říkám, jestli bysme se neměly inspirovat, tolik věcí během pracovní doby stihnout…![]()
Já se zkusím inspirovat ve výši platu, taky se zeptám v práci jestli nemůžu chodit jen 2× týdne za 20.000 ![]()
@heluska1992 píše:
Já se zkusím inspirovat ve výši platu, taky se zeptám v práci jestli nemůžu chodit jen 2× týdne za 20.000
Zkusíme zavést nový trend pro matky po MD, práce jednou týdně za minimální mzdu 20000kc ![]()
@Dahlia0409 píše:
Zkusíme zavést nový trend pro matky po MD, práce jednou týdně za minimální mzdu 20000kc
diskriminace, já chci taky
Holky, neblbněte, co byste s těma křupkama a řasenkama dělaly? ![]()
Já ale fakt doufám, ze zakladatelka se bude vyskytovat na emiminu často. Její diskuze jsou co slovo, to perla
nejlepší byla ta část, kdy vehementne popírala, ze je Lilale
![]()
Jinak KDYBY byla co k čemu, dá se sehnat dobře placená práce klidne na home office. Ale takova bedna jako je ona, to fakt nemá smysl ![]()
@Betty MacDonald píše:
Holky, neblbněte, co byste s těma křupkama a řasenkama dělaly?
Co by, křupky se sní a řasenkou můžeš patlat celou rodinu ![]()
@Lily-of-the-valley píše:Já ale fakt doufám, ze zakladatelka se bude vyskytovat na emiminu často. Její diskuze jsou co slovo, to perla
![]()
![]()
Jinak KDYBY byla co k čemu, dá se sehnat dobře placená práce klidne na home office. Ale takova bedna jako je ona, to fakt nemá smysl
Takový krásný odreagování
![]()
@Lily-of-the-valley píše:Já ale fakt doufám, ze zakladatelka se bude vyskytovat na emiminu často. Její diskuze jsou co slovo, to perla
![]()
![]()
Jinak KDYBY byla co k čemu, dá se sehnat dobře placená práce klidne na home office.Ale takova bedna jako je ona, to fakt nemá smysl
Tak já si myslím, že to není až tak jednoduché ani pro chytřejší.