Nechce trávit čas s vnukem.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.21 18:43

DODATEK

Ještě bych chtěla dodat.. mé matce je 46let, tchýně má přes 60 let a je po transplantaci ledviny. Když není práce na zahrádce, 60ti léta paní vezme vozík, do něj vnuka a i 4 hodiny dokáže jezdit po okolí a sbírat s ním zážitky všeho druhu. Člověk se až stydí za mladou babičku, která v létě raději sedí doma a pustí děcku pohádku, než aby vytáhla paty z domu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 18:48

@JancaS84
Vycházeli spolu dobře.. až do doby, kdy mě matka začla při každé návštěvě deptat a já chodila domů s brekem.. do toho tchýne poslouchá po vesnici jak si vnuka přivlastňuje a už má me matky dost. Když by přišla na návštěvu, vůbec se nemusí s tchanovci vidět..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 18:50

@Salome123
My spolu nemáme žádný vybudovany vztah matka dcera.. proto bych si přála, aby se synem nějaký pěkný vztah měla. A ne aby umělá jen lepit svůj nezájem peněžitými dárky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 18:56

@sediza
Je pro mě těžké přiznat, že je máma vážně zvláštní případ. Vyžívá se v tom dělat ze sebe chudinku a chce aby ji někdo pořád chválil a litoval.
Odjakživa milovala hraní s dětmi a vymýšlení her či bojovek. Jen škoda že její vlastní děti i vnoučata stojí s budou stát v koutě zatím co ona se bude věnovat cizim😇 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 19:13

@Magical-eyes
Och, tvá odpověď mě docela pobavila.
Rozhlasila mé těhotenství ve 4tem týdnu těhotenství, po tom co jsem půl roku zpět potratila ve 3 měsíci. Myslím si, že by měla mít trošku rozum a soudnost…
Děti od sousedky jsou starší. Jejich máma mě i moji matku několikrát tahala za nos, půjčila si peníze, lhala, nevrátila ani kacku. Proč ji teda dává další šanci na to, aby ji zase využila. Což asi dělá, když dennodenně hlídá její děti… A že jsou v jiném věku.. co je to za kec. Takže až bude synovi 7 a bude rozumnější už o něj bude mít zájem? Myslím že to už on zájem mít nebude. S dvouletym synovcem si máma dokáže hrát a věnovat se mu klidně půl dne.. ale mé dítě ji nevoní.
Nechci poslouchat její hodnocení, když sama nemá vůbec tušení jaký její vnuk je. Co ho baví…jaká je jeho nejoblíbenější hračka.. kdy chodí spát, jíst.. abych poslouchala že je šikovný a ať jsem ráda za to co mám doma.. já jsem ráda za úžasného partaka, znám svého syna dokonale, takže poučování o tom jaký je, je podle mě mimo mísu.
Je mě dost. Protože už toho mám plné zuby. Sama jsem pro ni nebyla nikdy dost dobrá, týrala mě psychicky i fyzicky a nakonec po pár letech ze sebe dělá chudinku.
Chci aby měl můj syn zdravý a pěkný vztah se svou babičkou. Aby si udělali pouto, meli rituály a veci o kterých vědí jen oni a dělají je spolu..

Dost jste mě rozcertila vám povím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 19:15

@Janasas
Přesně
Ale ona má stejné možnosti jako děda. On nemá problém zavolat, stavit se klidne i na pár minut jen aby vnuka viděl. Ona vyloženě nechce a svádí to na druhé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 19:19

@Magical-eyes
:D :D :D :D :D
Chci aby byla moje máma babička, kterou si bude syn pamatovat a s radostí ji bude navštěvovat. I kdyby bydlel v Austrálii.
Chci jen aby ji došlo že má jediného vnuka, který ji chce vídat.
Chci toho tolik?

• Citovat
  • Upravit
13227
31.7.21 21:31
@Anonymní píše:
@Magical-eyes :D :D :D :D :D
Chci aby byla moje máma babička, kterou si bude syn pamatovat a s radostí ji bude navštěvovat. I kdyby bydlel v Austrálii.
Chci jen aby ji došlo že má jediného vnuka, který ji chce vídat.
Chci toho tolik?

Chceš… Chceš po ní něco, o co ona nestojí. To ty máš problém, ne ona. Lidi se dost často nechovají, tak jak to po nich chtějí druzí. Myslím, že ani tobě by se nelíbilo, kdyby někdo po tobě chtěl ať děláš věci podle něj a ne podle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
31.7.21 21:35
@Anonymní píše:
@Magical-eyes
Och, tvá odpověď mě docela pobavila.
Rozhlasila mé těhotenství ve 4tem týdnu těhotenství, po tom co jsem půl roku zpět potratila ve 3 měsíci. Myslím si, že by měla mít trošku rozum a soudnost…
Děti od sousedky jsou starší. Jejich máma mě i moji matku několikrát tahala za nos, půjčila si peníze, lhala, nevrátila ani kacku. Proč ji teda dává další šanci na to, aby ji zase využila. Což asi dělá, když dennodenně hlídá její děti… A že jsou v jiném věku.. co je to za kec. Takže až bude synovi 7 a bude rozumnější už o něj bude mít zájem? Myslím že to už on zájem mít nebude. S dvouletym synovcem si máma dokáže hrát a věnovat se mu klidně půl dne.. ale mé dítě ji nevoní.
Nechci poslouchat její hodnocení, když sama nemá vůbec tušení jaký její vnuk je. Co ho baví…jaká je jeho nejoblíbenější hračka.. kdy chodí spát, jíst.. abych poslouchala že je šikovný a ať jsem ráda za to co mám doma.. já jsem ráda za úžasného partaka, znám svého syna dokonale, takže poučování o tom jaký je, je podle mě mimo mísu.
Je mě dost. Protože už toho mám plné zuby. Sama jsem pro ni nebyla nikdy dost dobrá, týrala mě psychicky i fyzicky a nakonec po pár letech ze sebe dělá chudinku.
Chci aby měl můj syn zdravý a pěkný vztah se svou babičkou. Aby si udělali pouto, meli rituály a veci o kterých vědí jen oni a dělají je spolu..Dost jste mě rozcertila vám povím…

No tak po tomhle výlevu tě už vůbec nechápu… Možná by ti pomohlo své trauma z matky řešit s nějakým psychologem. Nestála o tebe, týrala tě a teď by se přeškubla pro tvoje dítě? To nemyslíš vážně že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.21 21:37

@Magical-eyes
A není to divné.. že stojí o cizí děti ale o vnouče ne? Nebo jen já mám vsugerované že rodina je základ státu 😇 😂
A možná jsem fakt sobec že chci aby měl synek dvě babičky co ho mají rády 😇

• Citovat
  • Upravit
13227
31.7.21 21:39
@Anonymní píše:
@Magical-eyes
A není to divné.. že stojí o cizí děti ale o vnouče ne? Nebo jen já mám vsugerované že rodina je základ státu 😇 😂
A možná jsem fakt sobec že chci aby měl synek dvě babičky co ho mají rády 😇

Ale o to vůbec přeci nejde, jak by měly věci být správně. Ona nechce, nestojí o tvé dítě. To si prostě nevynutíš. Téma vztahu s matkou si zpracuj s psychologem, uleví se ti. A svému synovi najdi jinou babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.21 21:40

@Magical-eyes
Zní to fakt dost zvláštně když to od tebe ctu.. Hele, ona se ke mě chová jako by se to v dětství nikdy nestalo. Řekla mi že si to nepamatuje a že se mi omlouvá. Že chce abych na to nemyslela.
Celé mé těhotenství to semnou prožívala a tvrdila jak se těší. Tak se mi nediv že jsem si myslela, že o jeho přítomnost projeví zájem. Snad jsem doufala že tu lásku co nedala mě dá aspoň vnoučeti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.21 21:41

@Magical-eyes
Nad psychologem přemýšlím dlouho, jen udělat první krok mi dělá problém.

• Citovat
  • Upravit
13227
31.7.21 21:43
@Anonymní píše:
@Magical-eyes
Nad psychologem přemýšlím dlouho, jen udělat první krok mi dělá problém.

Udělej to, hodně ti to pomůže. Máš to v sobě hluboko a přenášíš to i na syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.21 21:47

@Magical-eyes
Pod každou mou anonymni diskusi mi někdo napíše, že mi psycholog pomůže. Asi na tom něco bude.. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová