Proč je tolik žen, co po mateřské nechtějí pracovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
15.3.18 17:19

@ka2ka Tak to neres a jdi do prace a budes spokojena a vsichni budou spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
15.3.18 17:22

@P4ja neřeším já do práce půjdu, jen jsem chtěla jiný pohled než ten svůj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80052
15.3.18 17:24

@Ploskutáček Ideáln matka je ta matka, která se dětem věnuje podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a jak ona, tak děti i partner jsou spokojeni. tečka. jestli to znamená dělat 12 hodin denně nebo strávit celý život v domácnoszi záleží jen na nich. Nikoho neodsuzuji, nikoho nehaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.3.18 17:27
@ka2ka píše:
@P4ja neřeším já do práce půjdu, jen jsem chtěla jiný pohled než ten svůj :nevim:

Ty jiný pohled ale nechceš. Jen potřebuješ materiál, aby ses ujistila, jak jsou matky doma nemakačenka a vyžírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11561
15.3.18 17:31
@inkakřivák píše:
@Ploskutáček Ideáln matka je ta matka, která se dětem věnuje podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a jak ona, tak děti i partner jsou spokojeni. tečka. jestli to znamená dělat 12 hodin denně nebo strávit celý život v domácnoszi záleží jen na nich. Nikoho neodsuzuji, nikoho nehaním.

Já vím, přesně totéž si myslím taky, byla to jen řečnická otázka. A zase, jako skoro ve všem na Emiminu, 100 lidí, 100 chutí, ať jde o kojení, porody, výživu, výchovu nebo partnerský vztahy. A jedeme už 15. stránku. Doberem se pravdy? A co když žádná není? :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.03.18 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.3.18 17:32
@P4ja píše:
Ty jiný pohled ale nechceš. Jen potřebuješ materiál, aby ses ujistila, jak jsou matky doma nemakačenka a vyžírky.

Ani když jsme byla v domácnosti, tak jsem neměla tolik času řešit cizí životy jako zakladatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
15.3.18 17:36

Já taky nechci pracovat a to ani žádný dítě nemám. Prostě mi přijde, že práce je ztráta času, radši bych se starala o domácnost. Přijde mi to daleko užitečnější. Pevně doufám, že po mateřský taky do práce nepůjdu nebo maximálně na půl úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.3.18 17:37
@ivašot. píše:
Ani když jsme byla v domácnosti, tak jsem neměla tolik času řešit cizí životy jako zakladatelka :lol:

Tak asi jí doma dávají sežrat, že je nemocná, jestli jsem to tak pochopila, tak to řeší aspoň tady no. :( Mně naštěstí manžel podobné úvahy, když jsem teď na dlouhodobé PN zatrhnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
15.3.18 17:38
@ka2ka píše:
@Regina Hero @lucenka já potřebuju dokázat sama sobě že nejsem k ničemu :nevim:

Vychovávat děti, starat se o ně…to přece mě í k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.3.18 17:42
@ka2ka píše:
@P4ja neřeším já do práce půjdu, jen jsem chtěla jiný pohled než ten svůj :nevim:

a bylo ti to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
15.3.18 17:45
@ka2ka píše:
koho myslíš ty padesátiletý?

Ano, padesátiletý s velkými dětmi, které by se „válely“doma. Neznam. Nepočítám ovšem ty které jsou jako já, Já skončila po 20 letech práce a honění kvůli zdravotnímu stavu v ID. Kdyby toho nebylo, pracuju stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.3.18 17:48
@Anna766 píše:
Ano, padesátiletý s velkými dětmi, které by se „válely“doma. Neznam. Nepočítám ovšem ty které jsou jako já, Já skončila po 20 letech práce a honění kvůli zdravotnímu stavu v ID. Kdyby toho nebylo, pracuju stále.

Teda taky nechápu. Proč má zakladatelka neustále potřebu o ženách v domácnosti říkat, že se válí doma. To už je na psychiatra a sebevědomí nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.18 17:53

At si kazdy zaridi a prizpusobi, jak mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11561
15.3.18 17:59
@P4ja píše:
Teda taky nechápu. Proč má zakladatelka neustále potřebu o ženách v domácnosti říkat, že se válí doma. To už je na psychiatra a sebevědomí nula.

Tohle není úplně ten případ, ale víte, co je na Emiminu super? Že se tady můžete utvrzovat v desítkách a stovkách témat. Některé ženy se prostě potřebují utvrdit v tom, že je jejich světonázor správný. Tenhle web by podle mě mel působit jako porodní a miminkovská poradna, případně poradna ve složitých situacích. A bazar je tu taky dobrej. Ale napadlo vás někdy, jak mohly žít matky bez Emimina třeba před 20 lety? V podstatě je to tady velká „porovnávačka“ - kdo se líp vyzná, čí životní styl je lepší, kdo víc vydělává atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
15.3.18 18:02
@ka2ka píše:
hele já vyrostla v tom že jsem přišla ze školy a doma práce, celý život jsem poslouchala že na všechno si musím vydělat všechno zaplatit, pro mě to je opravdu těžko pochopitelný být jen tak doma :think:

Já myslím, že tohle je jádro pudla, byla jsi vychovaná jako otrok, vaří se to v tobě a proto ta šílená zášť vůči lidem, kteří jsou ve své hlavě svobodní a necítí se provinile, když nic nedělají.
Jen abych neupadla v podezření, v životě jsem nebyla nezaměstnaná, děti mám, do práce chodím. Celkem i ráda. Ale ten stres, kdo zas přitáhne jakou chorobu, jak budu muset volat vedoucí, že nemůžu přijít, ten je fakt naprd a pokud by byl někdo ochoten mě živit, než mladší nastoupí do školy, brala bych to všemi deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí