Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě dodatek…jak je vidět, odsuzuje se všechno. Je to vidět nejen v této diskuzi. Kariéristka, nebo žena co je pár let doma s dětmi, všechno špatně. Vždy se najde někdo, kdo jí odsoudí.
@Anna766 píše:
Ještě dodatek…jak je vidět, odsuzuje se všechno. Je to vidět nejen v této diskuzi. Kariéristka, nebo žena co je pár let doma s dětmi, všechno špatně. Vždy se najde někdo, kdo jí odsoudí.
tady normální, jdeš brzy do práce, jsi karieristka, když jsi doma 3,4 roky, nechce se ti dělat ![]()
@mojmira Tak 3az 4roky je normální rodicak
Já byla doma normálně 3roky pak jsem šla do práce.
@renduli píše:
@Pidulka1991 koulej očima, jak chceš, ale takto to podáváš.
Přečti si to znova, žádné 2 možnosti tam nejsou
@Pidulka1991 píše:
Přečti si to znova, žádné 2 možnosti tam nejsou
Me jsi odpověděla stručně a zcela jasně. Dík. ![]()
A není to jedno? Pokud ta žena či muž po RD nečerpá sociální dávky od státu a je doma protože se tam s partnerem či partnerkou dohodli tak co je na tom špatného?
vzhledem k tomue, že v ČR je podpora pracujících rodičů nulová, se nemůžeme divit, že občas jeden z rodičů zůstane raději doma než aby rodinae platila různé instituce na hlídání, řešili nemožnost zkrácených úvazků apod.
Já znám pár matek, co jsou doma. Teď píšu o těch, které nejsou na RD, děti už chodí do školy, doma je jedna i dvacet let. A mě hrozně vadí, jak řeší pracující matky. A myslím si, že alespoň malá brigádka párkrát do měsíce by jim bodla. Jelikož oni vedou takové názory, že jsou děti v družině chudáci, že matka na ně kašle, nemá čas, nevěnuje se jim, že si děti nedělaly, aby byly celé dny ve školce, řeší že třeba jedna nosí obědy domů, které má zdarma a proto je špatná, když nevaří atd. Mě je to vcelku fuk, jak si žijou, mají víc dětí, takže když se jedná o prázdniny, nebo o nemoce, jsou doma, nemusí řešit dovolenou v práci, ošetřovačku atd. Já třeba vím, že bych je v praci ani nedohodila, jelikož stále jen o práci mluví, ale nic se cca 4 roky neděje. Já bych se třeba taky nechtěla dřít někde za almužnu, přijít domů vystresovaná a ještě se starat okolo. Nemám ráda, když děti strádají finančně. Ta jednaje je třeba zrovna s prachama nic moc, takže si stále stěžuje na prachy, ale do práce nejde. Chlap přitom dělá ranní, takže děti by doma sami nezůstaly. Ať se každý stará o sebe, když je spokojená rodina tak, jak to mají, tak je to skvělé