Nedaří se mi prodat věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
23.7.24 13:03

Mě taky pošli odkaz. Mrknu na náramky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.24 13:04

@Will05 Stránky mi neukážou vše. Dlouho trvá, než se to načte. Je problém u mě? V některých složkách mi to neukázalo nic, např. obojky a vodítka. Určitě jsi moc šikovná. Ruční práce je drahá a málokdo ji ocení. Já na to moc nejsem, nejsem tvá cílová skupina. Klíčenka za 250 Kč je podle mě pro hodně lidí moc. Je škoda, že nemůžeš prodávat osobně na akcích, protože tam se nejvíc rozjede reklama a jsou největší prodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.24 13:05

@Will05 Nemyslím nějaké hodně velké akce, ale klidně i malé vesnické poutě, kde budou třeba jen dva stánky na prodej drobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.7.24 13:06
@Sára 1 píše: Více

V pravidlech je toto: Je zakázáno vkládat příspěvky:

s komerčním podtextem, reklamou anebo spamem

Takže odkaz na můj e-shop nebo fb by určitě byl reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.7.24 13:14

Taky mi přijdou pomalejší, ale s tím asi nic neudělám :? Některé kategorie jsou ještě prázdné, dávám to tam postupně.
Tu klíčenku dělám minimálně hodinu, vystřihnout kůži, vyrýt papouška, vybarvit, šídlem udělat dírky a sešít, a pak vyhladit hrany. Netuším kolik mi napočítají sociální a zdravotní, takže fakt nemůžu jít pod cenu. Třeba ty náramky za 40 korun, jak píše paní výše, to není ani cena materiálu :? Šňůru minerálních korálků koupím od stovky výše až někam ke třem stovkám a udělám z toho dva a půl jednořadého náramku, plus šňůrka, nebo drát, plus nějaká práce…
Třeba u těch klíčenek jsem myslela, že je přidaná hodnota, že budeš mít na klíčích něco unikátního, tvoje zvířátko, s vyrytým jménem, nakonfiguruješ si barvu jakou chceš, aby se ti hodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.24 13:17

@Will05 Já samozřejmě chápu tu cenu. Ale z pohledu zákazníka to bude podle mě drahé. Klíčenky jsou i s vlastní fotkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.7.24 13:30

To ano, ale tu nikdo nemaluje ručně, ale vypálí to gravírka. Chápu že je to drahé, nic jiného ale dělat neumím a přivydělat si nějak chci. Prodávat pod cenou by nemělo smysl. Spousta lidí takhle kazí trh lidem, co to dělají oficiálně a je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.24 13:41

@Will05 Atelier U dvou papoušků - hezký název. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
23.7.24 14:09

@Will05 můžu taky odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.24 14:27

Vůbec to nevypadá špatně. Akorad tomu něco chybí a nějak nedokážu říct co. Možná jde i to, že je to pro určitou cílovou skupinu. Možná kdyby rozšířila na něco neutrálního, víc barevný…, nějaké balíčky pro fanoušky fantazie.
Třeba ty diáře se mi líbí, jen ta cena mě odrazuje :nevim: :roll:.
Mě by se docela líbil pořádnej, českej, kalendář na půlku lednice, kam by se dalo víc zapisovat. A nestal by tisíce.
A jo vim jsou takový, na týden, jeden měsíc. Kdo si ale má pamatovat dlouhodobí termíny? nnedej bože štěstí lístek na půl roku a je v…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.7.24 16:02

V dnešní době, kdy je vše dostupné pár kliky, tak je těžké zaujmout a prorazit. Tak mě napadá co si založit Instagram a TikTok - ano není to pro každého, ale jsou to více využívané platformy. Případně právě na soc. sítích oslovit někoho s většími dosahy, kdo by vás propagoval? Dnešní doba tak bohužel funguje a je potřeba se přizpůsobit. Produkty máte krásné a věřím, že si to své kupce najde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
23.7.24 16:08

Pro mě osobně naprosto nezapamatovatelný název stránky a koukala jsem na ty omalován a problém bude i v tom že podobné obrázky si dneska každý stáhne zadarmo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.7.24 16:21

@Lu1234
dětské věci se velice špatně prodávají, nikdo o to nemá zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
23.7.24 17:06

Diáře se mi líbí, ale musel by se ti sejít někdo, koho oslovuje specifické téma, diář používá a má dost peněz. náramky podle mě dost splácané, navlečené na úrovni šikovného školního dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77067
23.7.24 17:10

@Will05 hm, no máš to hezké - ale to je tak všechno, diář za 1700 bych si nekoupila, náramky jsou hezké, ale nenosím,
omalovánky za 220-270 také neprodejné, prostě předražené zbytné věci - jsi šikovná, ale nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová